Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Κοιτα γραφει οτι στις 20/9 θα την εχει stock και ετοιμη για αποστολη,υποθετω με ups να μου ερθει μεσα σε 4-5 ημερες?Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι τοσο.

Με το καλο να παραλαβεις να εχουμε benchmarks απο πρωτο χερι.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Θα ξανά βγω off topic. 

120hz αλλά 1080p... 

Ναι κορυφαίες οι oled αλλά δεν κάνουν για οθόνες λόγω burn in

Εαν προσεχεις  λιγο δεν προκειται να παθεις burn in σε oled,ειδικα τωρα που η Lg εχει αναπτυξει το pixel refreshener με το οποιο μπορεις να μειωσεις την πιθανοτητα burn in στο ελαχιστο..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Θα ξανά βγω off topic. 

120hz αλλά 1080p... 

Ναι κορυφαίες οι oled αλλά δεν κάνουν για οθόνες λόγω burn in

Για το burn in θελει πολυ προσπαθεια για να γινει. Πχ 10+ ωρες στασιμη εικονα για να γινει η σταμπα. Σκεψου ομως τι περνεις με 1600 και σε διαγωνιο και σε εικονα απολυτο μαυρο αντιθεση. Στα monitor πουλανε τα 144 στα 4K και το gsync αλλα σε αρκετα μικροτερες διαγωνιους. Κατι ειχε πει θα βγαλει η nvidia 65αρα με gsync κτλ στα 4-5 χιλιαρικα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω παντως παρηγγειλα την 2080ti απο caseking γιατι φαινεται οτι θα εχει αρκετη δυναμη να τρεχει 4k με 60fps απροβληματιστα παρολο που benchmarks δεν υπαρχουν ακομα για συγκρισεις.Εαν κρινω απο το memory bandwith τις καρτας,τα cuda cores και τα παραπανισια tflops σε σχεση με την 1080ti κατι μου λεει οτι επιτελους το 4k gaming χωρις drops στα fps ειναι επιτελους εφικτο!!

money?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με το καλο να παραλαβεις να εχουμε benchmarks απο πρωτο χερι.

Θα προσπαθησω εγκαιρα να σας γραψω οσα πιο πολλα benchmark καταφερω να κανω,τουλαχιστον σε AAA παιχνιδια που εχω στην κατοχη μου..

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικη (όταν την πάρεις) την 2080ti.

Παντως και με την 1080ti έπαιζα σχεδόν όλους τους τίτλους με 55-70fps ultra . Ακόμα και καινούργιους (far cry 5,origins) 

Το λέω για να μην λέμε ότι η 1080ti δεν κάνει για 4k/60fps. Εκτός αν θες να βάλεις Antialising. Κατι που είναι άχρηστο σε 4k.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7700K είπε

ο 7700κ παραμενει καλυτερος στα gaming benchmark αλλα κυριως στο single core κομματι που εστιαζονται οι βασικες λειτουργιες των windows 

Τρανσκοντιγκ , εκοντιγκ κανουν μονο οι επαγγελματιες σε μονιμη βαση  , οι περισσοτεροι που πηραν ριζια ζητημα αν ασχολουνται μερικες φορες το χρονο

Πηραν τον επεξεργαστη νομιζωντας οτι θα εχει καλυτερες επιδοσεις στο gaming κομματι και μετα αρχισαν τις φτηνες δικαιολογιες

Κραζω το ανοητο σκεπτικο οσων αγοραζουν σαν τρελοι , τα λεγα και περσυ που θα οδηγησει αυτη η κατασταση και βγηκα προφητης 

Η τρελα ξεκινησε απο τoυς επεξεργαστες ,περασε στις μνημες και τωρα στις καρτες με αυτο το ρυθμο ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ στο pc gaming και εσεις συνεχιζετε το χαβα σας

ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ 

Ναι ρε παιδι μου δεν αντιλεγω αλλα και περυσι τα ιδια ελεγες

Spoiler

και για single channel μνημες αλλα μεχρι και την 980 σου εκθειαζες.

Και αυτοι που πηραν ρυζια οπως λες δεν κλαινε τα χρηματα τους γιατι δεν εδωσαν 300-340ευρω για 4core 8 thread :)

Γιαυτο σου λεμε το γνωστο''κοψε και λιγο'',μην εμφανιζεσαι μετα απο σχεδον 1 χρονο αποχης και μας πουλας αερα.

Για το ''τοσα ξερετε,τοσα λετε'' παιξε εσυ στην απλη full hd οθονη σου και στην ''τουμπανη''980 και ασε εμας τα κοροιδα να ασχολουμαστε με το συγχρονο hardware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, firepc είπε

money?

Πηρα τον Δουκα της MSI και χωρις τα μεταφορικα βγαινει 1289€.

https://www.caseking.de/en/msi-geforce-rtx-2080-ti-duke-11g-oc-11264-mb-gddr6-gcmc-206.html

12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Καλορίζικη (όταν την πάρεις) την 2080ti.

Παντως και με την 1080ti έπαιζα σχεδόν όλους τους τίτλους με 55-70fps ultra . Ακόμα και καινούργιους (far cry 5,origins) 

Το λέω για να μην λέμε ότι η 1080ti δεν κάνει για 4k/60fps. Εκτός αν θες να βάλεις Antialising. Κατι που είναι άχρηστο σε 4k.

Και εγω αυτην εχω αλλα βρεθηκα να κοβω απο εδω και απο εκει για να εχω 60fps που πολλες φορες δεν ηταν και σταθερα.Μια χαρα καρτουλα ειναι αλλα και αυτη στα 4k μασαει ειδικα με hdr enabled παιχνιδια οπως μου αρεσει να τα παιζω..Το origins συγκεκριμενα με παιδεψε πολυ αν και φταιει η Ubisoft πιο πολυ σε αυτο πιστευω..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πηρα τον Δουκα της MSI και χωρις τα μεταφορικα βγαινει 1289€.

https://www.caseking.de/en/msi-geforce-rtx-2080-ti-duke-11g-oc-11264-mb-gddr6-gcmc-206

Και εγω αυτην εχω αλλα βρεθηκα να κοβω απο εδω και απο εκει για να εχω σταθερα 60fps που πολλες φορες δεν ηταν και σταθερα.Μια χαρα καρτουλα ειναι αλλα και αυτη στα 4k μασαει ειδικα με hdr enabled παιχνιδια οπως μου αρεσει να τα παιζω..Το origins συγκεκριμενα με παιδεψε πολυ αν και φταιει η Ubisoft πιο πολυ σε αυτο πιστευω..

εχεις οθονη με hdr?

ποια οθονη ειναι φιλε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Γι' αυτά που έρχονται δεν κάνει για 4Κ η 1080Ti..1440P/60 και πολύ σας είναι :P

battlefield-5-4k.jpg

Το κακό ειναι ότι σύμφωνα με αυτό ούτε η 2080ti δεν θα φτάνει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

εχεις οθονη με hdr?

ποια οθονη ειναι φιλε?

Ειμαι λιγο του καναπε εγω γι"αυτο σπανια παιζω στο μονιτορ μου.Συνηθως αραζω με μια μπυριτσα παρεα και παιζω στην Lg C8 oled μου.Με εχουν κερδισει οι πολλες ιντσες εμενα..😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Γι' αυτά που έρχονται δεν κάνει για 4Κ η 1080Ti..1440P/60 και πολύ σας είναι :P

battlefield-5-4k.jpg

Και που εισαι ακομα. Η 1060 στο παραπανω σε 1080 ουτε 40 δεν θα βγαζει average. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Ειμαι λιγο του καναπε εγω γι"αυτο σπανια παιζω στο μονιτορ μου.Συνηθως αραζω με μια μπυριτσα παρεα και παιζω στην Lg C8 oled μου.Με εχουν κερδισει οι πολλες ιντσες εμενα..😁

Ωραιος, αντε με το καλο να σου ερθει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Καλά απο εικόνα δεν παίζεται.

Το κακό με την 1080ti είναι ότι τις λείπουν πολλές φορές έστω και 5fps ώστε να έχει ελάχιστο 60fps. Και έτσι μόλις πέφτει στα 59fps κατευθείαν δείχνει 30fps (με vsync) και κάνει τρομερό stutering.

Απο τότε που πήρα την G-sync είτε έχω 55 είτε 65fps είναι το ίδιο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...