Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δυστυχώς είμαι ψυχαναγκαστικός και έχω καταλήξει στο Corsair RMi 850 μόνο και μόνο για τα digital features, αλλιώς το bunde θα ήταν άψογο.

Οταν λεμε για το bundle της evga εννοουμε για το ενδεχομενο να πουλησεις το σφραγισμενο τροφοδοτικο να σου βγει η 1080ti αρκετα φθηνοτερα προφανως.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Fulgore said:

Οταν λεμε για το bundle της evga εννοουμε για το ενδεχομενο να πουλησεις το σφραγισμενο τροφοδοτικο να σου βγει η 1080ti αρκετα φθηνοτερα προφανως.

Γενικά είμαι κατά του να grabάρω μια προσφορά όταν ξέρω ότι έμεινε ελάχιστο μέχρι να βγει το επόμενο προϊόν. Ναι μπορεί έτσι να καταλήξω να πληρώσω παραπάνω για πρακτικά το ίδιο, αλλά τουλάχιστον θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου ότι πρώτα είδα τι βγήκε και μετά έπραξα το καλύτερο δυνατό τη δεδομένη στιγμή.

Από την άλλη, η FTW3 που έχουν στο bundle είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις και έχει ήδη έτοιμο full cover waterblock. Αν δεν είχα να περιμένω και για CPU, μπορεί να την έκανα την εξαίρεση στα παραπάνω... :rolleyes:

Το ευτύχημα είναι ότι τουλάχιστον δε θα τις εξαφανίσουν οι miners από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δε ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και αν θα έχουμε καμία tensor-coin φούσκα, αλλά δε θα είμαι εκεί 😜

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Αυτο που λες το ανεφερε και ενας απο τους ''γνωστους''youtubers οτι οι εν λογω τιμες εχουν το καλο οτι ''προστατευουν''τον κοσμο απο ενδεχομενη περιπτωση/ενδιαφερον απο miners.

Και επισης λεει και το αυτονοητο οτι δεν παιζει οι καρτες να ειναι πατατα απο επιδοσεις γιατι ετσι δεν θα πουλησουν τιποτα(θα μεινουν στο ραφι που λεμε)και φυσικα θα κανει κακο και στην εταιρεια(τα ειδαμε στην διπλα μερια)

Επισης παιζει ρολο και ο περιορισμενος χρονος που ειχαν οι εταιρειες για να κυκλοφορησουν τις καρτες οπως φαινεται και αργοτερα ισως δουμε και καλυτερα συστηματα ψυξης.

Δεν ειναι τυχαιο πχ οτι στο caseking δεν υπαρχει για παραγγελια Asus Strix 2080ti,ενω υπαρχει Asus Strix 2080.

Custom pcbs will probably come later οπως αναφερεται και στο video και γενικα υπηρχε θεμα χρονου στην παραγωγη των καρτων γιαυτο και το συστημα ψυξης της Zotac πχ προκαλει εντυπωση(που εξεχει τοσο πολυ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε έχει ξεφύγει πολύ η κατάσταση ... Μην τον είδαμε ... γιάννη τον βαφτίσαμε..

Εχω την εντύπωση ότι πολλοί υποτιμούν την νέα γενιά καρτών και πιθανών όταν βγουν τα benchmarks σε λίγο καιρό να έρθουν προ απροόπτου (σε σύγχρονα games..). εγώ προσωπικά πέρα από την τεχνολογία Rtx θεωρώ ότι (βάση κοινής μου λογικής και της μηδαμινής μου εμπειρίας σε θέματα τεχνολογίας Η/Υ) η νέα γενιά θα είναι πολύ δυνατότερη από την προηγούμενη η οποία αφορά το έτος 2016 και έπαιζαν rise of the tomb raider, το περίφημο pugb κ.λ.π. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί οι μηχανικοί της nvidia να βγάλουν προιόντα τα οποία θα ειναι ίδια ή και θα υστερούν (για πολλούς) σε σχέση με προϊόντα εν έτη 2016. Για παράδειγμα για να δούμε τι έχει να "πει" το shadow of the tomb raider με την 1060 ή με την 1070 και τι έχει να "πει" με την 2070-80.. κοντός ψαλμός..

Μου φαίνεται λίγο περίεργη η αντιμετώπιση χρηστών ακομα και σε αυτό το forum και δεν μπορώ να δικαιολογήσω απόψεις που δεν βασίζονται πουθενά και ΜΟΝΟ να δυσφημίσουν έχουν σκοπό την άφιξη των νέων καρτών.  Εν τέλη μάλλον είναι χαζή η Nvidia (κόστος κατασκευής, εργατώρες κ.λ.π)... παράγει κάρτες γραφικών που δεν θα τις αγοράσει κανείς.

Επεξ/σία από apostolosl
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, apostolosl είπε

Μιλάμε έχει ξεφύγει πολύ η κατάσταση ... Μην τον είδαμε ... γιάννη τον βαφτίσαμε..

Εχω την εντύπωση ότι πολλοί υποτιμούν την νέα γενιά καρτών και πιθανών όταν βγουν τα benchmarks σε λίγο καιρό να έρθουν προ απροόπτου (σε σύγχρονα games..). εγώ προσωπικά πέρα από την τεχνολογία Rtx θεωρώ ότι (βάση κοινής μου λογικής και της μηδαμινής μου εμπειρίας σε θέματα τεχνολογίας Η/Υ) η νέα γενιά θα είναι πολύ δυνατότερη από την προηγούμενη η οποία αφορά το έτος 2016 και έπαιζαν rise of the tomb raider, το περίφημο pugb κ.λ.π. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί οι μηχανικοί της nvidia να βγάλουν προιόντα τα οποία θα ειναι ίδια ή και θα υστερούν (για πολλούς) σε σχέση με προϊόντα εν έτη 2016. Για παράδειγμα για να δούμε τι έχει να "πει" το shadow of the tomb raider με την 1060 ή με την 1070 με την 2070-80.. κοντός ψαλμός..

Μου φαίνεται λίγο περίεργη η αντιμετώπιση χρηστών ακομα και σε αυτό το forum και δεν μπορώ να δικαιολογήσω απόψεις που δεν βασίζονται πουθενά και ΜΟΝΟ να δυσφημίσουν έχουν σκοπό την άφιξη των νέων καρτών.  Εν τέλη μάλλον είναι χαζή η Nvidia (κόστος κατασκευής, εργατώρες κ.λ.π)... παράγει κάρτες γραφικών που δεν θα τις αγοράσει κανείς.

50% πανε λενε 2080-1080 και 100 με DLSS το οποιο ομως το υποστηριζουν 7 8 παιχνιδια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Πόσοι είναι αυτοί? Στα 8 δις πόσοι μπορούν να φτιαξουν 100k ηχοσυστημα? Στην Ελλάδα? Δεν πάει έτσι 

Έχουμε φτάσει κιόλας 8 δις; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έχουμε φτάσει κιόλας 8 δις; 

Το 2016 ειμσταν 7.5

Σε 2 χρονια δεν ξερω ποσοι μπορει να πηγαμε.

Screenshot_1.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, apostolosl είπε

Εχω την εντύπωση ότι πολλοί υποτιμούν την νέα γενιά καρτών και πιθανών όταν βγουν τα benchmarks σε λίγο καιρό να έρθουν προ απροόπτου (σε σύγχρονα games..). εγώ προσωπικά πέρα από την τεχνολογία Rtx θεωρώ ότι (βάση κοινής μου λογικής και της μηδαμινής μου εμπειρίας σε θέματα τεχνολογίας Η/Υ) η νέα γενιά θα είναι πολύ δυνατότερη από την προηγούμενη η οποία αφορά το έτος 2016 και έπαιζαν rise of the tomb raider, το περίφημο pugb κ.λ.π. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζοί οι μηχανικοί της nvidia να βγάλουν προιόντα τα οποία θα ειναι ίδια ή και θα υστερούν (για πολλούς) σε σχέση με προϊόντα εν έτη 2016. Για παράδειγμα για να δούμε τι έχει να "πει" το shadow of the tomb raider με την 1060 ή με την 1070 με την 2070-80.. κοντός ψαλμός..

Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησε κάποιος την αύξηση των επιδόσεων. Οι ενστάσεις είναι δύο:

i) πόση είναι αυτή η αύξηση, γιατί, αν μιλάμε για 15-20%, η αύξηση των msrp είναι αδικαιολόγητη και

ii) αν μόνο η 2080ti είναι, εντέλει, όσο δύο 1080ti (ή 40-50% πιο πάνω).  Αν είναι έτσι, καταλαβαίνεις την καχυποψία των περισσότερων εξ ημών, γιατί (δεν συζητάμε για τη 2070) η 2080 θα είναι στα ίδια περίπου με τη 1080ti και μένει μόνο η πανάκριβη 2080ti να προσφέρει επιδόσεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, apostolosl είπε

Μου φαίνεται λίγο περίεργη η αντιμετώπιση χρηστών ακομα και σε αυτό το forum και δεν μπορώ να δικαιολογήσω απόψεις που δεν βασίζονται πουθενά και ΜΟΝΟ να δυσφημίσουν έχουν σκοπό την άφιξη των νέων καρτών.

Αναλογα σχολια θα διαβασεις σε λιγο και για τα νεα κινητα που θα κυκλοφορησουν που θα κοστιζουν σχεδον οσο η 2080ti.Και εκει καθαρα κραξιμο για τις τιμες τους,παρολο που οι περισσοτεροι θα ειναι με καποιο κινητο των 150ευρω.

Ειπαμε αυτες τις μερες σε ολο το internet ειναι της μοδας(γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο αξιο αναφορας καλοκαιριατικα)το κραξιμο για το RT,ε αυτο θα δεις και στο θεμα αυτο.

Κανε μια βολτα και στις 2 ειδησεις που γραφτηκαν να δεις εκει τι σχολια γραφονται και τι κραξιμο πεφτει.

Το insomnia τα τελευταια χρονια ειναι το μεσο στο οποιο μπορει ο κοσμος να κραξει ολες τις εταιρειες.

Κραξιμο για την nvidia(rtx),κραξιμο για την amd(vega),κραξιμο για την intel,κραξιμο για την Samsung,κραξιμο για την Apple,κραξιμο για την Huawei,κραξιμο για την Xiaomi,alienware και παει λεγοντας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αναλογα σχολια θα διαβασεις σε λιγο και για τα νεα κινητα που θα κυκλοφορησουν που θα κοστιζουν σχεδον οσο η 2080ti.Και εκει καθαρα κραξιμο για τις τιμες τους,παρολο που οι περισσοτεροι θα ειναι με καποιο κινητο των 150ευρω.

Ειπαμε αυτες τις μερες σε ολο το internet ειναι της μοδας(γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο αξιο αναφορας καλοκαιριατικα)το κραξιμο για το RT,ε αυτο θα δεις και στο θεμα αυτο.

Κανε μια βολτα και στις 2 ειδησεις που γραφτηκαν να δεις εκει τι σχολια γραφονται και τι κραξιμο πεφτει.

Το insomnia τα τελευταια χρονια ειναι το μεσο στο οποιο μπορει ο κοσμος να κραξει ολες τις εταιρειες.

Κραξιμο για την nvidia(rtx),κραξιμο για την amd(vega),κραξιμο για την intel,κραξιμο για την Samsung,κραξιμο για την Apple,κραξιμο για την Huawei,κραξιμο για την Xiaomi,alienware και παει λεγοντας.

Και κραξιμο σε αυτους που μας κραζουν οτι κραζουμε!😋😋

Ελα ρε συ τωρα σε καποια παρατραβηγμενα πραγματα ειναι δικαιολογημενο το κραξιμο.. Αλλα εν μερει ισχυει αυτο που λες..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

η 2080 θα είναι στα ίδια περίπου με τη 1080ti και μένει μόνο η πανάκριβη 2080ti να προσφέρει επιδόσεις.

Για ποιο λογο το αναφερεις το παραπανω?Δεν νομιζω η πλειοψηφια να ειναι ολοι με gtx 1080ti για να τους ενδιαφερει μονο η 2080ti απο πλευρας επιδοσεων.

Ουτε η πλειοψηφια ειναι με 1440p και 4κ monitor/τηλεορασεις για να τους ενδιαφερουν τοσο δυνατες καρτες.

Μολις το 4-5% των steam κατοχων ειναι με οθονες απο 1440p και πανω https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc

Βασικα η πλειοψηφια(με βαση τα επισημα νουμερα του steam)αντε στην καλυτερη να εχει μεχρι 1070.Αρα μονο αδιαφορη δεν ειναι η 2080(για την 2070 θα δουμε)για τους περισσοτερους(φυσικα ειναι αδιαφορη για τους κατοχους 1080ti :) ).

Και ακομα και στα ιδια πανω κατω να ειναι με την 1080ti(εστω και 10% καλυτερη πχ)παλι και αυτο ειναι τρομερη διαφορα,μιας και μιλαμε για διαδοχο της απλης 1080.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Για ποιο λογο το αναφερεις το παραπανω?Δεν νομιζω η πλειοψηφια να ειναι ολοι με gtx 1080ti για να τους ενδιαφερει μονο η 2080ti απο πλευρας επιδοσεων.

Ουτε η πλειοψηφια ειναι με 1440p και 4κ monitor/τηλεορασεις για να τους ενδιαφερουν τοσο δυνατες καρτες.

Μολις το 4-5% των steam κατοχων ειναι με οθονες απο 1440p και πανω https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc

Βασικα η πλειοψηφια(με βαση τα επισημα νουμερα του steam)αντε στην καλυτερη να εχει μεχρι 1070.Αρα μονο αδιαφορη δεν ειναι η 2080(για την 2070 θα δουμε)για τους περισσοτερους(φυσικα ειναι αδιαφορη για τους κατοχους 1080ti :) ).

Και ακομα και στα ιδια πανω κατω να ειναι με την 1080ti(εστω και 10% καλυτερη πχ)παλι και αυτο ειναι τρομερη διαφορα,μιας και μιλαμε για διαδοχο της απλης 1080.

Σωστός. Διευκρινίζω: για κατόχους της 1080ti, αν ισχύει η μικρή αύξηση των επιδόσεων της 2080, δεν βλέπω λόγο αναβάθμισης (πλην του latest/greatest). Για κατόχους της 1070/1060 ή όποιας άλλης κάρτας, ναι, η 2080 είναι ό,τι πρέπει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fulgore είπε

οι εν λογω τιμες εχουν το καλο οτι ''προστατευουν''τον κοσμο απο ενδεχομενη περιπτωση/ενδιαφερον απο miners.

@@

Μπορει να βγει miner για multi mining με Tensor cores + RT cores + Cuda Cores και μετα θα δεις τιμες λιγο περισσοτερο απο Quadro. 

Εδω αγοράζαν RX580 στο 500αρικο με την ντουζινα, πλακα κανουμε τωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Και κραξιμο σε αυτους που μας κραζουν οτι κραζουμε!😋😋

Ελα ρε συ τωρα σε καποια παρατραβηγμενα πραγματα ειναι δικαιολογημενο το κραξιμο.. Αλλα εν μερει ισχυει αυτο που λες..

Το να πεσει κραξιμο στην ολη λογικη(παραλογο βασικα)του να κανει καποιος πχ pre order σε κατι που δεν γνωριζει τι ρολο βαραει ναι ειναι δικαιολογημενο και μαλιστα ισχυει για πολλα διαφορετικα πραγματα.

Το να πεφτει κραξιμο στο γιατι καποιος ομως θα αγορασει gtx 2080 ή 2080ti(λες και μας πεφτει λογος που δινει ο καθενας τα λεφτα του)αυτο οχι δεν το καταλαβαινω.

Το ιδιο και για το κραξιμο που πεφτει για το RT χωρις καν να το εχουμε δει στην πραξη οι ιδιοι με τα ματια μας.Και δεν μιλαω για το θεμα αποδοσης αλλα για το οπτικο αποτελεσμα ποσο αλλαζει.

Μια απο τα ιδια και για οσους κραζουν γενικα τις νεες καρτες ενω δεν τους ενδιαφερουν καθολου(ακομα και λιγο φθηνοτερες να ηταν),και προφανως δεν αναφερομαι μονο στο κραξιμο στην 2080ti για την τσουχτερη τιμη που οντως εχει αλλα οτι πιανει και τις αλλες καρτες χωρις να εχουμε δει επισημα νουμερα.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...