Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

?

Εννοώ (μεταξύ σοβαρού κι αστείου) ότι αν πουλήσει την 1080 Ti θα είμαι εκεί να την αγοράσω. 

25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι θα κλαίω επειδή κάποιοι insomniacs δεν θα πάρουν RTX..Φάνη εσένα σε έχω για σοβαρό.

Δεν εννοώ αυτό, αλλά ότι αν ο κόσμος το γυρίσει στις κονσόλες, ποιος σου εγγυάται ότι η κάθε nVidia θα συνεχίσει να επενδύει και να εξελίσσεται το πράγμα;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι θα κλαίω επειδή κάποιοι insomniacs δεν θα πάρουν RTX..Φάνη εσένα σε έχω για σοβαρό.

Μάλλον εσένα εννοούσε με την κοσνολίτσα..

Μάλλον όχι xD

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Είναι κάτι καινούργιο;

Όχι, είπα να τις έχουμε συγκεντρωμένες.

9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άρχισε να λες κορόιδα αυτούς που θα τις αγοράσουν σε αυτες τις τιμές. 

Είσαι ευήθης και έχεις το ακαταλόγιστο. Ποτέ δεν είπα κορόιδα όσους θέλουν/μπορούν ν' αγοράσουν αυτές τις κάρτες. Κράζω τις τιμές, ακόμα κι αν αυτές έρχονται με αντίστοιχες επιδόσεις. Καταλαβαίνω ότι έχεις κάψει φλάντζα, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά direct από nvidia, η 2080 Ti FE είναι ήδη sold out!

2080 FE καλύτερη τιμή στο eshop της nvidia από Αγγλία (βγαίνει 830 σε ευρώ). 849 ευρώ στις χώρες με ευρώ.

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Όχι, είπα να τις έχουμε συγκεντρωμένες.

Είσαι ευήθης και έχεις το ακαταλόγιστο. Ποτέ δεν είπα κορόιδα όσους θέλουν/μπορούν ν' αγοράσουν αυτές τις κάρτες. Κράζω τις τιμές, ακόμα κι αν αυτές έρχονται με αντίστοιχες επιδόσεις. Καταλαβαίνω ότι έχεις κάψει φλάντζα, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τη διαφορά.

Άσε να το κρίνουν οι άλλοι αυτοί για το αν κοροϊδεύεις η όχι. Όσο για τις υπόλοιπες χαζομάρες που γραφεις κάτσε δες τα ποστ που γραφεις και τα δικά μου μπας και βγάλεις κάποια άκρη. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις/διαβαζεις.

Όλο το ίντερνετ δεν κράζει την 2080 γιατί κοστίζει 50-100ευρω ακριβότερα από το launch της 1080 αλλά φαίνεται ότι έχει σημαντικές διαφορές.

Όλο το ίντερνετ φωνάζει να μην κάνει ο κόσμος pre order πριν τα benchmarks κυρίως για την 2080ti που ξεφεύγει χρηματικά.

Πιο πίσω έλεγες ότι η 2080 κοστίζει 1300ευρω γι'αυτό την κράζουν ...

Βασικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κράζεις κάτι αν δεν ξέρεις πως αποδίδει.

Το κράζεις με βάση τι ακριβώς?Υποθετική απόδοση?

Αν για παράδειγμα η 2070 έχει χειρότερη απόδοση από την 1080ti αλλά κοστίζει τα ίδια η και παραπάνω  ,ναι να την κραξω που είναι ακριβή .

Να την κραξω από τώρα επειδή υποθέτω ότι θα είναι χειρότερη είναι τελείως παράλογο/αστείο.

https://www.game-debate.com/news/25657/battlefield-v-runs-at-a-solid-60-fps-at-1080p-with-real-time-ray-tracing-enabled

Ειναι παρωδια να διαφημιζονται καρτες των 1300 σε απαρχιωμενες μηχανες γραφικων λεγωντας οτι προσφερουν κατι εξαιρετικο και χωρις μαλιστα να γινεται κουβεντα για 4K αναλυσεις ,εχω πει ξανα οτι αν εβγαζαν μηχανες unreal paris και ετρεχαν μονο αυτες χαλαλι τους 

Οταν καποιος ειναι ΛΑΤΡΗΣ της τελειοτητας οσον αφορα τον οπτικο τομεα , δεν μπορει να σκασει 1300 ευρω μονο για καρτα την στιγμη που θα εχει ενα οποιοδηποτε LED μονιτορ  της πυρκαγιας 

Ειναι σαν να παιρνεις πανακριβο ενισχυτη και τα ηχεια να ειναι μαπα

Αυτα που κραζω λοιπον ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ αλλα πολλοι δεν μπορουν σκεφτουν επηρεαζονται με τις διαφημισεις των εταιριων 

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άσε να το κρίνουν οι άλλοι αυτοί για το αν κοροϊδεύεις η όχι.

Κάνεις λάθος. Εγώ το κρίνω αυτό, γιατί ξέρω τι έχω γράψει. Βλέπεις, σε αντίθεση με σένα που γράφεις απλά για να γράφεις κι αλλάζεις γνώμες σαν τα πουκάμισα, θυμάμαι τι γράφω. Ποτέ δεν θα κορόιδευα οποιοδήποτε παιδί εδώ μέσα για την αγορά ή τις αγορές που θα ήθελε να κάνει. Ίσα-ίσα, χαίρομαι όταν κάποιος αγοράζει κάτι που θέλει/χρειάζεται, γιατί καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό του ν' ανοίγεις τη συσκευασία και να βλέπεις το καινούργιο "μωρό" σου.

Επίσης, ποτέ δεν θα κορόιδευα οποιοδήποτε παιδί δεν μπορεί/θέλει ν' αγοράσει το χ,ψ προϊόν, γιατί ξέρω πώς βγαίνουν τα λεφτά και πώς πρέπει να τα μαζεύεις (δίνοντάς τα, πολλές φορές, σε άλλες υποχρεώσεις). Ούτε, βέβαια, θα υποτιμούσα όποιον έχει, μια και είμαστε στο αντίστοιχο θέμα, mid range-low end gpu. Αλλού αυτά λοιπόν.

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όσο για τις υπόλοιπες χαζομάρες που γραφεις κάτσε δες τα ποστ που γραφεις και τα δικά μου μπας και βγάλεις κάποια άκρη. 

Σίγουρα, πάντως, δεν θ' ασχοληθώ περισσότερο με τις χαζομάρες, άρες-μάρες κουκουνάρες που ποστάρεις. Είσαι ο τελευταίος από τον οποίο θα ζητούσα οποιαδήποτε βοήθεια (υπάρχουν ένα σωρό παιδιά, πολύ πιο σοβαρά και με γνώσεις, τα οποία θα ρωτούσα, κάτι που έχω πράξει στο παρελθόν). Δεν πιστεύω σε self proclaimed tech guru/προφήτες της κακιάς ώρας, όπως εσύ.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

http://www.guru3d.com/news_story/preorder_prices_geforce_rtx_2080_and_2080_ti.html

Πατήστε στις εικόνες, για να δείτε τιμές. Γελάστε ή κλάψτε μετά.

7 δις κοντευουμε δεν μπορει να μην παρει και κανενας 

To marketing ειναι επιστημη , τα ιδια γινωνται με τα πανακριβα iphone αν και χειροτερα απο τα κορεατικα πουλανε πολυ  

Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Δεν εννοώ αυτό, αλλά ότι αν ο κόσμος το γυρίσει στις κονσόλες, ποιος σου εγγυάται ότι η κάθε nVidia θα συνεχίσει να επενδύει και να εξελίσσεται το πράγμα;

Ο κόσμος έχει γυρίσει στις κονσόλες εδώ και χρόνια, γι' αυτό τρώμε console ports στη μάπα, γι' αυτό υπάρχει console parity. Την εξέλιξη στα γραφικά την προχωράνε οι κονσόλες αφού τα παιχνίδια φτιάχνονται με βάση τον ''ελάχιστο κοινό παρανομαστή'' που αυτή τη στιγμή είναι το Xbox One OG. Με λίγα λόγια, είτε αγοράσει RTX ο κόσμος, είτε όχι, mainstream χρήση του RT θα δούμε όταν θα μπορούν οι κονσόλες να το τρέξουν σε πραγματικό χρόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Κάνεις λάθος. Εγώ το κρίνω αυτό, γιατί ξέρω τι έχω γράψει. Βλέπεις, σε αντίθεση με σένα που γράφεις απλά για να γράφεις κι αλλάζεις γνώμες σαν τα πουκάμισα, θυμάμαι τι γράφω. Ποτέ δεν θα κορόιδευα οποιοδήποτε παιδί εδώ μέσα για την αγορά ή τις αγορές που θα ήθελε να κάνει. Ίσα-ίσα, χαίρομαι όταν κάποιος αγοράζει κάτι που θέλει/χρειάζεται, γιατί καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό του ν' ανοίγεις τη συσκευασία και να βλέπεις το καινούργιο "μωρό" σου.

Επίσης, ποτέ δεν θα κορόιδευα οποιοδήποτε παιδί δεν μπορεί/θέλει ν' αγοράσει το χ,ψ προϊόν, γιατί ξέρω πώς βγαίνουν τα λεφτά και πώς πρέπει να τα μαζεύεις (δίνοντάς τα, πολλές φορές, σε άλλες υποχρεώσεις). Ούτε, βέβαια, θα υποτιμούσα όποιον έχει, μια και είμαστε στο αντίστοιχο θέμα, mid range-low end gpu. Αλλού αυτά λοιπόν.

Σίγουρα, πάντως, δεν θ' ασχοληθώ περισσότερο με τις χαζομάρες, άρες-μάρες κουκουνάρες που ποστάρεις. Είσαι ο τελευταίος από τον οποίο θα ζητούσα οποιαδήποτε βοήθεια (υπάρχουν ένα σωρό παιδιά, πολύ πιο σοβαρά και με γνώσεις, τα οποία θα ρωτούσα, κάτι που έχω πράξει στο παρελθόν). Δεν πιστεύω σε self proclaimed tech guru/προφήτες της κακιάς ώρας, όπως εσύ.

Δεν βαριέσαι τόσα χρόνια έχω δώσει σε εκατοντάδες παιδιά τη βοήθεια μου ένας λιγότερος δεν έγινε και τίποτα. Προφήτες κτλ είναι χαζομάρες εικασίες κάνουμε όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι δεν είναι κάτι κακό. Γενικά σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι παραπάνω πάλι μαλωνες με τον firepc γενικά όλα τα ποστ σου έχουν μια μιζέρια και φαίνεται είναι κρίμα. Block και τελος αν δεν θέλει ο άλλος να μάθει δεν θα μάθει ποτέ πολύ ασχολήθηκα νομίζω βαρέθηκα κιόλας σε άσκοπα ποστ. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσον αφορα το σχολιο που εκανε ο Psycho δεν εχει αδικο αλλα το ειπε λαθος.

Οποιος θελει να παιξει 4κ 

ή τα σκαει σε 1080ti(+αναλογο pc)ή στις νεες καρτες και παιζει σε native 4k εκτος αν τα παιχνιδια που παιζει τον καλυπτουν και φθηνοτερες καρτες τυπου 1080/1070ti.

ή αγοραζει ενα ps4 pro και παιζει σε 1440p/4k checkerboard 30fps.

Δεν υπαρχει μεση λυση.

Και αυτο ειναι και το ολο θεμα στις νεες καρτες.Οποιος μπορει να δωσει τοσα χρηματα θα παρει μια πρωτη γευση απο το RT στα παιχνιδια που θα υποστηριζεται.Κανεις δεν προκειται να αγορασει 2080ti για να παιξει σε 1080p 60fps τα παιχνιδια.Παρολα αυτα ολοι οσοι θα αγορασουν 2080ti θα δουν οι ιδιοι σε πρωτη φαση τι ρολο βαραει η εν λογω τεχνολογια και πως μπορει να φτασει αργοτερα.

Οι υπολοιποι θα περιμενουν αργοτερα και ο καθενας θα κρινει αναλογως τι θελει να κανει.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Εννοώ (μεταξύ σοβαρού κι αστείου) ότι αν πουλήσει την 1080 Ti θα είμαι εκεί να την αγοράσω. 

Μα δεν θα την πουλησει σε καποιον αυτο σου λεει πιο πισω οτι αν την δωσει θα την δωσει πισω στην evga εντος 3 μηνων αν θελει να παρει 2080 ή 2080ti :P

Α και οπως εχουμε ξαναπει και πιο παλια που ειναι χρυσος κανονας σε τετοιες περιπτωσεις οταν βλεπουμε ακριβοτερα προιοντα.

Προφανως καρτες οπως η 2080ti ή ακομα και 2080(ή και η 1080ti) δεν κοστολογουνται ή προοριζονται κυριως για χωρες οπως η Ελλαδα ακομα και με τετοιες τιμες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ο κόσμος έχει γυρίσει στις κονσόλες εδώ και χρόνια, γι' αυτό τρώμε console ports στη μάπα, γι' αυτό υπάρχει console parity. Την εξέλιξη στα γραφικά την προχωράνε οι κονσόλες αφού τα παιχνίδια φτιάχνονται με βάση τον ''ελάχιστο κοινό παρανομαστή'' που αυτή τη στιγμή είναι το Xbox One OG. Με λίγα λόγια, είτε αγοράσει RTX ο κόσμος, είτε όχι, mainstream χρήση του RT θα δούμε όταν θα μπορούν οι κονσόλες να το τρέξουν σε πραγματικό χρόνο.

RTX θα δούμε στις κονσόλες το 2025 έτσι όπως πάμε έχουμε 6 χρόνια μέχρι τότε. 

Επεξ/σία από Arkin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...