Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Hdmi 2.1 όταν καταργηθεί το Gsync guys. Το 2.1 έχει variable refresh rate σαν spec. 😛

Δεν πρέπει να το υποστηρίζει και η οθόνη τι είναι αυτό? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Hdmi 2.1 όταν καταργηθεί το Gsync guys. Το 2.1 έχει variable refresh rate σαν spec. 😛

Τι εννοείς να καταργηθεί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν freesync είναι παιδιά. Πρέπει να το υποστηρίζει το monitor αλλά αν ξέρω καλά δεν χρειάζεται hardware module. Άρα αν υποστηρίξει hdmi 2.1 και έχει ο άλλος monitor με vrr για ποιο λόγο να πάει σε gsync; Θα είναι σαν να έχει freesync με Nvidia κάρτα. Εκτός αν το απενεργοποιήσουν επί τούτου αλλά θα σκούζουν όλοι μετά για anti consumer practices και θα έχουν δίκιο. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να υποστηρίξει variable refresh rate μέσω hdmi 2.1 η nvidia. Για αυτό και μάλλον δε θα βγάλει κάρτες με πάνω από hdmi 2.0 για να αποφύγει και τις αγωγές.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Σαν freesync είναι παιδιά. Πρέπει να το υποστηρίζει το monitor αλλά αν ξέρω καλά δεν χρειάζεται hardware module. Άρα αν υποστηρίξει hdmi 2.1 και έχει ο άλλος monitor με vrr για ποιο λόγο να πάει σε gsync; Θα είναι σαν να έχει freesync με Nvidia κάρτα. Εκτός αν το απενεργοποιήσουν επί τούτου αλλά θα σκούζουν όλοι μετά για anti consumer practices και θα έχουν δίκιο. 

25 λεπτά πριν, ilos είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να υποστηρίξει variable refresh rate μέσω hdmi 2.1 η nvidia. Για αυτό και μάλλον δε θα βγάλει κάρτες με πάνω από hdmi 2.0 για να αποφύγει και τις αγωγές.

Κι εγώ δε νομίζω πως η nVidia θα υποστηρίξει VRR. Θα πάρει hdmi 2.1 certification αλλά δε θα υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα στο gaming. Θα το υποστηρίζει ξέρω γω μόνο σε video playback. Τα λεφτά από το g-sync είναι πολλά για να τα πετάξει - θα το έκανε μόνο αν άρχιζε να χάνει μερίδιο αγοράς λόγω αυτής της μη υποστήριξης VRR.  Άλλωστε και το adaptive sync είναι μέρος του Displayport standard και δε το υποστηρίζει. Και καταλήγουμε στο ίδιο σημείο, αν δεν υπάρξει ανταγωνισμός από την AMD, η nVidia δε πρόκειται να αλλάξει.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για αρχή το Freesync 2 είναι HDR 600 και όχι HDR 1000..

και αμφίβολο ότι θα λειτουργεί σε 4k/120hz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν η 2080ti τελικά δεν είναι και τόσο δυνατή σε σχέση με την 1080ti και 

Εάν είναι και πολύ ακριβή τότε 

Εαν το DX12 ξαφνικα υποστηρίζει αρκετά το SLI τότε

Ίσως αξίζει περισσότερο να αγοράσει κανείς άλλη μία 1080ti να γίνει sli

END IF

END IF

END IF

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ετοιμάστε τα πορτοφόλια και αφήστε τις υποθέσεις.. Έρχεται new king..

can it run crysis? still no?

Δημοσ.

Λιγοτερες απο 48(44 για την ακριβεια)ωρες εμειναν για να δουμε αν θα γελασουμε ή θα κλαψουμε(ή και τα δυο)με αυτα που θα δουμε την Δευτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...