Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, nekrik είπε Έτσι! Όποιος αγανακτισμένος για rtx2080ti gamer γουστάρει, 1300+ ευρώπουλα η βγαίνει καρτούλα και θα είναι έτσι έως το 2020. Για τούς άλλους υπάρχει και η gtx1080ti. Ναι δεν βλεπεις,ολοι ουρες κανουν να αγορασουν μια gtx 1080ti απο Ελλαδα, που οι καλες υλοποιησεις κοστιζουν τα ιδια και ακριβοτερα απο οσο οι 2080 απο εξωτερικο
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 18 minutes ago, narta said: Αλλα 7nm Navi για gaming gpu απλα δεν. Παμε για 2020. Δεν ειναι ευκολο να κανεις επανασχεδιασμο για διαφορετικο toolset που χρησιμοποιει η TSMC Καλά κρασιά δηλαδή..Θα καθυστερήσει και η NV τότε.
narta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Καλά κρασιά δηλαδή..Θα καθυστερήσει και η NV τότε. Το πιθανοτερο. Αν και ειναι στην TSMC αλλα δεν βιαζεται πλεον. Εκτος αν το Navi τσακισει κοκκαλα σαν δυναμη. Θα δουμε τελος του χρονου, ηδη εχει γινει tape out και εχουν σταλθει δειγματα.
mcrae13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μου αρέσει που εξακολουθείτε να πιστευετε κάποιοι,πως ο "κόσμος" και ειδικά όταν μιλάμε σε ένα φορουμ μιας πολύ μικρής χώρας,έχει κάποια δύναμη απέναντι σε έναν παγκόσμιο κολοσσό,που σχεδόν μονοπωλεί στο είδος του.. Πόσο μάλλον σε μια χρονική περίοδο που πρόσφατα απέκτησε άλλη μία πολύ μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού,που χρειάζεται τα προϊόντα της για επαγγελματικό σκοπό (miners) ,με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει sold out στην προηγούμενη γενιά,αλλά να αναγκαστεί να παράγει πολύ περισσότερα από ότι είχε υπολογίσει ,chips Όπως γράφτηκε και πιο πίσω,μιλάμε για μια εταιρεία που πηγαίνει για το μέγιστο κέρδος.Όσο της το επιτρέπουν οι συνθήκες(ελλιπής ανταγωνισμός-mining),θα πράττει ανάλογα Το μόνο που μπορέιτε να κάνετε είναι να μην ψωνίσετε αν δεν θέλετε να της δώσετε τα λεφτά σας και να εύχεστε να υπάρξει και πάλι ανταγωνισμός για να γίνουν όσο γίνεται πιο προσιτές οι κάρτες που έτσι κι αλλιώς θα είναι ακριβές (ολιγοπώλιο) 1
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Μου αρέσει που εξακολουθείτε να πιστευετε κάποιοι,πως ο "κόσμος" και ειδικά όταν μιλάμε σε ένα φορουμ μιας πολύ μικρής χώρας,έχει κάποια δύναμη απέναντι σε έναν παγκόσμιο κολοσσό,που σχεδόν μονοπωλεί στο είδος του.. Πόσο μάλλον σε μια χρονική περίοδο που πρόσφατα απέκτησε άλλη μία πολύ μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού,που χρειάζεται τα προϊόντα της για επαγγελματικό σκοπό (miners) ,με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει sold out στην προηγούμενη γενιά,αλλά να αναγκαστεί να παράγει πολύ περισσότερα από ότι είχε υπολογίσει ,chips Όπως γράφτηκε και πιο πίσω,μιλάμε για μια εταιρεία που πηγαίνει για το μέγιστο κέρδος.Όσο της το επιτρέπουν οι συνθήκες(ελλιπής ανταγωνισμός-mining),θα πράττει ανάλογα Το μόνο που μπορέιτε να κάνετε είναι να μην ψωνίσετε αν δεν θέλετε να της δώσετε τα λεφτά σας και να εύχεστε να υπάρξει και πάλι ανταγωνισμός για να γίνουν όσο γίνεται πιο προσιτές οι κάρτες που έτσι κι αλλιώς θα είναι ακριβές (ολιγοπώλιο) Καμια δυναμη δεν εχει μια μικρη χωρα οπως η Ελλαδα. Αν εδινε μαυρο ο κοσμος παγκοσμιως ομως δεν θα ειχαμε αυτα τα χαλια με τις τιμες. Ο psycho φετος θα δωσει 1300 και θα την παρει. Στην επομενη γενια θα εχει 1500 η 1600 τοτε τι θα γινει αν δεν μπορει να την παρει? Αν ειχε 900 οπως η 1080ti οταν βγηκε θα την επερνε και ο fulgore. Τωρα θα παει σε 1080ti η 2080 με περσινες επιδοσεις. Η nvidia καλα κανει για μενα το μεγιστο κερδος θελει οπως σωστα γραφεις ο καταναλωτης βαζει τις τιμες με τις αγορες του κανεις αλλος.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mcrae13 είπε Μου αρέσει που εξακολουθείτε να πιστευετε κάποιοι,πως ο "κόσμος" και ειδικά όταν μιλάμε σε ένα φορουμ μιας πολύ μικρής χώρας,έχει κάποια δύναμη απέναντι σε έναν παγκόσμιο κολοσσό,που σχεδόν μονοπωλεί στο είδος του.. Πόσο μάλλον σε μια χρονική περίοδο που πρόσφατα απέκτησε άλλη μία πολύ μεγάλη μερίδα αγοραστικού κοινού,που χρειάζεται τα προϊόντα της για επαγγελματικό σκοπό (miners) ,με αποτέλεσμα όχι μόνο να κάνει sold out στην προηγούμενη γενιά,αλλά να αναγκαστεί να παράγει πολύ περισσότερα από ότι είχε υπολογίσει ,chips Όπως γράφτηκε και πιο πίσω,μιλάμε για μια εταιρεία που πηγαίνει για το μέγιστο κέρδος.Όσο της το επιτρέπουν οι συνθήκες(ελλιπής ανταγωνισμός-mining),θα πράττει ανάλογα Το μόνο που μπορέιτε να κάνετε είναι να μην ψωνίσετε αν δεν θέλετε να της δώσετε τα λεφτά σας και να εύχεστε να υπάρξει και πάλι ανταγωνισμός για να γίνουν όσο γίνεται πιο προσιτές οι κάρτες που έτσι κι αλλιώς θα είναι ακριβές (ολιγοπώλιο) Spoiler Εχουν περασει 8 μερες και ακομα δεν υπαρχει ουτε μια 2080 διαθεσιμη σε καποιο μαγαζι για προπαραγγελια,ουτε καν στο Πλαισιο που υποτιθεται ειναι συνεργατης(επισημος retailer)της nvidia. Μιλαμε για μια χωρα(Ελλαδα)που ολως τυχαιως δεν εχει store η nvidia ελληνικο για τις founders editions και αρα και να θες δεν μπορεις να τις παραγγειλεις(οπως βεβαια και amazon). Μιλαμε για μια χωρα που εξακολουθει και ειναι σε κριση με capital control. Αλλα ειπαμε,καλοκαιρι ειναι(εστω και τελος),ποιο ειναι το Hot θεμα προς κουβεντα αυτη την περιοδο?Οι νεες καρτες γραφικων και στο Insomnia γενικα τον τελευταιο καιρο το 90% των σχολιων γενικα σε τεχνολογικα προιοντα ειναι κυριως κραξιμο και τιποτα αλλο. Και οι ιδιοι οι youtubers βρηκαν ευκολο,πιασαρικο θεμα για μαζευουν views και κοσμο στα καναλια τους. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μάλλον είναι μούφα τα 3DMark της και καλά 2080.. Firestrike Ultra:
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Ένα νήμα ότι να'ναι απόδειξη ακόμα μια φορά ότι τα πράγματα εμείς οι ίδιοι τα προκαλούμε και δεν μας συμβαίνουν.. Σήμερα μάθαμε οτι Gamer δεν ειναι αυτός που ξεκίνησε να παίζει εν τη γέννεση του PC ... αλλά αυτός που έπαιξε Wolfenstein και Evil Within σε 144Mhz.. Επίσης σήμερα μάθαμε πόσο μικρή είναι η Ελλαδιτσα, και σε αυτο έχετε δικιο η Ελλαδιτσα ειναι πολύ μικρή αν η νεα γενιά της σκέφτεται με αυτον τον τρόπο.. Αύριο λοιπόν και εγω θα πάω να ξοδέψω 8000 σε εξοπλισμό επειδή μπορώ να ανεβάσω το μικρο status μου στο insomnia της μικρής Ελλαδιτσας.. 3
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Ένα νήμα ότι να'ναι απόδειξη ακόμα μια φορά ότι τα πράγματα εμείς οι ίδιοι τα προκαλούμε και δεν μας συμβαίνουν.. Σήμερα μάθαμε οτι Gamer δεν ειναι αυτός που ξεκίνησε να παίζει εν τη γέννεση του PC ... αλλά αυτός που έπαιξε Wolfenstein και Evil Within σε 144Mhz.. Επίσης σήμερα μάθαμε πόσο μικρή είναι η Ελλαδιτσα, και σε αυτο έχετε δικιο η Ελλαδιτσα ειναι πολύ μικρή αν η νεα γενιά της σκέφτεται με αυτον τον τρόπο.. Αύριο λοιπόν και εγω θα πάω να ξοδέψω 8000 σε εξοπλισμό επειδή μπορώ να ανεβάσω το μικρο status μου στο insomnia της μικρής Ελλαδιτσας.. Μπορείς να γράψεις ποιος συγκεκριμένα και τι ειπε απο αυτά που γράφεις;
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Ένα νήμα ότι να'ναι απόδειξη ακόμα μια φορά ότι τα πράγματα εμείς οι ίδιοι τα προκαλούμε και δεν μας συμβαίνουν.. Σήμερα μάθαμε οτι Gamer δεν ειναι αυτός που ξεκίνησε να παίζει εν τη γέννεση του PC ... αλλά αυτός που έπαιξε Wolfenstein και Evil Within σε 144Mhz.. Επίσης σήμερα μάθαμε πόσο μικρή είναι η Ελλαδιτσα, και σε αυτο έχετε δικιο η Ελλαδιτσα ειναι πολύ μικρή αν η νεα γενιά της σκέφτεται με αυτον τον τρόπο.. Αύριο λοιπόν και εγω θα πάω να ξοδέψω 8000 σε εξοπλισμό επειδή μπορώ να ανεβάσω το μικρο status μου στο insomnia της μικρής Ελλαδιτσας.. Καποτε παιζαμε mario 64 σε n64 sonic στο sega smurfs στο snes tekken 3 στο ps1 ουτε μας ενοιαζαν τα fps ουτε αναλυσεις ουτε οθονες τιποτα. Και ειμασταν ευτυχισμενα ως παιδια ολη μερα εξω στα χωματα και μαζευομασταν αναλογα τι θελαμε να παιξουμε ο καθενας ειχε και μια κονσολα και παιζαμε εναλλαξ. Τωρα αν δεν εχουμε οθονη 3000 ευρω gpu 1500 και 200fps σε 4k αναλυση δεν το ευχαριστιομαστε. Η αλλαξε η νοοτροπια του gaming η μεγαλωσαμε εμεις.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δυσκολο αυτο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Fulgore
optimus prime Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Καποτε παιζαμε mario 64 σε n64 sonic στο sega smurfs στο snes tekken 3 στο ps1 ουτε μας ενοιαζαν τα fps ουτε αναλυσεις ουτε οθονες τιποτα. Και ειμασταν ευτυχισμενα ως παιδια ολη μερα εξω στα χωματα και μαζευομασταν αναλογα τι θελαμε να παιξουμε ο καθενας ειχε και μια κονσολα και παιζαμε εναλλαξ. Τωρα αν δεν εχουμε οθονη 3000 ευρω gpu 1500 και 200fps σε 4k αναλυση δεν το ευχαριστιομαστε. Η αλλαξε η νοοτροπια του gaming η μεγαλωσαμε εμεις. Μαλλον μεγαλωσαμε και γιναμε ποιο απαιτητικοι θα ελεγα..
icenex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια οι τιμες ειναι απαραδεκτες μην τα ισοπεδωνουμε ολα και αν ψηφισουμε ολοι με το πορτοφολι μας μια χαρα θα το παρει το μηνυμα η nvidia γιατι απο στομα σε στομα και απο φορουμ σε φορουμ η με σχολια μας στο ιντερνετ καταφερουμε εστω και 1 ατομο να αλλαξει γνωμη και να πει οχι και δεν αγορασει κ αυτος με την σειρα του στο δικο του κυκλο θα πεισει εστω και 1 ατομο.Εδω παιζω rainbow six siege και Ingame λενε random ατομα που συνανταω οτι οι καρτες ειναι πανακριβες και τους λεω αν και εχω αναγκη απο δυνατη καρτα με τετοιες τιμες δεν θα αγορασω και αυτο το σχολιο μου δεν επηρεαζει μονο Ελλαδα αλλα παγκοσμιως τα 4 random ατομα που συνανταω που μπορει να ειναι ο ενας απο αγγλια ο αλλος απο γερμανια και παει λεγοντας.Η καλυτερη διαφημιση-δυσφημιση μεταδιδεται απο στομα σε στομα.Μπορει να ακουγεται χαζο αυτο που λεω αλλα μεχρι να αλλαξουμε νοοτροπια σαν καταναλωτες ετσι θα μας πανε οι εταιρειες..μαμιωντας. Προσωπικα περιμενω να δω επιδοσεις και αν οι επιδοσεις ειναι τοσο χαμηλα οσο ακουγεται τοτε λυπαμαι για οσους θα τα σκασουν και μετα για μενα γιατι οτι ολο αυτο μας επηρεαζει ολους τωρα και μελλοντικα. Και οχι δεν δεχομαι και ας εχω λεφτα να παρω μια 2080ti να πρεπει να δωσω για μια καρτα περισσοτερα απο οσα εδωσα για να φτιαξω το υπολοιπο hardware γιατι ελλαδα το βλεπω να ερχονται στα 1600. Για μενα σαν καταναλωτη τετοιες τιμες θα δικαιολογηθουν αν εχουν τουλαχιστον 80% πανω επιδοσεις για να μην πω 100% και δεν χρειαζεται να μου πειτε οσοι ειστε υπερμαχοι αν δεν σου αρεσει πηγαινε στην κονσολα κτλ. Το εχω κανει ηδη πηρα ενα ps4 pro και μια Oled b7 και οσο επικρατει αυτη η τιμολογιακη πολιτικη εγω προσωπικα δεν αγοραζω και αν αγορασω μαλλον θα ειναι προηγουμενη γενια σε σαφως καλυτερη τιμη η αλλιως μεταχειρισμενη. Ps. Gtx 970 στα 1440P στα low και αγιος ο θεος θα θυμηθω και τα παιδικα μου χρονια που πασχιζα με την voodoo 2000 για μια 8ετια. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από icenex 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Αντε κοντευει ο καιρος να βγει η 2080τι, να πεσουν οι τιμες στις 1080τι για να παρουμε την 980τι(όντας πληβειοι)..
Arkin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Μαλλον μεγαλωσαμε και γιναμε ποιο απαιτητικοι θα ελεγα.. Το θεμα ειναι οτι τοτε θυμαμαι επαιζα mario 64 και δεν κοιτουσα τιποτα αλλο. Gameplay που θα ζηλευαν τα περισσοτερα ΑΑΑ games σημερα. Σιγουρα ανεβηκαν οι απαιτησεις τοτε ειμασταν 8 9 χρονων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις