Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Arkin είπε To point μου στο παραπανω σχολιο ειναι οτι ο συμφορουμιτης καθεται και κραζει ενα προιον(οθονη ή καρτα γραφικων/νεα τεχνολογια χωρις καν να εχει κυκλοφορησει στην αγορα)χωρις να εχει δουλεψει ουτε το συγκεκριμενο,ουτε καποιο παραπλησιο. Ειναι σαν να ερθει ο αδελφος σου και να σου πει οτι η rtx 2080ti ειναι μια πατατα και μιση και αχρηστη σαν καρτα και να εχει αυτος μια gt 1030.....
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε To point μου στο παραπανω σχολιο ειναι οτι ο συμφορουμιτης καθεται και κραζει ενα προιον(οθονη ή καρτα γραφικων/νεα τεχνολογια χωρις καν να εχει κυκλοφορησει στην αγορα)χωρις να εχει δουλεψει ουτε το συγκεκριμενο,ουτε καποιο παραπλησιο. Ειναι σαν να ερθει ο αδελφος σου και να σου πει οτι η rtx 2080ti ειναι μια πατατα και μιση και αχρηστη σαν καρτα και να εχει αυτος μια gt 1030..... Ναι αυτό δεν ειναι σωστο. Η 2080ti θα είναι εξαιρετική. Κράζουμε τις τιμες που είναι πολύ πάνω από τις Pascal. Και ποτέ δεν κοροιδευουμε κάποιον άλλον επειδή εχει παραπάνω χρηματα απο μας.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλα αν τα φορουμ περιμένανε να γράφουνε μονο οι εν δυνάμη άμεσα αγοραστές,και μόνο οι έχοντας εμπειρία απο κάποιο συγκεκριμένο προϊών τότε θα είχαν κλείσει επί τη εμφανίσει.. Πέρα από αυτο όμως γιατί είναι και ένα είδος light ρατσισμού, ολοι έχουν δικαίωμα λόγου και άποψης, και όλοι κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε.. Ο ανίδεος μαθαίνει,ο ξερόλας δεν πρόκειται να μάθει τίποτα περα απο αυτό που έχει δει η έχει καρφωθεί στο μυαλό του.. Αυτά.. συνεχίστε. 2
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, 7700K είπε Εφερα παραδειγμα τα 2600 που εκανε το μονιτορ , ο led ξεκινανε απο 1600 πες οχι στο μισο στο 40% Τα led που πασσαρωνται ως σουπερ ντουπερ με τα g sync και τα 144 hz νομιζουν οτι θα καλυψουν τις ατελειες του προβληματικου response time που εχουν , της ξεπλυμενης χρωματικης παλετας και των ανυπαρχτων μαυρων Η τεχνολογια τους ειναι απαρχιωμενη και δεν αλλαζει με μαρκετινιιστικα κολπα , επιβαλλεται η μεταβαση σε oled μονιτορς Οσο για την rtx ειναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ να σκας φυκια για μεταξωτες κορδελες 1400 ευρω νομιζωντας οτι θα δεις ποιοτητα στο απαρχιωμενο σου μονιτορ , ουσιαστικα αυτος που θα εχει μια plasma η μια Oled και καρτα σειρας 10 εστω και 1070 θα εχει πολυ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ρε φιλε. Κρατιέμαι να μην απαντήσω τόση ώρα για να μην βγω και εγώ οφτοπικ αλλά δεν γίνεται. Για πιο response time μιλάς; τα 5ms που έχει η Asus; η μήπως για το input lag που είναι το μισό της τηλεόρασης; για πια ξεπλυμενη παλέτα μιλάς που η Asus έχει μετρημένο 110% DCI-P3 που δεν υπάρχει άλλη τηλεόραση στον πλανήτη με τόσο μεγάλο εύρος χρωμάτων. Και θεωρεις το g sync και τα 144hz σαν κάτι λίγο; που στην τηλεόραση ή βλέπεις 60fps η 30fps; Ακόμα και στο HDR 1200nits βγάζει Max, πανω από τις oled. Δεν διαφωνώ στο ότι είναι κορυφαία ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ με τέλειο μαύρο αλλά μην γράφεις και μπούρδες αν δεν έχεις γνώσεις. 2
7700K Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ακριβως γι'αυτο σου 'την ειπα' πριν σε προηγουμενο ποστ που ανεφερες για θυματα.Εγω εχω 65 οled οπως και ο φιλος παραπανω εχει 4k hdr μονιτορ.Εμεις λοιπον και αρκετοι αλλοι σαν κι εμας που θα τα σκασουμε για τις rtx δεν ειμαστε κοροιδα.Θελουμε να εκμεταλευτουμε τις οθονες μας και μονο αυτες οι καρτες μπορουν να καλυψουν την αναγκη μας. Το θεμα του ποστ ειναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ που θα προσφερουν οι νεες καρτες Ουδεις ομως ανεφερε την κυριοτερη πηγη που ειναι η τηλεοραση , ολοι επικεντρωθηκαν στην καρτα γραφικων εξειρωντας τους φωτορεαλιστικους φωτισμους Το προβλημα εδω ειναι οτι κανενας δεν προκειται να παρει Oled συμφωνα με τα λεγομενα τους παντα , οποτε αναρωτιεμαι ποιος ο σκοπος αγορας της συγκεκριμενης αγορας οταν το βασικο μεσο ειναι αυτο που λεμε της συμφορας; Τωρα βεβαια υπαρχει και μια μικρη εξαιρεση χρηστων που χτιζουν συστηματα με μια περιουσια ψαχνωντας τη τελειοτητα , αυτο παντα υπηρχε στα ηλεκτρονικα ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Τα εμπορικα προιοντα που απευθυνωνται στο κοινο ηταν πολλα προσφερωντας επιλογες , εδω εχουμε ενα μονοπωλιο που παρασυρει τις τιμες πανω επηρεαζωντας και τα υπολοιπα προιοντα στερωντας ουσιαστικα στους περισσοτερους την δυνατοτητα επιλογης , πριν απο λιγο καιρο αυτο δεν υπηρχε Ολοι εχουμε υπολογιστες και την ιδια τεχνολογια πανω κατω να δουλευουμε δεν ζηλευουμε κανενα που βγαζει περισσοτερα λεφτα , απλα θελουμε καλυτερες τιμες και προπαντων να μην μας κοροιδευουν στα μουτρα μας Οταν ο καταναλωτης καταλαβαινει την δυναμη του συντομα θα απολαυσει τους καρπους της υπομονης του Αυτο ειναι το νοημα Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από 7700K 1
optimus prime Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Λογικά αναφέρετε αποκλειστικά στην εικόνα που μια oled είναι έργο τέχνης μια ips ότι και να έχει πάνω παραμενει ips. Μια oled στα 1600 έχει 10bit panel είναι 4k και HDR και είναι 55αρα. Πάει μέχρι 120hz σε 1080p τώρα με το dlss πάει και αυτό το συν των monitor. Μια φορά oled για πάντα oled. Έτσι και αλλιώς ο φίλος 4k 144 έχει αλλά στα 4k 60 παίζει οπότε μια oled έργο τέχνης ίσως ήταν καλύτερη επιλογή. Και πιο φθηνή. Την είδα δίπλα δίπλα με κορυφαίες Samsung lg ips πραγματικά οι oled είναι το μέλλον. Σίγουρα μια oled έχει κλάσεις ανώτερη εικόνα από οποιοδήποτε monitor που είτε ips είτε Va δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά 55 ίντσες για monitor δεν βολεύει και δεν υπάρχει 34αρα oled. Και βεβαια δεν βολευει για μονιτορ σε αυτες τις ιντσες τους πιο πολλους.Εγω ειμαι εξαιρεση,την εχω σε αποσταση αρκετη για να μπορω να παιζω ανετα χωρις να με κουραζει (couch gaming).Απλα ηθελα να πω οτι εαν ειχα τωρα 1300 ευρω και δεν ειχα oled tv,αυτη θα επαιρνα με κλειστα τα ματια και οχι rtx. 1
Arkin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Και βεβαια δεν βολευει για μονιτορ σε αυτες τις ιντσες τους πιο πολλους.Εγω ειμαι εξαιρεση,την εχω σε αποσταση αρκετη για να μπορω να παιζω ανετα χωρις να με κουραζει (couch gaming).Απλα ηθελα να πω οτι εαν ειχα τωρα 1300 ευρω και δεν ειχα oled tv,αυτη θα επαιρνα με κλειστα τα ματια και οχι rtx. Συμφωνώ απόλυτα. Σε 55 έπαιζα στα 3 μέτρα εξαιρετική εμπειρία αλλά κουραστική ως monitor. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Arkin
billeiros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το gaming σε τηλεοραση ειναι μονο για παιχνιδια τυπου assasins creed, tomb raider κλπ.για τιποτε αλλο. Eιδικα αν παιξεις κανενα fps θα κλαψεις απο τη συγκριση σε gaming monitor. Δουλευα για χρονια το pc στην tv καιν δεν εχει καμια μα καμια σχεση. Ειδικα freesync/gsync, input lag, χρονος απόκρισης... Δημιουργουν μια χαοτικη και αγεφυρωτη διαφορα. Μη λεμε ο, τι θελουμε. Και δεν ειναι η τηλεοραση η πηγη. Η καρτα γραφικων ειναι. Και τις φωτοσκιασεις της πηγης/rtx δε θα τα δεις ουτε στην πιο προηγμενη τηλεοραση aka oled 2, αν δεν ειναι συνδεδεμενη η ανωτερη πηγη Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από billeiros
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Καλα αν τα φορουμ περιμένανε να γράφουνε μονο οι εν δυνάμη άμεσα αγοραστές,και μόνο οι έχοντας εμπειρία απο κάποιο συγκεκριμένο προϊών τότε θα είχαν κλείσει επί τη εμφανίσει.. Πέρα από αυτο όμως γιατί είναι και ένα είδος light ρατσισμού, ολοι έχουν δικαίωμα λόγου και άποψης, και όλοι κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε.. Ο ανίδεος μαθαίνει,ο ξερόλας δεν πρόκειται να μάθει τίποτα περα απο αυτό που έχει δει η έχει καρφωθεί στο μυαλό του.. Αυτά.. συνεχίστε. Το ζητουμενο ειναι να αποφευγουμε γραφομενα ατομων που σκοπο εχουν να χαλανε τα θεματα που ανοιγονται οχι να σχολιαζουν μονο λιγα ατομα. Ενα παραδειγμα ειναι ο συμφορουμιτης 7700κ που εχει μπει στο θεμα και κραζει τα παντα ή στις ειδησεις που σχολιαζει ο καθε ακυρος και γραφει πραγματα ασχετα. Αυτη η ελευθερια να σου θυμισω οτι οδηγησε στο να κλειδωθουν τα αρχικα θεματα των am4 και intel αρα την πληρωσαν και ολοι οι υπολοιποι που σχολιαζαν σοβαρα στα θεματα αυτα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Επίσης δεν ξέρω πως κατάφερατε να κάνετε συγκρίσεις κάρτα γραφικών με τηλεόραση. 🤔
Arkin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Το gaming σε τηλεοραση ειναι μονο για παιχνιδια τυπου assasins creed, tomb raider κλπ.για τιποτε αλλο. Eιδικα αν παιξεις κανενα fps θα κλαψεις απο τη συγκριση σε gaming monitor. Δουλευα για χρονια το pc στην tv καιν δεν εχει καμια μα καμια σχεση. Ειδικα freesync/gsync, input lag, χρονος απόκρισης... Δημιουργουν μια χαοτικη και αγεφυρωτη διαφορα. Μη λεμε ο, τι θελουμε Δεν εχεις άδικο. Θα έπρεπε να υπάρχουν oled monitors. Στα monitors κανεις άλλο gaming πιο immersive ξεκούραστα κτλ.
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Επίσης δεν ξέρω πως κατάφερατε να κάνετε συγκρίσεις κάρτα γραφικών με τηλεόραση. 🤔 Πιο πισω μεχρι και συγκριση μεταξυ windows 7 και 10 εγινε αρα μην σου κανει εντυπωση
7700K Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Το gaming σε τηλεοραση ειναι μονο για παιχνιδια τυπου assasins creed, tomb raider κλπ.για τιποτε αλλο. Eιδικα αν παιξεις κανενα fps θα κλαψεις απο τη συγκριση σε gaming monitor. Δουλευα για χρονια το pc στην tv καιν δεν εχει καμια μα καμια σχεση. Ειδικα freesync/gsync, input lag, χρονος απόκρισης... Δημιουργουν μια χαοτικη και αγεφυρωτη διαφορα. Μη λεμε ο, τι θελουμε Αν μιλας για LED με το ghosting σε μεγενθυση φυσικα στο μονιτορ που το βλεπεις μικροτερο ειναι πιο ξεκουραστο Κανενα Led monitor δεν φτανει το response time και την φυσικη κινηση που προσφερει μια πλασμα η oled (θεμα τεχνολογιας ειναι) Συνηθεια ειναι αν προτιμα καποιος να κολα την μουρη του στο μισο μετρο στο μονιτορ η στα 2 μετρα απο την τιβι Σαφως το gaming στην τιβι ειναι ποιοτικοτερο σε ολα τα επιπεδα https://www.digitaltrends.com/home-theater/oled-vs-plasma-which-display-technology-is-better/ 1
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Υπαρχει αντιστοιχη ενοτητα για οποιον θελει να κουβεντιασει περισσοτερο για οθονες/tv https://www.insomnia.gr/forums/forum/34-οθόνες/
7700K Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Ρε φιλε. Κρατιέμαι να μην απαντήσω τόση ώρα για να μην βγω και εγώ οφτοπικ αλλά δεν γίνεται. Για πιο response time μιλάς; τα 5ms που έχει η Asus; η μήπως για το input lag που είναι το μισό της τηλεόρασης; για πια ξεπλυμενη παλέτα μιλάς που η Asus έχει μετρημένο 110% DCI-P3 που δεν υπάρχει άλλη τηλεόραση στον πλανήτη με τόσο μεγάλο εύρος χρωμάτων. Και θεωρεις το g sync και τα 144hz σαν κάτι λίγο; που στην τηλεόραση ή βλέπεις 60fps η 30fps; Ακόμα και στο HDR 1200nits βγάζει Max, πανω από τις oled. Δεν διαφωνώ στο ότι είναι κορυφαία ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ με τέλειο μαύρο αλλά μην γράφεις και μπούρδες αν δεν έχεις γνώσεις. διαβασε το παραπανω link Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από 7700K
Προτεινόμενες αναρτήσεις