DEADLAZARUS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν βαριέσαι τόσα χρόνια έχω δώσει σε εκατοντάδες παιδιά τη βοήθεια μου ένας λιγότερος δεν έγινε και τίποτα. Προφήτες κτλ είναι χαζομάρες εικασίες κάνουμε όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι δεν είναι κάτι κακό. Γενικά σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι παραπάνω πάλι μαλωνες με τον firepc γενικά όλα τα ποστ σου έχουν μια μιζέρια και φαίνεται είναι κρίμα. Block και τελος αν δεν θέλει ο άλλος να μάθει δεν θα μάθει ποτέ πολύ ασχολήθηκα νομίζω. Για τελευταία φορά: δεν ζήτησα τη βοήθειά σου. Ούτε μ' ενδιαφέρει ποιους βοήθησες (αμφιβάλλω αν το έκανες κιόλας). Άσε, μην ανασύρω τις αναρτήσεις όπου εκθείαζες τον εαυτό σου και προσπαθούσες να τσιμπήσει κάποιος και να σου δώσει συγχαρητήρια. Με τον @firepc ουδέποτε μάλωσα. Είπε τη γνώμη του (απολύτως σεβαστή) και εξέφρασα τη διαφωνία μου. Αυτό που δεν έκανα (και του ζητώ δημοσίως συγγνώμη), ήταν να διευκρινίσω ότι το "αφάν γκατέ" δεν αφορούσε εκείνον, καθώς προέβη σε επεξήγηση της ανάρτησής του. Μάθε τη διαφορά μιζέριας-αυτογελοιοποίησης και τα ξαναλέμε. Και, προς θεού, δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, άνθρωπέ μου. Πότε θα το καταλάβεις; Θα ρωτήσω παιδιά με γνώσεις και σοβαρότητα, όχι επιφανειακούς και άρπα κόλλα "γνώστες". Προσωπικά, δεν επιθυμώ ν' ασχοληθώ ξανά μαζί σου. Αρκετά off topic βγήκαμε και χαλάσαμε και το νήμα. Block δεν θα σε κάνω όμως, γιατί θέλω να γελάω πότε-πότε. Υ.Γ. Περιμένω να βρεις αναρτήσεις μου, στις οποίες κοροιδεύω τον οποιονδήποτε συμφορουμίτη σχετικά με το αν μπορεί ή δεν μπορεί ν' αγοράσει το όποιο τεχνολογικό προϊόν. Μέχρι να το κάνεις αυτό, είσαι κοινός συκοφάντης και μπορείς να κάνεις γαργάρες.
Arkin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Για τελευταία φορά: δεν ζήτησα τη βοήθειά σου. Ούτε μ' ενδιαφέρει ποιους βοήθησες (αμφιβάλλω αν το έκανες κιόλας). Άσε, μην ανασύρω τις αναρτήσεις όπου εκθείαζες τον εαυτό σου και προσπαθούσες να τσιμπήσει κάποιος και να σου δώσει συγχαρητήρια. Με τον @firepc ουδέποτε μάλωσα. Είπε τη γνώμη του (απολύτως σεβαστή) και εξέφρασα τη διαφωνία μου. Αυτό που δεν έκανα (και του ζητώ δημοσίως συγγνώμη), ήταν να διευκρινίσω ότι το "αφάν γκατέ" δεν αφορούσε εκείνον, καθώς προέβη σε επεξήγηση της ανάρτησής του. Μάθε τη διαφορά μιζέριας-αυτογελοιοποίησης και τα ξαναλέμε. Και, προς θεού, δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, άνθρωπέ μου. Πότε θα το καταλάβεις; Θα ρωτήσω παιδιά με γνώσεις και σοβαρότητα, όχι επιφανειακούς και άρπα κόλλα "γνώστες". Προσωπικά, δεν επιθυμώ ν' ασχοληθώ ξανά μαζί σου. Αρκετά off topic βγήκαμε και χαλάσαμε και το νήμα. Block δεν θα σε κάνω όμως, γιατί θέλω να γελάω πότε-πότε. Υ.Γ. Περιμένω να βρεις αναρτήσεις μου, στις οποίες κοροιδεύω τον οποιονδήποτε συμφορουμίτη σχετικά με το αν μπορεί ή δεν μπορεί ν' αγοράσει το όποιο τεχνολογικό προϊόν. Μέχρι να το κάνεις αυτό, είσαι κοινός συκοφάντης και μπορείς να κάνεις γαργάρες. Όπως αγαπάς όπως είπα βαρέθηκα τις χαζομάρες.
Spartan117 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πριν αρχίσετε.. ''Yes.. it stutters, isn't a quality video, my source wasn't great.'' Ναι θα κλαίω επειδή κάποιοι insomniacs δεν θα πάρουν RTX..Φάνη εσένα σε έχω για σοβαρό. Δεν με εντυπωσίασε το βίντεο είναι η αλήθεια. Νομίζω ότι RT για GI και AO είναι αρκετά καλύτερη χρήση από reflections, τουλάχιστον για το BF. Στο Project Cars τα reflections κάνουν αρκετά μεγαλύτερη διαφορα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Spartan117
7700K Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Δεν με εντυπωσίασε το βίντεο είναι η αλήθεια. Νομίζω ότι RT για GI και AO είναι αρκετά καλύτερη χρήση από reflections, τουλάχιστον για το BF. Στο Project Cars τα reflections κάνουν αρκετά μεγαλύτερη διαφορα. Αυτο σερνεται σαν το φιδι 😁 , τα γραφικα θυμιζουν origins
Aten-Ra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Είμαι PC Gamer από το 1994, το τι μα…κιες διάβασα σήμερα εδώ δεν τις έχω ξαναδιαβάσει/ακούσει πουθενά ξανά. Έχετε χάσει την ουσία, το PC Gaming δεν είναι μόνο 4Κ Ultra 144Hz. PC Gamer είσαι και με Intel HD620 στα 720p. PC Gamer είσαι γιατί μπορείς να αναβαθμίζεις κάθε χρόνο σε καλύτερη κάρτα/σύστημα. Επίσης, στα PC κάθε χρόνο έπεφτε το κόστος στην top επίδοση hardware. Η XX60 έφτανε τις αποδόσεις της ΧΧ80 αλλά στα μισά λεφτά. Πλέον αντί να πέφτει η τιμή ανεβαίνει και το κακό είναι ότι μερικοί το βρίσκουν και φυσικό επακόλουθο. Διαβάζω κάτι σαν ¨αν έχει 50% παραπάνω επιδόσεις από την 1080Τι δικαιολογείτε να έχει 1300 Ευρώ¨. Και μετά σκέπτομαι, η είναι 15 χρονών , η είναι βαλτός από την εταιρεία η συγγνώμη είναι βλάκας. Δεν γίνεται να δικαιολογεί κάποιος κάτι τέτοιο, όσο και πορεμένος με το PC Gaming να είναι. Ποιος σας είπε ότι κάθε χρόνο που βγαίνει ένα καινούργιο hardware και έχει 30-40-50% παραπάνω επιδόσεις δικαιολογείτε να έχει και 30-40-50% παραπάνω τιμή από το προηγούμενο ?? Με αυτήν την λογική σήμερα δεν θα είχε κανένας από εμάς PC, γιατί πολύ απλά αντί να πέφτει η τιμή προς τις επιδόσεις τόσα χρόνια τώρα θα ανέβαινε κάθε χρόνο και θα είχε φτάσει ένας επεξεργαστής που έχει σήμερα 100 ευρώ να πωλείτε στα 10000 ευρώ η και παραπάνω. Εγώ σαν Gamer από την εποχή του Spectrum/Amstrad/Commodore και Pixel και σχεδόν 25 χρόνια PC Gamer Βλέπω ότι έχουμε χάσει όλοι μας την ουσία, οι εταιρείες κυνηγούν ΜΟΝΟ το χρήμα αλλά και οι Gamers κυνηγούν ΜΟΝΟ τα Visuals και τα fps. Κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε και ποιο ποιοτικά παιχνίδια και με καλύτερα γραφικά αλλά και με φτηνότερο hardware. 21 8
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Cyberpunk 2077 will support both real-time ray tracing and NVIDIA’s Hairworks Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead
Ouranium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Θα ήθελα αν γίνετε να.μου λύσει κάποιος Μια απορία. Αν εξετάσουμε παραγωγικά την 1080ti με την vega 64 η 64 βγάζει πιο πολλά teraflops. Άρα τα teraflops ποτέ μετράνε και ποτέ όχι? Μετά έχω το άλλο θέμα με τα fps κάποτε είχε γίνει ντόρος αν θυμάμαι καλά για την ποιότητα τον fps ,μεμονωμένα το ίδιο fps της μιας εταιρείας και της αλλης ειχαν τρελη διαφορα σε ποιοτητα το ενα σαν να λέμε ζωγραφιά Αννούλας και το άλλο Πικάσο. Άρα και το fps σκέτο δν είναι σωστά μετρήσιμο τι να τις κάνω 200 Αννούλες αν μου δίνουν 60 Πικάσο....αυτό που θέλω να πω και έχει τύχει και σε φίλους είναι ότι κάποιες φορές σε κάρτα που έβγαζε λιγότερα fps εμείς βλέπαμε καλύτερη ποιότητα. Σας έχει τύχει ποτέ αυτό? Η απλά μας φαινόταν εμάς. Και αν ναι υπάρχει μήπως ένας παράγοντας που δν εκλαμβάνουμε ότι 60 fps κάποιες φορές ίσως είναι καλύτερα από 100.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 https://www.techpowerup.com/247119/globalfoundries-puts-its-7-nm-program-on-hold-indefinitely Περιμένετε εσείς την επόμενη γενιά σε 1 χρόνο και να είναι και φτηνή 😛
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Ouranium είπε Μετά έχω το άλλο θέμα με τα fps κάποτε είχε γίνει ντόρος αν θυμάμαι καλά για την ποιότητα τον fps ,μεμονωμένα το ίδιο fps της μιας εταιρείας και της αλλης ειχαν τρελη διαφορα σε ποιοτητα το ενα σαν να λέμε ζωγραφιά Αννούλας και το άλλο Πικάσο. Άρα και το fps σκέτο δν είναι σωστά μετρήσιμο τι να τις κάνω 200 Αννούλες αν μου δίνουν 60 Πικάσο....αυτό που θέλω να πω και έχει τύχει και σε φίλους είναι ότι κάποιες φορές σε κάρτα που έβγαζε λιγότερα fps εμείς βλέπαμε καλύτερη ποιότητα. Σας έχει τύχει ποτέ αυτό? Η απλά μας φαινόταν εμάς. Και αν ναι υπάρχει μήπως ένας παράγοντας που δν εκλαμβάνουμε ότι 60 fps κάποιες φορές ίσως είναι καλύτερα από 100. Δύσκολα πιστεύω κάτι τέτοιο
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Πολλά παιχνίδια με RTX βλέπω πάντως..Και μιλάμε για ΑΑΑ τίτλους όχι για ψωροπαίχνιδα..Είναι πολύ εύκολο να μπει το RTX, το θέμα είναι να γίνει καλό optimization να μπορέσει μια 2080Ti να το τρέξει στα 1440P/60 ή έστω με DLSS 4Κ/60.
optimus prime Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολλά παιχνίδια με RTX βλέπω πάντως..Και μιλάμε για ΑΑΑ τίτλους όχι για ψωροπαίχνιδα..Είναι πολύ εύκολο να μπει το RTX, το θέμα είναι να γίνει καλό optimization να μπορέσει μια 2080Ti να το τρέξει στα 1440P/60 ή έστω με DLSS 4Κ/60. Eγω δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος οτι αυτη η γενια ti θα καταφερει να δωσει τετοιες επιδοσεις με Rtx.Και με αυτο το σκεπτικο συνειδητα αγοραζοντας μια 2080ti περιμενω σαφως βελτιωμενηαποδοση με rasterized γραφικα και με χρηση DLSS που πιστευω θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα.
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 🤔 Ωραία τα λέτε μερικοί αλλά παραποιειτε τα λεγόμενα μας. Όπως ο @Aten-Raπου έγραψε το εξης: Διαβάζω κάτι σαν ¨αν έχει 50% παραπάνωεπιδόσεις από την 1080Τι δικαιολογείτε να έχει 1300 Ευρώ¨. Και επειδή ξέρω πως το έγραψε για μένα, εγώ είπα πως αν θα είναι 50% παραπάνω από την 1080ti θα την αγοράσω. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Δεν είπα ότι δικαιολογεί την υιμη της Και επίσης το σκέφτομαι για αγορά αλλά όχι στην τιμή των 1300ευρω. Και πολλές φορές μας βγαίνει πολύ πιο φθηνά κάποιους Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Acmilangr2 1
BabisTs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) NVIDIA GeForce RTX 2080 3DMark TimeSpy Score Leaked – Clocked At 2GHz And Beats A GTX 1080 Ti Without AI Cores https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-2080-3dmark-timespy-score-leaked-clocked-at-2ghz-and-beats-a-gtx-1080-ti-without-ai-cores/ Αν όντως στα 2,025 mhz η gtx 2080 παίζει στα ίδια με την 1080ti να είναι στα 1860mhz τότε έκαναν μεγάλη πατάτα εκεί στην nvidia.........Πάντα αν αληθεύει το leak.... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από BabisTs
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Acmilangr2 said: 🤔 Ωραία τα λέτε μερικοί αλλά παραποιειτε τα λεγόμενα μας. Όπως ο @Aten-Raπου έγραψε το εξης: Διαβάζω κάτι σαν ¨αν έχει 50% παραπάνωεπιδόσεις από την 1080Τι δικαιολογείτε να έχει 1300 Ευρώ¨. Και επειδή ξέρω πως το έγραψε για μένα, εγώ είπα πως αν θα είναι 50% παραπάνω από την 1080ti θα την αγοράσω. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Δεν είπα ότι δικαιολογεί την υιμη της Και επίσης το σκέφτομαι για αγορά αλλά όχι στην τιμή των 1300ευρω. Και πολλές φορές μας βγαίνει πολύ πιο φθηνά κάποιους Ο Aten-Ra και όσοι του πάτησαν like, έχουν μείνει σε άλλες εποχές. Οι εποχές που θυμούνται, είχαν ανταγωνισμό(Επίσης δεν είχαμε mining και άλλες τσατσαριές) , το PC έκανε άλμα με κάθε API και οι devs έφτιαχναν AAA αποκλειστικούς τίτλους για PC. Πάνε αυτά. Τώρα δεν υπάρχει ανταγωνισμός, φάγαμε και την αύξηση τιμών με το mining στη μάπα και ήρθε νέα GPU με νέες τεχνολογίες και φάγαμε την 1300άρα στη μάπα, η οποία θα μπορούσε να ήταν και 2000αρα αφού δεν έχει αντίπαλο και χρεώνει όσο θέλει. Είναι εταρεία που έχει στόχο το μέγιστο κέρδος, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, τα είπαμε αυτά. Στο τέλος της ημέρας RTX θα αγοράσουν όσοι θέλουν το latest and greatest(Early adopters), οι υπόλοιποι ας μείνουν με τα Pascal και τα RX, μια χαρά παίζουν τα πάντα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις