Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν τα χρειαζομαστε,μπορουμε να καταλαβουμε απο τα specs πανω κατω τι θα μας δωσει μια καρτα..Αυτο που θα ελαμε να μαθουμε ειναι περισσοτερες πληροφοριες για το DLSS και την AI engine πως θα βελτιωσει ακριβως την αποδοση..

Ενω αυτοι που κραζουν δεν μπορουν να καταλάβουν πανω κατω ?

Παρεμπιπτόντως αναφερθηκα γενικα στις προ παραγγελίες και εχω γράψει οτι ειναι ανήθικο να τις ανοίγεις χωρις νούμερα,δεν ειναι προσωπικό.

Το οτι εγω εχω μια άποψη δεν σημαίνει οτι εσυ που έχεις αλλη είσαι λάθος,αυτη ειναι η βασική διαφορα εδω μέσα και αυτο που δεν μπορεί να γινει κατανοητό..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 4
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Fulgore σε αυτό θεωρώ πως έχει δίκιο ο Aten-Ra.

Δεν έχει λογική να κρίνεις το αν είναι gamer κάποιος με βάση το αν συμμετέχει στα σχετικά νήματα ενός forum. Δεν το 'ξερα ότι πάνε πακέτο αυτά.

Όπως δεν έχει καμία λογική το άλλο που κάνεις επανειλημμένως, που κρίνεις την άποψη κάποιου με βάση το αν πλήρωσε για το παιχνίδι που παίζει.

Όπως δεν έχει καμία λογική να κρίνεις κάποιον ως μη σινεφίλ ή να θεωρείς ότι δεν έχει βαρύτητα η άποψή του επειδή βλέπει κατεβασμένες ταινίες και δεν τις έχει αγοράσει ή δεν έχει πληρώσει εισιτήριο σε κινηματογράφο.

Το θέμα είναι, ποιοι μιλάνε για pure gaming και ποιοι βλέπουν τα παιχνίδια περισσότερο ως benchmarks και παίζουν περισσότερο για να δουν πώς αποδίδουν τα συστήματά τους.

Και αυτό αρχίζω να αναρωτιέμαι με την έλευση του RT. OK, θεμιτό, και θα πάει το gaming ένα, ή και παραπάνω βήματα παραπέρα. Σε τελική ανάλυση όμως, πόση σημασία έχουν τα graphics; Πώς κρίνουμε ένα game; Τι να το κάνω ένα άρτιο οπτικά παιχνίδι αν έχει μούφα gameplay, σενάριο και είναι πιο βαρετό κι απ' τον Πολίτη Κέιν που λέει ο λόγος;

Να θυμίσω Crysis 2; Να θυμίσω Crysis 3; Τι να πρωτοθυμίσω;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως είναι μπέρδεμα από  την 1080Τi να καταλήξεις τι να κάνεις....η μόνη εναλλακτική είναι η 2080 Τi που είναι γελοιοδως ακριβή και από την άλλη μου χαμογελάει το 1080Τi SLI......θα δω benchmarks και θα αποφασίσω αλλά το 3d mark δεν χαρίζεται και είναι ενδεικτικό των δυνατοτήτων μιας κάρτας η απλή 2080 έχει σημαντικά μειονεκτήματα ναι να θεωρηθεί αναβάθμιση ακόμα και μεγαλύτερο σκορ να έβγαζε ειναι το memory banbwith που υστερεί σε σχέση με την 1080 Τi και ΚΥΡΊΩΣ η ποσότητα της μνήμης που σε 4Κ ειδικά παιχνίδια όπως το  graw wildlands η χρήση φτάνει και τα 9 gb vram

Επεξ/σία από Qless
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Επίσης λες ότι οι κατώτερες κάρτες δεν θα 'χουν RTX, ακόμα και στην 2070 ανούσιο το βλέπω το RTX από την στιγμή που η 2080Ti έχει μετά βίας 1080P/60 με αυτό ενεργοποιημένο.

Ποιος σας έχει πει ότι gaming είναι μόνο τα 60fps και πάνω ???  Δεν είναι το θέμα αν θα βγάζεις 1080p/60fps αλλά το αν έχεις το feature η όχι. Και η GT1050 δεν βγάζει 1080p/60fps με hairworks κλπ κλπ αλλά αυτά τα features μπορείς να τα επιλέξεις και να παίξεις σε 720/900p.  Από την στιγμή που δεν σου δίνει τα ίδια features σε όλη την γκάμα τιμών είναι anti-consumer και έπρεπε σαν καταναλωτής να σε πειράζει και να το σχολιάζεις αρνητικά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Ενω αυτοι που κραζουν δεν μπορουν να καταλάβουν πανω κατω ?

Παρεμπιπτόντως αναφερθηκα γενικα στις προ παραγγελίες και εχω γράψει οτι ειναι ανήθικο να τις ανοίγεις χωρις νούμερα.

Επειδη εχω προ παραγγειλει σου απαντησα και εγω..

Αλλα το εκανα αφου μαζεψα καποιες πληροφοριες απο τις οποιες εκρινα οτι θα επωφεληθω απο την αναβαθμιση.

Οπως πιστευω οτι κανει ο καθε ενας συνειδητοποιημενος καταναλωτης πριν αγορασει κατι.

Πολυ σωστο να περιμενει ο κοσμος για benchmarks πριν αποφασισει ομως,ειναι η πιο εξυπνη κινηση..

Δημοσ.
10 minutes ago, phanispal said:

Να θυμίσω Crysis 2; Να θυμίσω Crysis 3; Τι να πρωτοθυμίσω;

Τώρα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, ο κόσμος ζητάει Battle Royale. Τώρα έχει αρπαχτές, loot-boxes, microtransactions, denuvo που προκαλεί High CPU usage και stuttering κλπ. Δεν έχει να κάνει με τις τιμές των καρτών αυτό. Το μόνο θετικό στο PC πλέον σε σχέση με παλιότερα είναι ότι έρχονται αρκετά Ιαπωνέζικα που τα θέλαμε.

To RTX μόνο ως θετικό μπορώ να το δω για όσους τα σκάμε για GPUs, σπάει το console parity. Θα λες ναι τα έσκασα για GPU, αλλά δεν έχω απλά περισσότερα frames και μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά και αρκετά ανώτερο IQ(Όχι σε αυτή τη γενιά, εκτός όπως έχω ξαναπεί αν δουλέψει το DLSS μαζί με το RTX και είναι playable το παιχνίδι σε 1440P/4K με αυτό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν καταφερουν οι καρτες παντως με DLSS μονο να δωσουν αποτελεσματα που θα τεινουν σε 4k native εγω το θεωρω μεγαλη επιτυχια..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 4
Δημοσ.
Just now, optimus prime said:

Εαν καταφερουν οι καρτες παντως με DLSS μονο να δωσουν αποτελεσματα που θα τεινουν σε 4k native εγω το θεωρω μεγαλη επιτυχια..

Αυτό θα είναι πιο σημαντικό από το RTX(Για την ώρα) αν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Νομίζω δεν πιάνω τέτοιο νούμερο εγώ πάντως

Πριν που το έτρεξα από περιέργεια , η δικιά μου με undervoltage curve και OC (πάει και μένει άνετα στα 2060mHz το core ) έβγαλε 10762 graphic score , όποτε αν όντως ισχυουν αυτά τα leaks και δεν είναι μούφα η καμία rtx2070 ,λίγο πολύ όσο μια rtx2080 επιδόσεις  (προφανώς με πρώιμους drivers , χωρίς DLSS , χωρίς RTX) +25% περίπου από την stock gtx 1080 Είδωμεν !

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Ακόμα και μόνο ένα παιχνίδι να παίζει κάποιος δεν του αφαιρεί τον τίτλο του Gamer επειδή εσύ παίζεις 100 games. Ρε τι διαβάζουμε πλέον εδώ μέσα είναι άλλο πράγμα.

Όχι, αλλά gamers είναι και όλοι αυτοί που παίζουν DOTA 2, Counter Strike, LoL, Civilization κλπ κλπ και δεν χρειάζονται RTX2080/2080Ti. Gamer ειμαι και εγω με 1080p Monitor και όχι μονο αυτοι που εχουν 4Κ.

Επίσης το ότι δεν με ενδιαφέρει η αγορά της RTΧ 2080Ti δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σχολιάσω και να πω την άποψη μου για την RTX σειρά της NVIDIA η κάποιας άλλης εταιρείας.

Spoiler

Οι παραπανω που αναφερεις θα μπουν λοιπον στο παρον θεμα για να κραξουν την nvidia και την καθε nvidia για τις τιμες στις νεες καρτες?Αυτο ειναι το ζητουμενο οχι αν ο Fulgore,ο psycho,ο Aten και ο Μιχαλης παιζουν 1,2,3 ή 100παιχνιδια.

Ουτε βεβαια αν παιζουν μονο αυτα τα παιχνιδια που αναφερεις παραπανω σε 1080p πχ θα δωσουν ποτε τοσα χρηματα ακομα και για gtx 1080(γιατι δεν τους χρειαζεται).

Τελος δεν θυμαμαι πουθενα να εγραψε καποιος οτι απαγορευεται να πει καποιος την γνωμη τους αποψη του στο θεμα αυτο.

Αλλα αλλο το ''λεω την γνωμη μου στις νεες καρτες ''και τελος καιι αλλο το ''μπαινω να τρολλαρω σε καθε σελιδα την nvidia ή γραφω πραγματα ασχετα με τις καρτες οπως εγινε στις προηγουμενες σελιδες χωρις καν να εχουν βγει τα benchmarks.

Και στα διαφορα θεματα που κλειδωνονται(intel,amd)για να πουν την αποψη τους ταχα μου μπαινουν αυτοι που προκαλουν τα vs και τα βλεπουμε τα αποτελεσματα.

Γιατι πιο πισω αυτα που δεν διαβασες ειναι σχολια του τυπου

''Οποιος δεν παιζει σε ultra,ας παιζει σε low ή ας το πουλησει το pc και να παρει κονσολα''

''Οσοι κανουν παραγγελια τις νεες καρτες ειναι κοροιδα και χαζοι γιατι ειναι ακριβες''

''Τα windows 7 ειναι καλυτερα των windows 10''

Αυτα μαζι με κοροιδιες για το RT χωρις καν να το εχουμε δει στην πραξη οι ιδιοι με τα ματια μας για να εχουμε μια αποψη.

Ριξε μια ματια και στις 2 σχετικες ειδησεις που ανεβηκαν απο το forum την τελευταια εβδομαδα και μετα ξανα πες μου αν ειμαστε υπερβολικοι σε αυτα που γραφουμε,με βαση το τι εχουμε διαβασει μια εβδομαδα τωρα για τις νεες καρτες που δεν εχουν καν κυκλοφορησει στην αγορα.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...