Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 7700K είπε

Συμφωνω απολυτως με την εικονα..

Ενας κακοπιστος θα ελεγε οτι με τα λεφτα που ξοδεψες για να φτιαξεις το σουπερ πισι σου θα ησουνα και εσυ καποτε στην ιδια θεση ΛΟΛ 

Μαλλον δεν καταλαβες τι περιμενουν!

Ειναι η πρωτη ημερα που κυκλοφορησε ο 7700Κ!😋😂😄

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Όπως εσύ και ο Fulgore ultra low θρησκεία. Monitor με low range gpu low γραφικά σε Triple A παιχνίδια και άγιος ο θεός. Ποσο γελάνε μερικές εταιρείες όπως η Nvidia μαζί σας. 

Τελικά έχουν θέματα τα UW με τα 1440p και 100hz? Εγώ γιατί δεν πήρα ένα τέτοιο νομίζεις? Γιατί θα έδινα 900 ευρώ για monitor με πολλά προβλήματα και λόγω 1070ti που με το ζόρι θα έβγαζε 50fps σε τέτοια ανάλυση ενώ αυτό που έχω είναι άψογο για την τιμή του και αυτά που προσφέρει και εννοείται πάντα ultra με reshade να το ευχαριστηθώ. Όταν με το καλό βγουν σοβαρά UW monitor πρώτος θα αγοράσω. Μια φορά UW πάντως ποτέ ξανά 16:9 η διαφορά στο gaming είναι τεράστια. 

Άντε πάλι. Πάμε μία ακόμη φορά: γελάει με εμάς κι όχι με τον super duper ultra όλα, γιατί αφού...

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τις αστειότητες που κατά καιρούς έχεις αναρτήσει. Γελά όλο το forum με την άγνοιά σου. Εσύ θα μου πεις για ultra και low γραφικά; Ή περίμενα εσένα να μ' ενημερώσεις για τα προβλήματα των ultrawide; Έφτιαξες pc πριν 6 μήνες και έχεις αποκτήσει άποψη για τα πάντα όλα (τα οποία ήδη ξέρεις, γιατί είσαι προφήτης και tech guru).

Επειδή είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο, να ευχαριστηθείς το wow monitor+x62@silence+8700k@5ghz για 5 μήνες χωρίς μπλε οθόνες+1070ti@55 βαθμούς@55% fans+ultra όλα και τα μυαλά στο μπλέντερ.

Υ.Γ. Η nvidia και η κάθε nvidia γελά με όσους δεν μπορούν/ αντέχει το epeen τους να ρίξουν καμιά δυο ρυθμίσεις και κυνηγάνε τα ultra.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Άντε πάλι. Πάμε μία ακόμη φορά: γελάει με εμάς κι όχι με τον super duper ultra όλα, γιατί αφού...

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τις αστειότητες που κατά καιρούς έχεις αναρτήσει. Γελά όλο το forum με την άγνοιά σου. Εσύ θα μου πεις για ultra και low γραφικά; Ή περίμενα εσένα να μ' ενημερώσεις για τα προβλήματα των ultrawide; Έφτιαξες pc πριν 6 μήνες και έχεις αποκτήσει άποψη για τα πάντα όλα (τα οποία ήδη ξέρεις, γιατί είσαι προφήτης και tech guru).

Επειδή είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο, να ευχαριστηθείς το wow monitor+x62@silence+8700k@5ghz για 5 μήνες χωρίς μπλε οθόνες+1070ti@55 βαθμούς@55% fans+ultra όλα και τα μυαλά στο μπλέντερ.

Υ.Γ. Η nvidia και η κάθε nvidia γελά με όσους δεν μπορούν/ αντέχει το epeen τους να ρίξουν καμιά δυο ρυθμίσεις και κυνηγάνε τα ultra.

Ακόμα μια φορά γράφετε απλά για να γράφετε όταν εγώ έχω επιβεβαιωθεί πολλές φορές έχω βάλει δεκάδες screenshots προφανως κάποιοι μέσα σε λίγους μήνες μπορούν να μάθουν πράγματα που άλλοι κάνουν χρόνια. Έφυγες ignore ευτυχώς δεν γραφεις πολύ οπότε και δεν παραπληροφορεις και τον κόσμο. Καλή και η κονσόλα κανένα πρόβλημα από μένα. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Όπως εσύ και ο Fulgore ultra low θρησκεία. Monitor με low range gpu low γραφικά σε Triple A παιχνίδια και άγιος ο θεός. Ποσο γελάνε μερικές εταιρείες όπως η Nvidia μαζί σας. 

H Nvidia γελαει με καποιους που πανε και τα σκανε χοντρα για να εχουν Ultra παντου. All the way to the bank. Ο Πετσινος απο κατι τετοιους περνει τα πετσινα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, narta είπε

H Nvidia γελαει με καποιους που πανε και τα σκανε χοντρα για να εχουν Ultra παντου. All the way to the bank. Ο Πετσινος απο κατι τετοιους περνει τα πετσινα.

Τουλάχιστον από μένα δεν τα περνει ούτε πρόκειται αν δεν δω κάτι σοβαρό και σε σωστή τιμή. Μια φορά τα πήρε αν η AMD αλλάξει τροπάρι θα τα δώσω εκεί. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ssd93 είπε

Ποιά η διαφορά turing/volta?

Με την Volta τα τσεπωνουν απο τους επαγγελματιες

Με το Turing απο τους enthusiasts

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακόμα μια φορά γράφετε απλά για να γράφετε όταν εγώ έχω επιβεβαιωθεί πολλές φορές έχω βάλει δεκάδες screenshots προφανως κάποιοι μέσα σε λίγους μήνες μπορούν να μάθουν πράγματα που άλλοι κάνουν χρόνια. Έφυγες ignore ευτυχώς δεν γραφεις πολύ οπότε και δεν παραπληροφορεις και τον κόσμο. Καλή και η κονσόλα κανένα πρόβλημα από μένα. 

Ναι, προφήτη μου. Ναι, tech guru μου. Ό,τι πεις.

Εκτός αυτών, βλέπω ότι η αμετροέπειά σου δεν γνωρίζει όρια. Είσαι και ιδιοφυΐα, πανάθεμά σε. Το παιδί θαύμα της τεχνολογίας. Μισό, να ξεκρεμάσω το πτυχίο και το μεταπτυχιακό να τις μετρήσουμε (τις ιδιοφυΐες μας).

Η αλήθεια είναι ότι με στεναχωρεί που με βάζεις στη λίστα αγνόησης. Όσο για το πόσο γράφω, έχω κι άλλες υποχρεώσεις, δεν ξεροσταλιάζω περιμένοντας να γράψω ανοησίες με μοναδικό σκοπό ν' αυξήσω τον αριθμό των αναρτήσεών μου.

Μίλησε ο Master and Commander της ακατάσχετης μπουρδολογίας. Γι' αυτό λέω ότι έφτιαξες p.c. πριν 6 μήνες κι έγινες και μέλος του απόκρυφου κύκλου των p.c. masters race. Για γέλια και για κλάματα.

Υ.Γ. Και με RTX of και με RTX on, παραμένεις μπουρδολόγος. Σε 5-6 γενιές κι αν.....

Δημοσ.

Έχουμε πει ότι μια κορυφαία GPU εδώ και χρόνια στα παιχνίδια δουλεύει σαν brute-force για τα console ports, προσφέροντας υψηλά frames σε 1440P/4K. Κατά τα άλλα το ίδιο παιχνίδι με τις κονσόλες βλέπεις. Το τελευταίο PC exclusive που push-αρε τα γραφικά πραγματικά στο PC ήταν το πρώτο Crysis(2007). Τώρα το RTX έρχεται να το αλλάξει ξανά αυτό, δίνοντας ένα καλό προβάδισμα στο PC, αλλά για την ώρα με πολύ μεγάλο performance hit.

Το να ρίξεις μερικά settings δεν θα χάσεις πολλά, γιατί υπάρχει console parity, οι διαφορές με την κονσόλα είναι μικρές πέραν της ανάλυσης και των frames. Αυτά που γράφετε μερικοί για ντε και καλά Ultra settings κλπ είναι μπαρμπούτσαλα, ειδικά από την στιγμή που δεν έχετε την κορυφαία GPU. Οι εποχές που το Medium με το Ultra ήταν μέρα με τη νύχτα, αποτελούν μακρινό όνειρο και δεν πρόκειται να επιστρέψουν γιατί κανένας δεν θα κάτσει να φτιάξει ΑΑΑ τίτλο ξανά αποκλειστικά για PC. Οπότε να χαίρεστε με το RTX όσοι τα σκάτε για κορυφαίες GPUs, γιατί θα σταματήσει το console parity και σιγά σιγά οι PC-άδες θα βλέπουν αρκετά ανώτερα visuals από τον κονσολά. Όσοι δεν τα σκάτε για κορυφαίες κάρτες δεν δίνετε μεγάλη βάση στα γραφικά έτσι και αλλιώς οπότε δεν σας αφορά το RTX(Τουλάχιστον μέχρι να γίνει mainstream).

• Like 2
Δημοσ.

Ναι,να χαρείτε με το rtx που θα σου ρίχνουν τα frames 50%  κάτω για μερικές αντανακλάσεις και αφήστε τα ultra τριτοδευτεροι.Αλλωστε αντανακλάσεις τέτοιες δε ξαναδαμε ποτέ σε gaming.Κατι Forza και κάτι drive club είχαν rtx και πεφταν σαγόνια.Rtx και low settings είναι το νέο trend.

• Like 2
Δημοσ.

Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε να βγεί η κάρτα (ες) , να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν.

Μπορεί να αξίζει το RT.

Μπορεί όχι.

Αλλά γιατί προτρέχετε τόσο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...