Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 3 minutes ago, Balantakos said: Ε ναι, αφου παιζω οτι γουσταρω με την 380.. 😉 Και επισης, δεν ειμαι θυμα του marketing 😎 Άρα τι κάνεις εδώ ; Μας σπας τις μπάλες απλά.
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε Ε ναι, αφου παιζω οτι γουσταρω με την 380.. 😉 Και επισης, δεν ειμαι θυμα του marketing 😎 Και είμαστε εμείς δηλαδή;
nikos5800 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε Ε ναι, αφου παιζω οτι γουσταρω με την 380.. 😉 Και επισης, δεν ειμαι θυμα του marketing 😎 Υπερβάλεις η 2080τι είναι τέρας είναι η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για real time Ray tracing,απλά λογω έλλειψη ανταγωνισμού η τιμή της είναι πολύ υψηλή 1
7700K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, Arkin είπε Απλά οι pc χρήστες δίνουν περισσότερα χρήματα από κονσολαδες δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Αρκετοί είναι σίγουρα όχι 80 εκατομμύρια του ps4. Όλοι όσοι έχουν τέτοια συστήματα έχουν δώσει 1500+ ευρω για το σύστημα τους ένας με κονσόλα έδωσε 300 ευρώ. Κάποια στιγμή πρέπει να δώσουν βάση και σε αυτούς γιατί αν μας παραμελλουν συνέχεια κάποια στιγμή θα σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει τόσο ακριβό Hardware αν είναι να παίζουμε ports παιχνιδιών. To χειροτερο ολων ειναι οτι παιζουμε PORT ΚΟΝΣΟΛΑΣ με αποτελεσμα το hardware των 1500 να φαινεται χειροτερο απο εκεινων των 300 Φημες λενε οτι το νεο Tomb raider ενδεχεται να δειχνει καλυτερα στο one απο οτι στο πισι , θα το γουσταρα παρα πολυ Θα πρεπει επιτελους να δωθει μια απαντηση στους ηλιθιους σανοφαγους φρικουλες της τεχνολογιας που ξοδευουν σαν μανιακοι παρασυρωντας τις τιμες στη στρατοσφαιρα ..
Balantakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Υπερβάλεις η 2080τι είναι τέρας είναι η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για real time Ray tracing,απλά λογω έλλειψη ανταγωνισμού η τιμή της είναι πολύ υψηλή Μιλαει πρωτη η AMD για RAY TRACING - GPUOPEN (για ολους) - τα blogs σφυριζουν αδιαφορα... Μιλαει η Nvidia μετα απο μηνες , πανικος, χαμος, σαμπανιες, Nvidia ray tracing πρωτοι εδω 1000 ευρω καρταρα...O Ceo λεει οτι του κατεβει για να πουλησει καρτες πεφτουν ολοι με τα μουτρα...και ακομα ουτε 1 benchmark δεν εχουμε δει.. 25 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Και είμαστε εμείς δηλαδή; Για εμενα μιλησα, δεν ξερω τι κανεις εσυ. - Λυπαμαι αυτους που μπαινουν εδω λιγο να ενημερωθουν αντικειμενικα και διαβαζουν οτι να ναι. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Balantakos 1
Razor333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μην λεμε οτι θελουμε, δεν προκειται καμια κονσολα με mid range προηγουμενης γενιας, να δειχνει καλυτερα, εκτος και αν καθεσε στα 5m. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Razor333 1
mtifosi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Balantakos είπε Μιλαει πρωτη η AMD για RAY TRACING - GPUOPEN (για ολους) - τα blogs σφυριζουν αδιαφορα... Μιλαει η Nvidia μετα απο μηνες , πανικος, χαμος, σαμπανιες, Nvidia ray tracing πρωτοι εδω 1000 ευρω καρταρα...O Ceo λεει οτι του κατεβει για να πουλησει καρτες πεφτουν ολοι με τα μουτρα...και ακομα ουτε 1 benchmark δεν εχουμε δει.. Για εμενα μιλησα, δεν ξερω τι κανεις εσυ. - Λυπαμαι αυτους που μπαινουν εδω λιγο να ενημερωθουν αντικειμενικα και διαβαζουν οτι να ναι. Εχεις ιδεα τι ειναι το ray tracing ή λες οτι να ναι..? Και επειδη μιλησε η amd ειπε και στους developer πως θα το κανουνε ή μηπως ειναι τοσο ευκολο να το κανει καποιο studio..? Εδω καλα καλα τα περισσοτερα games δεν εχουν καν global illumination απλο... Για οποιον ξερει μονο το γεγονος οτι η nvidia βαζει rt, tensor cores σε mainstream gpu ειναι τεχνολογικο αλμα... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από mtifosi
nikos5800 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Τεχνολογικό άλμα είναι o rt core που επιταχύνει το Ray tracing 1
7700K Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Κράζεις, θαυμάζεις @7700K Κρινω την καταντια .. το επιπεδο οσο περνα ο καιρος τεινει να φτασει στα ταρταρα Οι εταιριες θεωρουν τους γκαμειρς πισαδες iq ραδικιου , το δουλεμα πεφτει συννεφο Δες το παρακατω και θα καταλαβεις... https://www.game-debate.com/news/25640/nvidias-ansel-rt-lets-geforce-rtx-owners-take-ultra-high-quality-ray-traced-screenshots Με βλεπω με ps4 συντομα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από 7700K 2
dim_mnia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Balantakos είπε Ε ναι, αφου παιζω οτι γουσταρω με την 380.. 😉 Και επισης, δεν ειμαι θυμα του marketing 😎 εγώ είμαι, πήρα την 960 αντι για την r9 380 😢 😢
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Μην λεμε οτι θελουμε, δεν προκειται καμια κονσολα με mid range προηγουμενης γενιας, να δειχνει καλυτερα, εκτος και αν καθεσε στα 5m. XAXAXAXA. κορυφαίο σχόλιο , πραγματικά! Εγώ Θα αγοράσω την 2080ti αργά η γρήγορα . 50% επάνω να ειναι απο την 1080ti μου αρκεί Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Acmilangr2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Εχουμε καμια πληροφορια για ποτε θα εμφανιστουν οι 2050 και 2060;
firepc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, thanasakos7 είπε Εχουμε καμια πληροφορια για ποτε θα εμφανιστουν οι 2050 και 2060; μπορει να μη βγουν και καθολου
KilliK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Το DLSS δεν θα είναι μόνο είδος AA. Θα αλλαζει και όλη την εικόνα. Δεν γίνεται ένα είδος ΑΑ να σου δίνει έξτρα fps (και μάλιστα πολλά) από το να έχεις το AA στο off.. 😉 το DLSS χρησιμοποιει ξεχωριστους πυρηνες για την συγκεκριμενη δουλεια, τους Tensor. οποτε δεν ειναι περιεργο οτι εχουμε αυξηση επιδοσεων. 19 λεπτά πριν, firepc είπε μπορει να μη βγουν και καθολου θα βγουν λογικα αρχες του αλλου ετους και θα λεγονται gtx για να διαφοροποιηθουν απο τις rtx, αφου δεν θα εχουν RT. εγω αλλο σκεφτομαι. αν το RT/DLSS γινει o defacto τροπος αναπτυξης παιχνιδιων στο μελλον, αυτο θα σημαινει οτι ο μονος τροπος για να παιζεις PC games, θα ειναι να δινεις τουλαχιστον μια 500αρα για να παρεις μια rtx και αυτο για να παιζεις στο minimum των απαιτησεων του παιχνιδιων. ενω οι xx50/xx60 θα ειναι μονο για βασικες δουλειες. δηλαδη στο μελλον το $500+ θα ειναι η ελαχιστη τιμη εισοδου για τον μεσο PC gamer. δεν μου καθεται καλα αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις