Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω, ότι πολύ πιθανόν να μην το έκαναν για να πουληθούν ότι υπάρχει απο pascal μέχρι 20 Σεπ

Pascal παντως ουτως ή αλλως θα συνεχισουν να πωλουνται γιατι δεν υπαρχει καρτα που να καλυπτει χρηματικα κατω απο τα 600ευρω της 2070 απο Turing.

Επισης το ξεπουλημα ειναι πολυ καλο για μας αφου αρκετοι μπορουν να πετυχουν προσφορες και να παρουν 1080ti στα χρηματα της 2070 πχ ή εκει που παλια αγοραζαν 1070 στα 430-450ευρω να βρουνε τωρα 1070ti στα ιδια χρηματα.

Μονο τις φθηνοτερες καρτες(1060-1050)δεν θα πειραξει σε κατι η ολη πορεια και θα πωλουνται στις ιδιες τιμες πανω κατω μεχρι να βγουν οι αντιστοιχες απο turing.

Win win σεναριο ειναι για μας παντως.

8 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Οκ αυτή είναι η σύγχρονη αγορά,και προσέγγιση των πραγμάτων, εμείς οι πιο αρχαίοι είναι δυσκολότερο να το δεχτούμε,άσχετα αν ειναι σωστό η λάθος για τους πολλούς πολύ περισσότερο όταν καταλαβαίνεις ότι προσπαθούν να κρατήσουν θολό τον ορίζοντα και να σε παραμυθιασουν.

ακόμα και οι κάρτες να ΕΙΝΑΙ θηρία και να το κάνουν για να ξεπουλήσουν τα Pascal πάλι ανέντιμο το βρίσκω.

Μιλαμε ομως για την nvidia,μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες του χωρου που προφανως και δεν εχουν σκοπο το ΄΄καλο΄΄μας αλλα να πουλησουν καρτες με σκοπο το κερδος.

Εδω ουτε η ιδια η κυβερνηση δεν ενδιαφερεται για το καλο του κοσμου απο τις μεγαλο επιχειρησεις θα περιμενουμε?

Τελος την nvidia(την intel,την amd κλπ)δεν την ενδιαφερει τοσο αν θα αγορασεις το νεο της προιον ή το περσινο.Την ενδιαφερει γενικα να αγορασεις δικο της προιον.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 minutes ago, Acmilangr2 said:

Μήπως το DLSS  ON+ RTX ON φέρνει τα ίδια αποτελέσματα σε  fps με DLSS OFF +RTX OFF;

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε RTX και DLSS σε συνδυασμό..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε RTX και DLSS σε συνδυασμό..

Προσωπικά εντυπωσιάστηκα πολύ από το τελευταίο βίντεο (Φαίνεται πιο καθαρά)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υποστηρίζουν όλοι οι τίτλοι όμως DLSS και RTX μαζί.

Θα το φροντίσει η nvidia

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σε ανθρώπους (σαν και εμένα) που θέλουν ULTA γραφικά και ανάλυση (4K) και επαρκούν τα 60fps δεν ξέρω αν τελικά αξίζει το 1080p/60fps + RT

Δημοσ.

Battlefield 5 was running at 1080p with “rock solid” 60fps with NVIDIA’s real-time ray tracing effects

5 minutes ago, Acmilangr2 said:

Σε ανθρώπους (σαν και εμένα) που θέλουν ULTA γραφικά και ανάλυση (4K) και επαρκούν τα 60fps δεν ξέρω αν τελικά αξίζει το 1080p/60fps + RT

Στο Metro θα βάλουν ''σκάλες'' ποιότητας λένε για το RT. Οπότε π.χ. με μια ''Low'' ποιότητα να μπορείς να το ενεργοποιήσεις και σε 4Κ χωρίς όμως να κάνει την ουοάου διαφορά.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Το ότι κάποιοι από 4κ ultra 60 θα το γυρίσουν σε full hd με κάρτα 1300 ευρώ με ξεπερνάει.Αντε και 480p σιγά σιγά.

Υπάρχει η ποιότητα και η ποσότητα . Ο κάθε ένας γέρνει την ζυγαριά εκεί που νομίζει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδω ελλαδα ποτε θα πεσουν οι τιμες στην 1070; ειμαι χωρις gpu εδω και 3 μηνες, και δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω για κανα μηνα ακομη μηπως πεσει η 1070 στα 350e η να παω τωρα και να παρω την 1060 στα 350e και να γλυτωσω την αναμονη.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

εδω ελλαδα ποτε θα πεσουν οι τιμες στην 1070; ειμαι χωρις gpu εδω και 3 μηνες, και δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω για κανα μηνα ακομη μηπως πεσει η 1070 στα 350e η να παω τωρα και να παρω την 1060 στα 350e και να γλυτωσω την αναμονη.

Νομίζω αξίζει να περιμένεις για την 2060 η 2050ti

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...