Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Με αυτη τη λογικη βαλε και το Driveclub που εκει η διαφορα ειναι μεγαλυτερη στον καιρο.

Ουτως ή αλλως στο χερι της Turn 10 studios ειναι αν θα βαλει Rt,οχι του jacket man.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Με αυτη τη λογικη βαλε και το Driveclub που εκει η διαφορα ειναι μεγαλυτερη στον καιρο.

Γιατί όχι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Γιατί όχι;

Στο χερι των developer ειναι αυτο οπως το ιδιο ισχυει και με τα παιχνιδια που υποστηριζουν HDR ή ultrawide,δεν φταινε οι εταιρειες των καρτων γραφικων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στο χερι των developer ειναι αυτο οπως το ιδιο ισχυει και με τα παιχνιδια που υποστηριζουν HDR ή ultrawide,δεν φταινε οι εταιρειες των καρτων γραφικων.

To Point μου είναι ότι μας πασάρουν το RTX αντανακλάσεις σαν κάτι το τόσο επαναστατικό ενώ και με άλλους τρόπους γίνεται αυτό. (και μάλιστα χωρίς να θέλει πολλούς πόρους)

Ας έκανε σύγκριση με αυτό που ανέβασα. Πόσο δηλαδή ανώτερο θα έδειχνε; Και υπόψιν στο οδόστρωμα δεν δείχνει τυχαία πράγματα, είναι ακριβώς ότι υπάρχει στον ουρανό (η στα αυτοκίνητα) 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

To Point μου είναι ότι μας πασάρουν το RTX αντανακλάσεις σαν κάτι το τόσο επαναστατικό ενώ και με άλλους τρόπους γίνεται αυτό. 

Ας έκανε σύγκριση με αυτό που ανέβασα. Πόσο δηλαδή ανώτερο θα έδειχνε; Και υπόψιν στο οδόστρωμα δεν δείχνει τυχαία πράγματα, είναι ακριβώς ότι υπάρχει στον ουρανό (η στα αυτοκίνητα) 

Ο Jensen επρεπε να εχει καποια παιχνιδια για να δειξει στην πραξη το RT,και τα μονα παιχνιδια που θα το υποστηριζουν πληρως απο τα παιχνιδια που θα βγουν προσεχως τους επομενους μηνες ειναι αυτα που εδειξε.

Δεν ξερω προσωπικα πως ακριβως δειχνει το RT στα παιχνιδια αφου ειναι κατι που προφανως και πρεπει να το δεις ο ιδιος στην πραξη για να δεις τι διαφορα κανει.

Εντυπωσεις στο RT προσεχως στο θεμα του Tomb raider οταν με το καλο κυκλοφορησει απο οσους αγορασουν καποια απο τις νεες καρτες.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

To Point μου είναι ότι μας πασάρουν το RTX αντανακλάσεις σαν κάτι το τόσο επαναστατικό ενώ και με άλλους τρόπους γίνεται αυτό. (και μάλιστα χωρίς να θέλει πολλούς πόρους)

Έτσι ακριβώς.Προβλεπω στα παιχνίδια που υποστηρίζουν rtx να μη βάζουν καμία αντανάκλαση με το rtx off ώστε μόλις το ενεργοποιείς να λες ουαου.Πραγματικα δεν είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Spasarxidas είπε

Έτσι ακριβώς.Προβλεπω στα παιχνίδια που υποστηρίζουν rtx να μη βάζουν καμία αντανάκλαση με το rtx off ώστε μόλις το ενεργοποιείς να λες ουαου.Πραγματικα δεν είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί.

Αυτό ακριβώς θα γίνει

Δημοσ.

αν το raytracing εξελιχθει σε απλο gimmick, θα ειναι μια μεγαλη αποτυχια για την nvidia διοτι προφανως εχουν επενδυσει παρα πολυ σε αυτο.

πιστευω οτι οι επομενες μηνες θα ειναι κρισιμοι για το μελλον αυτης της τεχνολογιας. εγω προσωπικα ελπιζω να μεινει και να γινει mainstream, ωστε σε 2-3 γενιες καρτων

απο τωρα να δουμε επιτελους πραγματικα φωτορεαλιστικα γραφικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Ο Heybro είναι θρησκεία. Ultra θρησκεία θα έλεγα.

Όπως εσύ και ο Fulgore ultra low θρησκεία. Monitor με low range gpu low γραφικά σε Triple A παιχνίδια και άγιος ο θεός. Ποσο γελάνε μερικές εταιρείες όπως η Nvidia μαζί σας. 

3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Το μόνιτόρ μου είναι ένα απλό (όχι, όμως, κατά τον heybro), 1080p ultrawide. Ψάχνω να το αλλάξω, γιατί προφανώς είναι "λίγο" για 8700k+1080ti. Απλά, τα ultrawide που βλέπω ([email protected] plus hz) κοστίζουν και έχουν ένα σωρό θέματα. Κάποια στιγμή, όμως, θα την κάνω την αγορά και σύντομα μάλιστα.

Τώρα, αν κόστιζε 1.000 ευρώ η 2080ti, προσωπικά θα την αγόραζα. Γιατί θα έπιανα 600-700 για την τωρινή, βγάλε και κάποια μείωση της αρχικής τιμής μετά από 2 μήνες, ε, να δώσεις 300 ευρώ (και αν γλιτώνεις και το φ.π.α., ακόμη λιγότερα), για να πάρεις μια τέτοια κάρτα, είναι no brainer.

Τελικά έχουν θέματα τα UW με τα 1440p και 100hz? Εγώ γιατί δεν πήρα ένα τέτοιο νομίζεις? Γιατί θα έδινα 900 ευρώ για monitor με πολλά προβλήματα και λόγω 1070ti που με το ζόρι θα έβγαζε 50fps σε τέτοια ανάλυση ενώ αυτό που έχω είναι άψογο για την τιμή του και αυτά που προσφέρει και εννοείται πάντα ultra με reshade να το ευχαριστηθώ. Όταν με το καλό βγουν σοβαρά UW monitor πρώτος θα αγοράσω. Μια φορά UW πάντως ποτέ ξανά 16:9 η διαφορά στο gaming είναι τεράστια. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Γενναία πτώση τιμής της gigabyte 1080ti στο Skroutz. 

645ευρω 

15 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Επειδη ειδα οτι ο Acmilangr2  δεν  κανει κινηση, αναγκαστικά καποιος πρεπει να το κανει..

rtx.png.077c12406842c48a7321faeabcf577fc.png

Άλλη γυαλάδα φιλε στα κάρβουνα με RTX 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Untitled.png.06a8ad782fc22445836964de45589328.png

Συμφωνω απολυτως με την εικονα..

Ενας κακοπιστος θα ελεγε οτι με τα λεφτα που ξοδεψες για να φτιαξεις το σουπερ πισι σου θα ησουνα και εσυ καποτε στην ιδια θεση ΛΟΛ 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...