Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, MoviemakerGr said:

Επίσης σήμερα μάθαμε πόσο μικρή είναι η Ελλαδιτσα, και σε αυτο έχετε δικιο η Ελλαδιτσα ειναι πολύ μικρή αν η νεα γενιά της σκέφτεται με αυτον τον τρόπο..

Η Ελλαδίτσα είναι μικρή γιατί οι ψηφοφόροι της ξεχειλίζουν από ''σοφία''.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Ρε παιδια οι τιμες ειναι απαραδεκτες μην τα ισοπεδωνουμε ολα

Αντε παλι παμε για αλλη μια φορα να γραψουμε το αυτονοητο. Αντε πες η τιμη της 2080ti ειναι απαραδεκτη που εχει την μεγαλυτερη χρηματικη αυξηση.

Για τις αλλες 2 καρτες απο που ακριβως προκυπτει το γεγονος οτι ειναι απαραδεκτες οι τιμες(σε σχεση με τις καρτες που αντικαθιστουν)απο την στιγμη που δεν ξερουμε στην πραξη πως αποδιδουν?

Ακομα και με την 2080 αν το παμε,αν ισχυουν αυτα που λεει η nvidia για 50% πανω απο την 1080 δεν δικαιολογει τα 50-100ευρω παραπανω τιμης σε σχεση με την 1080?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αντε παλι παμε για αλλη μια φορα να γραψουμε το αυτονοητο. Αντε πες η τιμη της 2080ti ειναι απαραδεκτη που εχει την μεγαλυτερη χρηματικη αυξηση.

Για τις αλλες 2 καρτες απο που ακριβως προκυπτει το γεγονος οτι ειναι απαραδεκτες οι τιμες(σε σχεση με τις καρτες που αντικαθιστουν)απο την στιγμη που δεν ξερουμε στην πραξη πως αποδιδουν?

Ακομα και με την 2080 αν το παμε,αν ισχυουν αυτα που λεει η nvidia για 50% πανω απο την 1080 δεν δικαιολογει τα 50-100ευρω παραπανω τιμης σε σχεση με την 1080?

Απο που 50-100 ευρω? Η 1080 εχει 500 ευρω τωρα η 2080 εχει 900. 400 ευρω παραπανω. Η 2080 θα συγκριθει με την τιμη της 1080 σημερα οχι με πριν 2 χρονια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Η Ελλαδίτσα είναι μικρή γιατί οι ψηφοφόροι της ξεχειλίζουν από ''σοφία''.

Η Ελλαδιτσα ειναι μικρη, γιατι ανεκαθεν οι Ελληνες κοιτουσαν ποιος την εχει μεγαλυτερη (την πολη/κρατος, την κτηματικη περιουσια, την ζωικη ιδιοκτησια, την σπιταρονα, την αυτοκινηση, την TV, την μισθολογικη αποδειξη, την οθονη του pc και σημερα την gpu)

Οσοι δεν ειναι γονιδιακα προγραμματισμενοι να βλεπουν και να κρινουν απο αυτα, ειτε ειναι στο εξωτερικο, ειτε κατα-τον-σοφο-ελληνα-wannabe-Ωναση πληβειοι.

Βεβαια δεν βοηθαει που η μαμα παντα ελεγε δεν-βλεπεις-τον-Γιωργακη-τι-βαθμους-πηρε; Τωρα αλλαξε τροπαρι και λεει για τον-Γιωργακη-που-εχει-τρια-κουτσουβελα-και-δουλευει-στην-τραπεζα

Εδω λες οτι δουλευεις απο το σπιτι και σου απαντανε "ναι αλλα αυτην δεν ειναι κανονικη δουλεια". Οχι ρε ηλιθιε, δεν ειναι κανονικο κατεργο σαν αυτο που πας εσυ και σε μπιπ το αφεντικο οσυ ασαλιωτα τι να κανουμε....

Δημοσ.
12 minutes ago, narta said:

Η Ελλαδιτσα ειναι μικρη, γιατι ανεκαθεν οι Ελληνες κοιτουσαν ποιος την εχει μεγαλυτερη (την πολη/κρατος, την κτηματικη περιουσια, την ζωικη ιδιοκτησια, την σπιταρονα, την αυτοκινηση, την TV, την μισθολογικη αποδειξη, την οθονη του pc και σημερα την gpu)

Οσοι δεν ειναι γονιδιακα προγραμματισμενοι να βλεπουν και να κρινουν απο αυτα, ειτε ειναι στο εξωτερικο, ειτε κατα-τον-σοφο-ελληνα-wannabe-Ωναση πληβειοι.

Βεβαια δεν βοηθαει που η μαμα παντα ελεγε δεν-βλεπεις-τον-Γιωργακη-τι-βαθμους-πηρε; Τωρα αλλαξε τροπαρι και λεει για τον-Γιωργακη-που-εχει-τρια-κουτσουβελα-και-δουλευει-στην-τραπεζα

Εδω λες οτι δουλευεις απο το σπιτι και σου απαντανε "ναι αλλα αυτην δεν ειναι κανονικη δουλεια". Οχι ρε ηλιθιε, δεν ειναι κανονικο κατεργο σαν αυτο που πας εσυ και σε μπιπ το αφεντικο οσυ ασαλιωτα τι να κανουμε....

Εάν δεν κοπεί η νοοτροπία ''Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή εγώ δεν έχω'' δεν πρόκειται να δεις προκοπή. Τέλος πάντων, βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος αλλά την νοοτροπία αυτή την βλέπεις και εδώ μέσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εάν δεν κοπεί η νοοτροπία ''Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή εγώ δεν έχω'' δεν πρόκειται να δεις προκοπή. Τέλος πάντων, βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος αλλά την νοοτροπία αυτή την βλέπεις και εδώ μέσα.

Spoiler

Τετοιου ειδους boycot δεν κανουμε στα παιχνιδια που τα εχουν γεμισει με microtransactions και lootboxes και season pass και μου θελετε να κανουμε σε καρτες γραφικων που ουτως ή αλλως απευθυνονται σε ενα 5% του συνολου.

Α και ειπαμε οτι ειναι υποχρεωτικο ολοι να αγορασουν τις νεες καρτες, γιατι αν δεν τις παρουν θα νιωθουν κατωτεροι απο τους υπολοιπους ετσι?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 minute ago, Acmilangr2 said:

Θα φτιάξω ενα topic που θα λέγεται "Η Ελλαδίτσα είναι μικρή, γιατί πιστεύετε;"

Στην έχω ήδη έτοιμη την απάντηση. Γιατί είμαστε θύματα του marketing που δεν ρίχνουμε μαύρο στην NV :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Θα φτιάξω ενα topic που θα λέγεται "Η Ελλαδίτσα είναι μικρή, γιατί πιστεύετε;"

Τον αλλο μηνα .

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εάν δεν κοπεί η νοοτροπία ''Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή εγώ δεν έχω'' δεν πρόκειται να δεις προκοπή.

Αυτο ειναι το δευτερο μεγαλυτερο λαθος του Ελληνα. Αν εχει κατσικα ο γειτονας, κοιτα πως θα καταφερεις να παρεις και εσυ μια και αν εισα ιεξυπνος παρε κριαρι να βατεψει την κατσικα του γειτονα να του παρεις λεφτα για το μπιπ 😉

Απο την αλλη, να φορα την κατσικα καπελο ο γειτονας και να τον πειραζει που τον λες γιδι, ειναι επισης γελοιο.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οχι.Ειναι λαθος αυτο το σκεπτικο. Τοτε θα επρεπε καθε φορα να ανεβαζε τις τιμες..Απλα αυτη τη φορα δεν εχουν πεσει οι τιμες της πασκαλ. Αλλιως θα επρεπε να ηταν στο ιδιο Price range/group.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Οχι.Ειναι λαθος αυτο το σκεπτικο. Τοτε θα επρεπε καθε φορα να ανεβαζε τις τιμες..Απλα αυτη τη φορα δεν εχουν πεσει οι τιμες της πασκαλ. Αλλιως θα επρεπε να ηταν στο ιδιο Price range/group.

Προφανως και δεν εχουν πεσει οι τιμες στις pascal,αναφερθηκε πιο πισω ο λογος(mining).Ο δευτερος λογος ειναι οτι θα συνεχισουν να πωλουνται λογω μεγαλου stock αρα μια χαρα θεση στην αγορα εχουν ακομα και γιαυτο ισως να αργησουν να κυκλοφορησουν(αν βγουν)οι φθηνοτερες 2060/2050.

Γιαυτο κιολας και εχω πει καμια 30ρια φορες οτι αν δεν βγουν τα επισημα benchmarks εστω για τις φθηνοτερες turing,ειναι ανουσιο το κραξιμο και γιαυτο και ανεφερα το περιβοητο αρχικο γραφημα της nvidia που με βαση αυτο φερνει την 2080 σε επιπεδα(ισως και ελαχιστα πιο πανω)απο την 1080ti,αρα παλι δικαιολογειται η τιμη της(αν ισχυουν ολα αυτα)επειδη ακριβως η 1080ti εχει κρατησει τιμη.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, GoMaR said:

Για να είναι στο ίδιο price range, πρέπει να υπάρχει αντίπαλος. Από την στιγμή που δεν υπάρχει τρως έξτρα καπέλο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...