Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Λίγα βγάζεις,σε τι ρολόγια παίζεις?  Για gpu score μιλάμε

Στα 2062 βγάζω 10800+TimeSpy@4.7_1080ti.PNG.65106f6949d9d145bcee9abfa2a1806c.PNG

Το graphics score επιρεαζεται και από τον επεξεργαστή καθόλου; 

Στο OC Το έχω +65 και ανεβαινει μέχρι 2060mhz αλλά μετά από λίγο πέφτει στα 2025  και μετά  στα 2012 (οταν φτάνει τους 70βαθμους). Έβαλα και τα fan στο 90% για το benchmark. 

Graphic score έχω 10547

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Το graphics score επιρεαζεται και από τον επεξεργαστή καθόλου; 

Στο OC Το έχω +65 και ανεβαινει μέχρι 2060mhz αλλά μετά από λίγο πέφτει στα 2025  και μετά  στα 2012 (οταν φτάνει τους 70βαθμους). Έβαλα και τα fan στο 90% για το benchmark. 

Graphic score έχω 10547

Κανονικά οχι,δεν επηρεάζεται. Δεν ξέρω αν αποκλίνει ελάχιστα από ταχύτητα ραμ,αν και αμφιβάλλω. 

Το 10547 graphic score είναι λογικό με τα ρολόγια που περιγράφεις. Σε εμένα είναι ακατέβατο το ρολόϊ στο παραπάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Ψιτ κυριε @7700Kεκτός από το v sync υπάρχει και το g-sync όπως και εκτός από τα 60 υπάρχουν και τα 144hz. 

😉

Ψιτ κυριος αν θες καλη ποιοτητα υπαρχουν οι Oled που εχουν +απειρα hz και θεεικη κινηση , εναλλακτικα οι πλασμα ακομα και 10ετιας τις ακολουθουν κατα ποδας

Για την ιστορια η αρχαιολογικη μου πλασμα  TV του 2008 εχει σαρωση 600hz και ms 000,1 

Οσο για τα μονιτρο της πυρκαγιας LED δεν χρειαζεται να μπουμε στο κοπο να ζητησουμε για τα σαπακια που πουλαν τα 144 hz και g-sync ως τεχνολογια

ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ 

Επεξ/σία από 7700K
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, 7700K είπε

Ψιτ κυριος αν θες καλη ποιοτητα υπαρχουν οι Oled που εχουν +απειρα hz και θεεικη κινηση , εναλλακτικα οι πλασμα ακομα και 10ετιας τις ακολουθουν κατα ποδας

Γαι την ιστορια η αρχαιολογικη μου πλασμα (2008) εχει σαρωση 600hz και ms 000,1 

Οσο για τα μονιτρο της πυρκαγιας LED δεν χρειαζεται να μπουμε στο κοπο να ζητησουμε για τα σαπακια που πουλαν τα 144 hz και g-sync ως τεχνολογια 

Πρώτον oled 120hz μόνο σε 1080p. Όταν λες άπειρα; 

Δεύτερον οι plasma καταργήθηκαν το 2014 και το πραγματικό refresh rate της είναι 60hz. Φαε εσύ 600 και 1000. 

Τρίτον θα ήθελες πολύ να έχει gsync η plasma σου. Εκτός αν το μάτι σου δεν πιάνει tearing και stutering. 

Τέταρτον. Να προσέχεις τι λες γιατί εκτίθεσαι συνεχώς 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Α τωρα εγιναν και θυματα οι υποψηφιοι αγοραστες της 2080ti,ωραιος :)

Να σου πω η 1080ti των 850-900ευρω τι target group εχει?Και αυτοι κοροιδα και θυματα ειναι?

Μετα εγω ειμαι ο κακος που γραφω τα πιο πισω....

Η 1080ti ειχε σχεδον τα μισα λεφτα οταν βγηκε και δεν υπηρχε ανταγωνισμος δεδομενου οτι ηταν η μοναδικη καρτα που αντεχε το 4Κ ,σημερα δεν υπαρχει λοιπον καμμια δικαιολογια ,  ποσο δεν μαλλον οταν πασσαρουν το ray ως τεχνολογια που δεν μπορει να τρεξει σε τετοιες αναλυσεις  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7700K είπε

Η 1080ti ειχε σχεδον τα μισα λεφτα οταν βγηκε και δεν υπηρχε ανταγωνισμος δεδομενου οτι ηταν η μοναδικη καρτα που αντεχε το 4Κ ,σημερα δεν υπαρχει λοιπον καμμια δικαιολογια ,  ποσο δεν μαλλον οταν πασσαρουν το ray ως τεχνολογια που δεν μπορει να τρεξει σε τετοιες αναλυσεις  

Να σου πω. Σκέφτομαι να πάρω 3x2080ti να τις κάνω SLI 3 Way. Τι λες; 

Δημοσ.
2 minutes ago, Acmilangr2 said:

Να σου πω. Σκέφτομαι να πάρω 3x2080ti να τις κάνω SLI 3 Way. Τι λες; 

Κάθεσαι και συζητάς με άτομο που είχε για πόσο καιρό single-channel 2400άρα RAM και έλεγε ότι αποδίδει οκ το μπρίκι του..Έχει μείνει με το σαπάκι την 980 και ήρθε στα Turing να γράψει τις μλκιες του για OLED και Plasma που εκτός του ότι είναι εκτός θέματος, τα λέει και λάθος τελείως.

Μου 'χει βάλει και το userbenchmark στην υπογραφή με το μπρίκι..Και οκ, κανένα πρόβλημα με το rig του καθενός, αλλά μην το παίζεις και ειδήμονας, ειδικά όταν λες τέτοιες μλκιες.

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Fulgore said:

.

Αν ειχαμε τον Ailuro και σε αυτο το θεμα,τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.....

Που εξαφανίστηκε? Τον αναζητούσα πολύ καιρό πριν, ώσπου το χωνεψα....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Πρώτον oled 120hz μόνο σε 1080p. 

Δεύτερον οι plasma καταργήθηκαν το 2014 και το πραγματικό refresh rate της είναι 60hz. Φαε εσύ 600 και 1000. 

Τρίτον θα ήθελες πολύ να έχει gsync η plasma σου. Εκτός αν το μάτι σου δεν πιάνει tearing και stutering. 

Τέταρτον. Να προσέχεις τι λες γιατί εκτίθεσαι συνεχώς 

Σε λιγο θα μας πεις οτι τα μουφο Led ειναι τα καλυτερα πανελς , τοσα ξες τοσα λες 

Δωστε λεφτα να αγορασετε καμμια τιβι να πιασουν τοπο τα λεφτα σας και αφηστε τα ray tray της μπουρδας 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάθεσαι και συζητάς με άτομο που είχε για πόσο καιρό single-channel 2400άρα RAM και έλεγε ότι αποδίδει οκ το μπρίκι του..Έχει μείνει με το σαπάκι την 980 και ήρθε στα Turing να γράψει τις μλκιες του για OLED και Plasma που εκτός του ότι είναι εκτός θέματος, τα λέει και λάθος τελείως.

Μου 'χει βάλει και το userbenchmark στην υπογραφή με το μπρίκι..Και οκ, κανένα πρόβλημα με το rig του καθενός, αλλά μην το παίζεις και ειδήμονας, ειδικά όταν λες τέτοιες μλκιες.

Απο εσας τα θυματα των εταιριων δεκα κανταρια γνωσεις παραπανω 

Την γνωση νομιζετε οτι θα την κερδισετε ξοδευωντας περιουσιες αλλα δυστυχως για εσας ντουβαρια συνεχιζετε να ειστε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, 7700K είπε

Σε λιγο θα μας πεις οτι τα μουφο Led ειναι τα καλυτερα πανελς , τοσα ξες τοσα λες 

Δωστε λεφτα να αγορασετε καμμια τιβι να πιασουν τοπο τα λεφτα σας και αφηστε τα ray tray της μπουρδας 

Ρε φιλε είσαι απίστευτος. Είπες για hz, gsync και όταν  κατάλαβες ότι κάνεις λάθος το γύρισες σε γενικη σύγκριση σε ένα βίντεο Led vs oled σε θέματα που προφανώς η oled  είναι καλύτερη, εαδου είναι η top τηλεόραση. 

Ξαφνικά άφησες τις plasma και τις οθόνες που κατεκρινες πριν και έπιασες τις τηλεοράσεις. 

Και το κερασάκι της τούρτας να αφήσουμε το ray tracing και να πάρουμε oled. Σαν να λες μην τρώτε μπριζόλες,  πιες μια μπύρα. 

Ο ορισμος του "ότι ναναι" 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι οντως γραφει ορισμενα πραγματα που δε στεκουν αλλα ο μειωτικος τροπος που εκφραζεσαι δε σε τιμαει καθολου.ητοι σαπακι, μπρικι κλπ. Εισαι περα για περα τυφλωμενος απο ενβιντιαση. Οποιος γραφει καποιο σχολιο που δε σου αρεσει κατεφερεσαι εναντιον του λες και σου βρισαν τη μανα. Χαλαρωσε λιγο αρχοντα του hardware. Με την σουπερ τουμπανο 1070 σου. ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ και προσβαλεις τους παντες

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...