Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το όλο θέμα έχει ως εξής για μένα. Βγαίνει η σειρά 20ΧΧ και αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι το παρακάτω: Φίλε μου σου πουλάμε μια ναυαρχίδα 20ΧΧti στην τιμή των 1.300 ευρώ, η οποία από την 1080 που έχεις τώρα είναι 50-60% πιο γρήγορη σε τρέχοντες τίτλους. Βάλτα κάτω και αποφάσισε αν την χρειάζεσαι ή όχι. Take it or leave it. Α, παρεπιπτόντως αυτή η νέα σειρά , η 2080 και η ti υποστηρίζουν και μια νέα τεχνολογία την RT , η οποία όμως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο υλοποίησης και αν έχεις μόνιτορ 1440 και πάνω , δεν πρόκειται να την πάρεις χαμπάρι γιατί για να είναι τα παιχνίδια που παίζεις παίξιμα, θα πρέπει να την έχεις κλειστή, αλλιώς θα γονατίσει το σύστημά σου και θα έχεις 20-30 fps και αν. Αυτή η τεχνολογία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή της κάρτας , η οποία τιμή είναι αυτή που γουστάρουμε να είναι. Αποφάσισε. Αντ' αυτού το μισό διάστημα της παρουσίασης αναλώθηκε στο RT και στο πόσο φωτορεαλιστικά κάνει τα παιχνίδια-που τα κάνει-πλασάροντας δηλ. ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ένα feature που δεν πρόκειται να το απολαύσω. Αυτοί που θα αγοράσουν την 20ΧΧ (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς) και είναι συνειδητοποιημένοι ότι την χρειάζονται για τις επιδόσεις της τώρα , οκ καλά θα κάνουν. Όσοι όμως είτε άσχετοι, είτε παραπληροφορημένοι με σούπερ ντούπερ οθόνες την αγοράσουν για να έχουν φωτορεαλιστικά γραφικά, είναι θύματα του marketing και του μονοπωλίου της nvidia . Αυτα που λες παραπανω θα στα πουν οι youtubers και οχι η ιδια η εταιρεια.Το ξαναλεω αλλα αρκετοι εχετε τελειως λαθος αντιληψη για το πως πρεπει να παρουσιαζει μια εταιρεια κατι καινουργιο.Γιαυτο λεγεται και παρουσιαση κιολας. Στο μονο πραγμα που οντως εκαναν λαθος ειναι που δεν εκλεισε την παρουσιαση ο Jensen με τα γραφηματα που ανεβασε αργοτερα,αλλα φανταζομαι θα ειχε τους λογους του να τα παρουσιασει αργοτερα. Τελος το ξαναγραφω για αλλη μια φορα αλλα μαθετε(γενικα μιλωντας)να κανετε ερευνα αγορας. Ειναι απο τα σημαντικοτερα εργαλεια που εχουμε σαν καταναλωτες για να ξεχωριζουμε τι μας χρειαζεται και ποσα χρηματα πρεπει να δωσουμε. Αν λοιπον εν ετη 2018 στην εποχη της τεχνολογιας και πληροφορισης δεν ειναι ικανοι ορισμενοι να δουν πχ πρωτα τα benchmarks για να δουν τι καρτα(μοντελο και σειρα)τους χρειαζεται και προπαραγγελνουν στα τυφλα ,τοτε λυπαμαι αλλα ειναι προβλημα τους τι αγορα θα κανουν. Τα ιδια εκαναν παλια(που λεφτα υπηρχαν) τα πιτσιρικια που αγοραζαν ετοιμα pc του 1000ρικο για να παιζουν lol και επειδη ειχαν i7 επεξεργαστη νομιζαν οτι και η καρτα θα ειναι αντιστοιχου επιπεδου. Παντως δεν ξερω για σενα αλλα εγω προσωπικα αν οντως παω σε turing καρτα σιγουρα θα το δοκιμασω το RT ετσι απο περιεργεια να δω στην πραξη πως λειτουργει για να εχω προσωπικη αποψη στο tomb raider πχ και σιγουρα αργοτερα στο Metro(το BF δεν με πολυ ενδιαφερει σαν παιχνιδι). Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1
billeiros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το όλο θέμα έχει ως εξής για μένα. Βγαίνει η σειρά 20ΧΧ και αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι το παρακάτω: Φίλε μου σου πουλάμε μια ναυαρχίδα 20ΧΧti στην τιμή των 1.300 ευρώ, η οποία από την 1080 που έχεις τώρα είναι 50-60% πιο γρήγορη σε τρέχοντες τίτλους. Βάλτα κάτω και αποφάσισε αν την χρειάζεσαι ή όχι. Take it or leave it. Α, παρεπιπτόντως αυτή η νέα σειρά , η 2080 και η ti υποστηρίζουν και μια νέα τεχνολογία την RT , η οποία όμως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο υλοποίησης και αν έχεις μόνιτορ 1440 και πάνω , δεν πρόκειται να την πάρεις χαμπάρι γιατί για να είναι τα παιχνίδια που παίζεις παίξιμα, θα πρέπει να την έχεις κλειστή, αλλιώς θα γονατίσει το σύστημά σου και θα έχεις 20-30 fps και αν. Αυτή η τεχνολογία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή της κάρτας , η οποία τιμή είναι αυτή που γουστάρουμε να είναι. Αποφάσισε. Αντ' αυτού το μισό διάστημα της παρουσίασης αναλώθηκε στο RT και στο πόσο φωτορεαλιστικά κάνει τα παιχνίδια-που τα κάνει-πλασάροντας δηλ. ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ένα feature που δεν πρόκειται να το απολαύσω. Αυτοί που θα αγοράσουν την 20ΧΧ (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς) και είναι συνειδητοποιημένοι ότι την χρειάζονται για τις επιδόσεις της τώρα , οκ καλά θα κάνουν. Όσοι όμως είτε άσχετοι, είτε παραπληροφορημένοι με σούπερ ντούπερ οθόνες την αγοράσουν για να έχουν φωτορεαλιστικά γραφικά, είναι θύματα του marketing και του μονοπωλίου της nvidia . Πες τα χρυσοστομε...
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το όλο θέμα έχει ως εξής για μένα. Βγαίνει η σειρά 20ΧΧ και αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι το παρακάτω: Φίλε μου σου πουλάμε μια ναυαρχίδα 20ΧΧti στην τιμή των 1.300 ευρώ, η οποία από την 1080 που έχεις τώρα είναι 50-60% πιο γρήγορη σε τρέχοντες τίτλους. Βάλτα κάτω και αποφάσισε αν την χρειάζεσαι ή όχι. Take it or leave it. Α, παρεπιπτόντως αυτή η νέα σειρά , η 2080 και η ti υποστηρίζουν και μια νέα τεχνολογία την RT , η οποία όμως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο υλοποίησης και αν έχεις μόνιτορ 1440 και πάνω , δεν πρόκειται να την πάρεις χαμπάρι γιατί για να είναι τα παιχνίδια που παίζεις παίξιμα, θα πρέπει να την έχεις κλειστή, αλλιώς θα γονατίσει το σύστημά σου και θα έχεις 20-30 fps και αν. Αυτή η τεχνολογία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή της κάρτας , η οποία τιμή είναι αυτή που γουστάρουμε να είναι. Αποφάσισε. Αντ' αυτού το μισό διάστημα της παρουσίασης αναλώθηκε στο RT και στο πόσο φωτορεαλιστικά κάνει τα παιχνίδια-που τα κάνει-πλασάροντας δηλ. ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ένα feature που δεν πρόκειται να το απολαύσω. Αυτοί που θα αγοράσουν την 20ΧΧ (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς) και είναι συνειδητοποιημένοι ότι την χρειάζονται για τις επιδόσεις της τώρα , οκ καλά θα κάνουν. Όσοι όμως είτε άσχετοι, είτε παραπληροφορημένοι με σούπερ ντούπερ οθόνες την αγοράσουν για να έχουν φωτορεαλιστικά γραφικά, είναι θύματα του marketing και του μονοπωλίου της nvidia . Η 2080ti θα είναι κοντά στο 80% πιο γρήγορη από την 1080
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Δεν ειναι ασχημα αρκει να εχει οντως 50% πανω απο 1080ti επιδοσεις χωρις DLSS με DLSS θαναι 50%. χωρις, το κοβω ναναι στο 20% Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από KilliK
HALF EVIL Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Η 2080ti θα είναι κοντά στο 80% πιο γρήγορη από την 1080 Ok ας είναι. Μόνο αυτό θα μετρήσει για μένα αν αναβαθμίσω είτε γιατί μπορώ, είτε γιατί το χρειάζομαι. Αλλά μια τίμια εταιρία ξεκαθαρίζει απόλυτα και με σαφήνεια το τι χρεώνει και γιατί.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, KilliK είπε με DLSS θαναι 50%. χωρις, το κοβω ναναι στο 20% To Διάγραμμα της nvidia έδειχνε 40-50% η 2080 απο την 1080 χωρίς DLSS
Anastazio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 17 minutes ago, Acmilangr2 said: Η 2080ti θα είναι κοντά στο 80% πιο γρήγορη από την 1080 1300ευρω δικαιολογουνται αν η 2080ti ειναι 80+% πιο γρηγορη απο την 1080ti...κατ εμε τουλαχιστο!
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Anastazio είπε 1300ευρω δικαιολογουνται αν η 2080ti ειναι 80+% πιο γρηγορη απο την 1080ti...κατ εμε τουλαχιστο! Συμφωνώ. 40-50% αν θα είναι θα ήταν πιο λογική να έχει 1000ευρώ
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αλλά μια τίμια εταιρία ξεκαθαρίζει απόλυτα και με σαφήνεια το τι χρεώνει και γιατί. Ετσι οπως γραφεις ή μαλλον εννοεις το ''τιμια''εταιρεια μου ερχεται στο μυαλο λες και μιλαμε για το μαγαζακι της γειτονιας ενα πραγμα. Αλλα τελος παντως ας το προσπερασουμε αυτο ανεβηκαν 2 γραφηματα για την 2080 συγκεκριμενα σε περιπτωση που δεν τα ειδες για να παρει ο κοσμος μια πρωτη ιδεα για τις δυνατοτητες των νεων καρτων. https://videocardz.com/newz/nvidia-publishes-geforce-rtx-2080-vs-geforce-gtx-1080-comparison Ξερεις ομως τι εγραψαν οι περισσοτεροι για το παραπανω? -''δεν το πιστευω περιμενω να δω benchmarks''. Και επισης 1 εβδομαδα πριν κυκλοφορησουν οι καρτες προς ενημερωση του κοσμου η εταιρεια θα διαθεσει σε αρκετους καποια δωρεαν δειγματα καρτων(οπως συμβαινει και με αλλα προιοντα)προς review. Τι παραπανω δηλαδη θελεις πριν φτασεις 1 μερα πριν ειναι διαθεσιμες οι καρτες για να εχεις γνωστη του τι χρεωνει και γιατι και αν αξιζουν τα χρηματα σου ή οχι? Τελος ακομα και αν παλι δεν σε εχουν πεισει ολα αυτα,φυσικα μπορεις να μην αγορασεις day one και να περιμενεις τις αποψεις των ιδιων των χρηστων,γιατι φυσικα κανεις δεν αναγκαζει κανενα ουτε να αγορασει τις νεες καρτες,αλλα ουτε και να τις παρει day one. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, Anastazio said: 1300ευρω δικαιολογουνται αν η 2080ti ειναι 80+% πιο γρηγορη απο την 1080ti...κατ εμε τουλαχιστο! Ε θα είναι με DLSS και παραπάνω από 80..Το θέμα είναι τι διαφορά θα έχει το DLSS με το native res.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Συμφωνώ. 40-50% αν θα είναι θα ήταν πιο λογική να έχει 1000ευρώ Θα κάνω quote στον εαυτό μου Ρε μεγάλε σε μία πρόταση πώς έχεις βάλει αόριστο,παρατατικό και μέλλοντα;
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το όλο θέμα έχει ως εξής για μένα. Βγαίνει η σειρά 20ΧΧ και αυτό που θα ήθελα να ακούσω είναι το παρακάτω: Φίλε μου σου πουλάμε μια ναυαρχίδα 20ΧΧti στην τιμή των 1.300 ευρώ, η οποία από την 1080 που έχεις τώρα είναι 50-60% πιο γρήγορη σε τρέχοντες τίτλους. Βάλτα κάτω και αποφάσισε αν την χρειάζεσαι ή όχι. Take it or leave it. Α, παρεπιπτόντως αυτή η νέα σειρά , η 2080 και η ti υποστηρίζουν και μια νέα τεχνολογία την RT , η οποία όμως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο υλοποίησης και αν έχεις μόνιτορ 1440 και πάνω , δεν πρόκειται να την πάρεις χαμπάρι γιατί για να είναι τα παιχνίδια που παίζεις παίξιμα, θα πρέπει να την έχεις κλειστή, αλλιώς θα γονατίσει το σύστημά σου και θα έχεις 20-30 fps και αν. Αυτή η τεχνολογία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή της κάρτας , η οποία τιμή είναι αυτή που γουστάρουμε να είναι. Αποφάσισε. Αντ' αυτού το μισό διάστημα της παρουσίασης αναλώθηκε στο RT και στο πόσο φωτορεαλιστικά κάνει τα παιχνίδια-που τα κάνει-πλασάροντας δηλ. ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ένα feature που δεν πρόκειται να το απολαύσω. Αυτοί που θα αγοράσουν την 20ΧΧ (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς) και είναι συνειδητοποιημένοι ότι την χρειάζονται για τις επιδόσεις της τώρα , οκ καλά θα κάνουν. Όσοι όμως είτε άσχετοι, είτε παραπληροφορημένοι με σούπερ ντούπερ οθόνες την αγοράσουν για να έχουν φωτορεαλιστικά γραφικά, είναι θύματα του marketing και του μονοπωλίου της nvidia . Δεν είναι λάθος ο συλλογισμός σου, αλλά όταν ακολουθείς χρόνια την τεχνολογία και την εταιρία το Take it or leave it το βρίσκεις και λίγο ανέντιμο, είναι σαν να είσαι υπάλληλος και να έχεις δώσει το είναι σου να στηθεί μια εταιρία,και μόλις αυτή η εταιρία ορθοποδήσει και περιμένεις αύξηση να σου πει μείωση και αν θέλεις κάτσε .. Οκ αυτή είναι η σύγχρονη αγορά,και προσέγγιση των πραγμάτων, εμείς οι πιο αρχαίοι είναι δυσκολότερο να το δεχτούμε,άσχετα αν ειναι σωστό η λάθος για τους πολλούς πολύ περισσότερο όταν καταλαβαίνεις ότι προσπαθούν να κρατήσουν θολό τον ορίζοντα και να σε παραμυθιασουν. ακόμα και οι κάρτες να ΕΙΝΑΙ θηρία και να το κάνουν για να ξεπουλήσουν τα Pascal πάλι ανέντιμο το βρίσκω. 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Θα κάνω quote στον εαυτό μου Ρε μεγάλε σε μία πρόταση πώς έχεις βάλει αόριστο,παρατατικό και μέλλοντα; το κανω και εγω συχνά !😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Infiltrator DLSS 2080Ti = 78FPS 1080Ti = 30-Something Με DLSS την κάνει obliterate την 1080Ti, 14/9 θα δούμε όμως πόσο πέφτει το IQ με DLSS και αν πέφτει και αν είναι αισθητή η διαφορά κλπ.
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε ακόμα και οι κάρτες να ΕΙΝΑΙ θηρία και να το κάνουν για να ξεπουλήσουν τα Pascal πάλι ανέντιμο το βρίσκω. Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω, ότι πολύ πιθανόν να μην το έκαναν για να πουληθούν ότι υπάρχει απο pascal μέχρι 20 Σεπ 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Infiltrator DLSS 2080Ti = 78FPS 1080Ti = 30-Something Με DLSS την κάνει obliterate την 1080Ti, 14/9 θα δούμε όμως πόσο πέφτει το IQ με DLSS και αν πέφτει και αν είναι αισθητή η διαφορά κλπ. Μήπως το DLSS ON+ RTX ON φέρνει τα ίδια αποτελέσματα σε fps με DLSS OFF +RTX OFF;
Προτεινόμενες αναρτήσεις