Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλώς το red boy..Δεν σου είπα να κάνεις switch σε G-Sync και Turing να δεις την πραγματική ισχύ ; Μην χαραμίζεις τον 8700Κ με το Vegarbage..

Αγορασε την 2080ti να γλυτωσουμε ολοι. Μας επρηξες. Αν και λογικα αν ειχες λεφτα θα ειχες αγορασει και 1080ti εξ αρχης. Ασε και κατι ασχολιαστο εδω μεσα. Get a life γενικότερα... Σε λυπαμαι πραγματικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει το παλικάρι μόνο του γελοιοποιειτε. Άκου εδώ 600hz. Τραγικο. Και όχι επειδή δε ξέρει απλά επειδή νομίζει ότι ξέρει😂

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Έχει ξεφύγει το θέμα καλό θα ήταν να κλειδώσει μέχρι να βγουν οι κάρτες...

Υποκλίνομαι!! το πιο σωστό σχόλιο σε 159 σελίδες😂  συμφωνώ και δινω και τη δική μου ψήφο τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα πρώτα benches. Αν και λίγο ακραίο σε τεχνολογικό forum να κλειδώθει τέτοιο τοπικ

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.

Και να βγουν οι κάρτες, τα ίδια θα γίνονται, ίσως και χειρότερα αν δεν δούμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Χωρίς Ailuro mod πέσαμε στο απόλυτο σκοτάδι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7700K είπε

Ψιτ κυριος αν θες καλη ποιοτητα υπαρχουν οι Oled που εχουν +απειρα hz και θεεικη κινηση , εναλλακτικα οι πλασμα ακομα και 10ετιας τις ακολουθουν κατα ποδας

Για την ιστορια η αρχαιολογικη μου πλασμα  TV του 2008 εχει σαρωση 600hz και ms 000,1 

Οσο για τα μονιτρο της πυρκαγιας LED δεν χρειαζεται να μπουμε στο κοπο να ζητησουμε για τα σαπακια που πουλαν τα 144 hz και g-sync ως τεχνολογια

ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ 

Πσσστ εδώ είσαι ;) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Που εξαφανίστηκε? Τον αναζητούσα πολύ καιρό πριν, ώσπου το χωνεψα....

Φανταζομαι υποχρεωσεις.

Δημοσ.

Άπειρα Hz διαβάζω, TV με panel στα 600HZ  διαβάζω , μούφα το RT διαβάζω , ότι μ@@@ια θέλει κατεβάζει ο καθένας, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ γιατι βγάζω μόνο 9600;

10300+ gpuscore βγάζω stockadoura στην gpu........ ξαναπέρνα drivers αν είσαι τόσο χαμηλά......

Spoiler

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

10300+ gpuscore βγάζω stockadoura στην gpu........ ξαναπέρνα drivers αν είσαι τόσο χαμηλά......

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χωρίς τίτλο.png

10626 gpu score. Οπότε είναι καλά νομίζω 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

10626 gpu score. Οπότε είναι καλά νομίζω 

κλείσε το gsync επηρεάζει τα αποτελέσματα, άλλα μια χαρά είναι το σκορ σου,  περίπου 10500 έβγαλα εγώ με στοκ την καρτα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

κλείσε το gsync επηρεάζει τα αποτελέσματα, άλλα μια χαρά είναι το σκορ σου,  περίπου 10500 έβγαλα εγώ με στοκ την καρτα

Θα το κλείσω για πάντα έτσι και αλλιώς είναι τεχνολογία "σαπια" 

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...