Acmilangr2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 https://www.skroutz.gr/s/11519890/Asus-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-OC-90YV0AM0-M0NM00.html Η κάρτα μου σε προσφορά παιδιά! Όποιος θέλει του πουλάω την δική μου 800ευρώ. 370ευρώ πιο κάτω!!!!
icenex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Περιμενω να δω επιδοσεις οπως ειπα στο σχολιο μου και ναι οι τιμες εχουν παρει τον ανηφορο και σε αυτο φταινε ολα οσα εχετε αναφερει μαζι κ εμεις σαν καταναλωτες. Οταν βγηκε η σειρα 1000 την προσπερασα στην αρχη και περιμενα μπας και γινουν λιγο πιο προσιτες αλλα ηρθε το mining και μας μαμισε κ αυτο. Ξαναλεω η ενσταση μου ειναι να εχουν επιδοσεις που να δικαιολογουν την τιμη τους και οχι με 20-30% παραπανω δεν δικαιολογουν την τιμη τους τουλαχιστον οχι κατα τα δικα μου δεδομενα.Δεν ειναι η λυση τα σχολια τυπου ετσι ειναι πλεον τα πραγματα και οποιος θελει το χωνευει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, icenex said: Δεν ειναι η λυση τα σχολια τυπου ετσι ειναι πλεον τα πραγματα και οποιος θελει το χωνευει. Δυστυχώς έτσι είναι. Χωνέψτε το ότι δεν υπάρχει αντίπαλος και γι' αυτό οι τιμές είναι στα ύψη..Βασικά οι τιμές είναι για 3 λόγους στα ύψη. 1. Έχουν μεγάλο απόθεμα από Pascal επειδή πίστευαν ότι η τρέλα με το mining θα συνεχιστεί(Άρα θέλουν να διώξουν και τα Pascal) 2. Κρατάνε τις τιμές ψηλά από το mining ακόμα(Με κάποιες πτώσεις τώρα τελευταία) 3. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός
michael92 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από michael92
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δυστυχώς έτσι είναι. Χωνέψτε το ότι δεν υπάρχει αντίπαλος και γι' αυτό οι τιμές είναι στα ύψη..Βασικά οι τιμές είναι για 3 λόγους στα ύψη. 1. Έχουν μεγάλο απόθεμα από Pascal επειδή πίστευαν ότι η τρέλα με το mining θα συνεχιστεί(Άρα θέλουν να διώξουν και τα Pascal) 2. Κρατάνε τις τιμές ψηλά από το mining ακόμα(Με κάποιες πτώσεις τώρα τελευταία) 3. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός Ο καταναλωτης δεν ευθυνεται δηλαδη για τις τιμες. Μαλιστα.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, icenex είπε Ξαναλεω η ενσταση μου ειναι να εχουν επιδοσεις που να δικαιολογουν την τιμη τους και οχι με 20-30% παραπανω δεν δικαιολογουν την τιμη τους τουλαχιστον οχι κατα τα δικα μου δεδομενα. Δεν ειναι η λυση τα σχολια τυπου ετσι ειναι πλεον τα πραγματα και οποιος θελει το χωνευει. Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι λυση αυτα τα σχολια.Αυτο που λεμε ειναι οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Οπως πραγματικοτητα ειναι και τα κινητα ναυαρχιδες που καθε χρονο γινονται και πιο ακριβα,και ας κραζουν σε ολα τα forum δεξια και αριστερα. Οπως πραγματικοτητα ειναι οτι τοσο ακριβες καρτες δεν απευθυνονται σε ολους γιατι αλλες απαιτησεις(και οικονομικα)εχει ο καθενας. Ειδες μηπως τα 2-3ατομα που ειπαν οτι ισως αγορασουν την 2080ti να πουν οτι ''ναι αξιζει τα λεφτα της.'',''ειναι φοβερη να την αγορασετε ολοι οσοι μπορειτε''? Για καρτα γραφικων μιλαμε?Σε ενδιαφερει και μπορεις να την αγορασεις(ανεξαρτητως ονοματος/σειρας/εταιρειας)?Την αγοραζεις. Δεν σε ενδιαφερει για χ,ψ,ζ λογους δεν την αγοραζεις. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε, και για τα σχολια στο forum που θα τα δει η nvidia και θα ριξει τις τιμες(εδω γελαμε)και για το εαν το pc gaming θεωρειται φθηνο ή ακριβο hobby. Περαν τουτου προσωπικα γραμμενη την εχω την nvidia.Περιμενω σε 1 εβδομαδα να βγουν τα Dragon Quest και Spiderman και σε 2 εβδομαδες το Tomb raider. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, michael92 είπε Ιούνιο του 2016 πήρα την 1080 800€. Το ξερω ποσο ειχε δεν θα την συγκρινω με τοτε ομως αλλα με σημερα ποσο εχει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Just now, Arkin said: Ο καταναλωτης δεν ευθυνεται δηλαδη για τις τιμες. Μαλιστα. Ευθύνεται αλλά όπου καταναλωτής βάλε miner. Αν δεν είχε γίνει αυτό με το mining θα είχαν πέσει ΠΟΛΥ οι τιμές στις Pascal και οι νέες θα έβγαιναν με αρκετά χαμηλότερες τιμές. Αν υπήρχε και ανταγωνισμός, ίσως να έπαιρνες την 2080Ti στα 649$. 1
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ευθύνεται αλλά όπου καταναλωτής βάλε miner. Αν δεν είχε γίνει αυτό με το mining θα είχαν πέσει ΠΟΛΥ οι τιμές στις Pascal και οι νέες θα έβγαιναν με αρκετά χαμηλότερες τιμές. Αν υπήρχε και ανταγωνισμός, ίσως να έπαιρνες την 2080Ti στα 649$. Ναι εδω θα συμφωνησω το mining μας πηγε πολυ πισω. Τωρα επρεπε μια 1060 να εχει 150 300 η 1070 400 η 1080 και 600 η 1080ti. Και να εβγαινε στα 800 η 2080ti. Το mining παντως εχει σταματησει λιγο πολυ αλλα σου λενε οτι μπορουμε να βγαλουμε.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ο καταναλωτης δεν ευθυνεται δηλαδη για τις τιμες. Μαλιστα. Σαν καταναλωτης 1)κανεις ερευνα αγορας για το προιον που θες να αγορασεις. 2)Αν σε καλυπτει σε επιδοσεις και τιμη(μιας και μιλαμε για καρτα)και μπορεις/θελεις,το αγοραζεις. Δεν σε καλυπτει?Κοιταζεις αλλου. Κοινως ψηφιζεις με το πορτοφολι σου(vote with your wallet). Ειναι τοσο απλα τα πραγματα και ισχυουν στα περισσοτερα τεχνολογικα προιοντα(και οχι μονο).
mtifosi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Το ξερω ποσο ειχε δεν θα την συγκρινω με τοτε ομως αλλα με σημερα ποσο εχει. Με τοτε πρεπει να γινει η συγκριση ομως που ηταν η αρχη...οπως τοτε εβρισκες 980ti στα 450-500 ευρω το ιδιο γινεται και τωρα με τη διαφορα οτι πλεον εχεις και tensor cores...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Οι gamers γενικά δεν τα σκάνε για HW, στο Steam βλέπεις ότι η πλειοψηφία έχει πολύ μέτρια συστήματα, γι' αυτό έπεφτε κλάψα τότε με το Crysis 1 που γονάτισε τα πάντα και δεν ξανάδαμε ποτέ τέτοιο τίτλο στο PC. Μερικοί έχετε την εντύπωση ότι οι gamers ''έτρεξαν'' να δώσουν 800άρες στην 1080 όταν βγήκε και γι' αυτό η 2080Ti τώρα έχει 1300. To mining απογείωσε τις τιμές και μετά έρχεται η έλλειψη ανταγωνισμού. Τα συστήματα τα High-End που βλέπετε στα forums και νομίζετε ότι τα έχουν πολλοί, τα έχει ένα 1% παγκοσμίως. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead 1
icenex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Πραγματικοτητα ειναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμεις σαν καταναλωτες δηλαδη μονο εγω και 5 νοματαιοι εχουμε μεινει ρομαντικοι οσον αφορα το pc gaming και ολο αυτο μας καθεται καπως στο λαιμο.Οσο για τα κινητα αλλα πεταμενα λεφτα ακομη και εγω που εσκασα πριν 3 χρονια 500 ευρω για το g4 ακομη τα κλαιω βεβαια ακομη με αυτο ειμαι και θα το κρατησω μεχρι να κλαταρει τελειως. Εγω θα κρατησω μικρο καλαθι περιμενω να δω επιδοσεις τουλαχιστον να ξερω με σιγουρια αν θα κραξω η οχι γιατι το παραπανω σχολια μου ειναι βαση τις φημες που κυκλοφορουν για επιδοσεις των νεων καρτων.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, icenex είπε Πραγματικοτητα ειναι δεν ειπε κανεις το αντιθετο το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμεις σαν καταναλωτες 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Κοινως ψηφιζεις με το πορτοφολι σου(vote with your wallet).
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σαν καταναλωτης 1)κανεις ερευνα αγορας για το προιον που θες να αγορασεις. 2)Αν σε καλυπτει σε επιδοσεις και τιμη(μιας και μιλαμε για καρτα)και μπορεις/θελεις,το αγοραζεις. Δεν σε καλυπτει?Κοιταζεις αλλου. Κοινως ψηφιζεις με το πορτοφολι σου(vote with your wallet). Ειναι τοσο απλα τα πραγματα και ισχυουν στα περισσοτερα τεχνολογικα προιοντα(και οχι μονο). Δεν διαφωνω. Δεν υπαρχει καποιο οριο ομως? Δηλαδη σιγουρα υπαρχουν και καταναλωτες που και 5000 3080ti να βαλουν θα την αγορασουν. Καπου πρεπει να μπει ενα οριο στο κερδος της καθε εταιριας. 1080ti-2080ti day one τιμη η διαφορα ειναι τεραστια. 16 λεπτά πριν, mtifosi είπε Με τοτε πρεπει να γινει η συγκριση ομως που ηταν η αρχη...οπως τοτε εβρισκες 980ti στα 450-500 ευρω το ιδιο γινεται και τωρα με τη διαφορα οτι πλεον εχεις και tensor cores... 750 εχει η φθηνοτερη 1080ti σημερα στην Ελλαδα αξιζουν 500 ευρω αυτα τα tensor rtx cores γιατι 800 ειχε αρχικη η 1080ti οταν βγηκε. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις