Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

1070ti 

Επομενως εχεις επιλογες αν θελεις περισσοτερη αποδοση και δεν θελεις να δωσεις τα χρηματα της turing...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Επομενως εχεις επιλογες αν θελεις περισσοτερη αποδοση και δεν θελεις να δωσεις τα χρηματα της turing...

Ναι σε 1080ti σκέφτομαι να πάω για Χριστούγεννα να δώσω την 1070ti με 2 χρόνια ακόμα εγγύηση στα 400 μιας και από amd δεν βλέπω κάτι. 

15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

με OC η όχι;

αν ισχύει αυτό τότε όντως 2080 = περίπου 1080ti

Θυμάσαι που σε είχα πει να το κρατήσεις? Raw performance χωρις dlss. 

2080ti 1200 ευρω σιγουρα θα ειναι καλυτερη της 1080ti το αν αξιζει τα 400 παραπανω απο 1080ti δεν ξερω

2080 800 ευρω. Επιδοσεις 1080ti η οποια βρισκεται 1 χρονο στην αγορα και τη βρισκει κανεις τωρα στα 700.

2070 600 ευρω. Επιδοσεις αναμεσα σε 1070-1080

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι σε 1080ti σκέφτομαι να πάω για Χριστούγεννα να δώσω την 1070ti με 2 χρόνια ακόμα εγγύηση στα 400 μιας και από amd δεν βλέπω κάτι. 

Θυμάσαι που σε είχα πει να το κρατήσεις? Raw performance χωρις dlss. 

2080ti 1200 ευρω σιγουρα θα ειναι καλυτερη της 1080ti το αν αξιζει τα 400 παραπανω απο 1080ti δεν ξερω

2080 800 ευρω. Επιδοσεις 1080ti η οποια βρισκεται 1 χρονο στην αγορα και τη βρισκει κανεις τωρα στα 700.

2070 600 ευρω. Επιδοσεις αναμεσα σε 1070-1080

Ωραια λοιπον αφου θα πας σε 1080ti και επειδη εδω ειναι θεμα του turing και σχολια τυπου ακουω βερεσε τις νεες τεχνολογιες κλπ δεν βοηθανε οσους απο εμας μας ενδιαφερουν.

Στην 2070 σιγουρα θα πεσεις εξω γιατι θα ειναι τουλαχιστον ισαξια με την 1080...

Επεξ/σία από mtifosi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

με OC η όχι;

Η rtx 2080 στα 2025mHz το core , άρα αν ισχύει με βαρύ OC η rtx2080. Η gtx1080ti πάντως είναι ελαφρώς  OC σύμφωνα με το σκορ. Λίγο πολύ αν ισχύουν αυτά τα leaks ίδιες επιδόσεις με gtx1080ti χωρίς (χωρίς RTX, DLSS) . Μένει να δούμε πραγματικά νούμερα .

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αφου το ειπα και πιο πισω αυτο. 

Η nvidia και η καθε nvidia τιμολογει τα προιοντα της με βαση τις αγορες του εξωτερικου και οχι την αγορα της Ελλαδας που οι περισσοτεροι ουτε καν 1080 δεν μπορουν να παρουν(κριση/ανεργια/450ευρω βασικος μισθος).

Τα παιχνιδια αυτα καθαυτα σε 4η μοιρα πανε απο τους περισσοτερους του forum και ειναι μονο αξια αναφορας σαν benchmarks για τις καρτες γραφικων/επεξεργαστες.

Και για τις ιδιες τις καρτες για τι monitor προοριζονται?Ποσοι εχουν τετοια monitor συμφωνα με το steam?Κατω απο 5% συνολικα.Αρα τι καθομαστε και σχολιαζουμε για χαμηλες τιμες?

https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc

0.4% οι κατοχοι 1440p ultrawide.

Γεμισαμε απο ταχα μου αγανακτισμενους pc gamers που αντε απο παιχνιδια να παιξουν μονο κανενα Battlefield,AC ή Far Cry.

Περυσι σχεδον μονος μου καθομουν και εγραφα στο θεμα του Wolfenstein ή του Evil Within.

Βγηκε το Monster Hunter τωρα το καλοκαιρι που εσπασε ρεκορ στο steam και ποσοι το αγορασαν στο forum....

Βγηκε το πολυ διαφημισμενο FF XV?Ποσοι το πηραν?

Μου θελουν ολοι φθηνες 2080ti λες και εχουν αναλογα monitor για να τις αξιοποιησουν......

Ηρθε και ο Aten ra να μας πει για pc gaming και  παιχνιδια και να κραξει κιολας για αυτα που γραφονται που στα μονα θεματα που συμμετεχει/σχολιαζει ειναι κυριως για τις καρτες γραφικων(καλη ωρα)και στους επεξεργαστες.....

Αρα ποιο ακριβως μνμ θα λαβει η nvidia?Για καρτες που απευθυνονται σε μειοψηφια ουτως ή αλλως οπως η 1080ti?

Σήμερα μάθαμε επιπλέον ότι αν δεν σχολιάζεις στο Gaming section στο insomnia δεν είσαι gamer.

Το έχετε χάσει τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Σήμερα μάθαμε επιπλέον ότι αν δεν σχολιάζεις στο Gaming section στο insomnia δεν είσαι gamer.

Το έχετε χάσει τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται.

Spoiler

Το ποιος ειναι gamer και ποιος οχι αν το παρουμε με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης πιανει ακομα και καποιον ο οποιος παιζει παιχνιδια στο facebook ή φιδακι στο κινητο του.

Τον θεωρεις εσυ προσωπικα gamer για να μπει στο ιδιο τσουβαλι με αυτον που παιζει AAA παιχνιδια(και οχι μονο)στο pc?

Επισης απο την στιγμη που σχολιαζουμε σε αυτο το forum,προφανως και μας ενδιαφερει τι γραφεται εδω στο forum και οχι δεξια και αριστερα,που εν μερη δεν γνωριζουμε κιολας.

Μηπως περιμενεις ενας τριτος να μυρισει τα νυχια του(γενικα να γνωριζει) για το αν σχολιαζεις σε αλλα forum για παιχνιδια και για ποια απο αυτα αν δεν το εχεις ηδη αναφερει ?

Οταν μπαινετε ορισμενοι σφηνα στα σχολια αλλων αυτα συμβαινουν.....

Κατα τα αλλα το οποιος το εχει χασει και ποιος οχι φαινεται απο το τελος της παρουσιασης της nvidia και τα ως τωρα σχολια που εχουν ακολουθησει,χωρις καν να εχουμε benchmarks στα χερια μας.

Ειπαμε στο insomnia γενικα σε οτι ειναι ακριβο μονο κραξιμο και τιποτα αλλο.

Και σε λιγες μερες αναμενω κραξιμο και για τους νεους Intel,μην χαλασουν και οι παλιες συνηθειες.

Αν ειχαμε τον Ailuro και σε αυτο το θεμα,τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

με OC η όχι;

Επειδή είναι η δικιά μου 1080Τi  ήταν στα 1962mhz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Qless είπε

Επειδή είναι η δικιά μου 1080Τi  ήταν στα 1962mhz

Νομίζω δεν πιάνω τέτοιο νούμερο εγώ πάντως

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Εμένα είναι το ανώτερο σταθερό που πιάνει χωρίς κρασαρισμα στο 3d mark και 1987 σε games τίποτα παραπάνω από αυτό

Δημοσ.

Καλά άλλοι έχουν κάνει και προπαραγγελίες χωρίς benchmarks.. αυτοί που κράζουν την τιμή σε πείραξαν ? οι άλλοι όχι ?  😂😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γεμισαμε απο ταχα μου αγανακτισμενους pc gamers που αντε απο παιχνιδια να παιξουν μονο κανενα Battlefield,AC ή Far Cry.

Ακόμα και μόνο ένα παιχνίδι να παίζει κάποιος δεν του αφαιρεί τον τίτλο του Gamer επειδή εσύ παίζεις 100 games. Ρε τι διαβάζουμε πλέον εδώ μέσα είναι άλλο πράγμα.

26 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ποιος ειναι gamer και ποιος οχι αν το παρουμε με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης πιανει ακομα και καποιον ο οποιος παιζει παιχνιδια στο facebook ή φιδακι στο κινητο του.

Τον θεωρεις εσυ προσωπικα gamer για να μπει στο ιδιο τσουβαλι με αυτον που παιζει AAA παιχνιδια(και οχι μονο)στο pc?

Όχι, αλλά gamers είναι και όλοι αυτοί που παίζουν DOTA 2, Counter Strike, LoL, Civilization κλπ κλπ και δεν χρειάζονται RTX2080/2080Ti. Gamer ειμαι και εγω με 1080p Monitor και όχι μονο αυτοι που εχουν 4Κ.

Επίσης το ότι δεν με ενδιαφέρει η αγορά της RTΧ 2080Ti δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σχολιάσω και να πω την άποψη μου για την RTX σειρά της NVIDIA η κάποιας άλλης εταιρείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Καλά άλλοι έχουν κάνει και προπαραγγελίες χωρίς benchmarks.. αυτοί που κράζουν την τιμή σε πείραξαν ? οι άλλοι όχι ?  😂😂

Δεν τα χρειαζομαστε,μπορουμε να καταλαβουμε απο τα specs πανω κατω τι θα μας δωσει μια καρτα..Αυτο που θα ελαμε να μαθουμε ειναι περισσοτερες πληροφοριες για το DLSS και την AI engine πως θα βελτιωσει ακριβως την αποδοση..

Επεξ/σία από optimus prime
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...