Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε

Παλικαρε φτιάξε ένα με rtx on εμας να κλαίμε από τα γέλια και με rtx off τον fulgore να κλαψομουνιαζει που ανεβάζουν κάποιοι αστείες φωτογραφίες.Θα γίνει χαλασμός.Δε θα ξέρει σε ποιον να πρωτοκανει report.

Ελα ενταξει.. Μην το παρα τραβαμε.. Αυτο λεγεται καταχρηση μ@λακιας..

Και στο λεω εγω που ειμαι πρωτος στο ο,τι να ναι..

• Like 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Μη σκάτε. Υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις την AMD Vega64 για ray tracing(έστω και αυτού του επιπέδου) και DLSS. 

Ή μήπως όχι;

Η nvidia αυτή τη στιγμή είναι τεχνολογικό μονοπώλιο σε αυτή την τεχνολογία και χρεώνει όσο premium κρίνει ότι τη συμφέρει να χρεώσει. Αγοράζοντας κάρτα nvidia πληρώνεις όλο το RnD και το optimize στους drivers τους και όχι μόνο ένα "κούτσουρο" που παίρνεις στο χέρι. Όπως γίνεται με τις και καλά vfm AMD.

Το παράξενο είναι ότι αυτοί που σε θεωρούσαν peasant επειδή αναγκάστηκες να αγοράσεις υπερτιμημένη την GTX 1060 στα 350€+(ενώ θα 'πρεπε βάσει κατηγορίας να έχει 200-250€ στην Ελλάδα) και όχι την GTX 1070 και πάνω, τώρα τσαντίζονται όταν βλέπουν άτομα με πιο χοντρό πορτοφόλι ή απλά "τρέλα" να πηγαίνουν στη 2080Ti, ακολουθώντας την άνοδο των τιμών.

Τελικα εισαι απλα αντι-AMD οπως λεμε τι ομαδα εισαι και λενε αντι-ολυμπιακος. Ενω κανενας δεν αναφερει την vega, πρεπει να αναφερθεις εσυ επειδη το επιπεδο ειναι "Bochum δερνουμε;" φαση.

Περιμενετε bechmarks 14/9. Μεχρι τοτε χαβαλες και γκρινια για την καταντια των τιμων λογο του μονοπωλίου. Οσοι εχετε καταναλωτικη συνειδηση ψηφιζετε με το πορτοφολι σας. Οσοι θετε το latest and maybe gratest, βουρ στον πατσα.

• Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτο και το εγραψα πιο πανω αυτο.Γιατι οι περισσοτεροι και 950ας πουμε να ειχε η 2080ti δεν θα την αγοραζαν(οι περισσοτεροι απο αυτους που κραζουν).

Τωρα οι περισσοτεροι που εχουν 1080ti ηδη ή και αρκετοι με απλη 1080 ναι θα την αγοραζαν σε χαμηλοτερη τιμη.

Λογικο αφου στην ουσια τα εχουν ηδη δωσει τα περισσοτερα λεφτα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Λογικο αφου στην ουσια τα εχουν ηδη δωσει τα περισσοτερα λεφτα..

Ρε συ, αφού είπαμε, λεφτά (τουλάχιστον για μας τους 2) υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ρε συ, αφού είπαμε, λεφτά (τουλάχιστον για μας τους 2) υπάρχουν.

Χαλαρωσε... Απλα χτυπαω στην πλατη τους πτωχους μιζερους βιοπαλαιστες!😋😋

ΥΓ. Μην με τσιγκλάς κι εσυ τωρα αλλο...😂

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ελα ενταξει..

Spoiler

Οπως εγραψα και πιο πισω δεν ειμαι υπερ των φωτογραφιων γιατι στην ουσια κοροιδευουν τους developers(και την δουλεια τους) που θα κατσουν να ασχοληθουν με το RT παρα την ιδια την nvidia που απλα βγαζει τις καρτες.

Σαν gif ακια αυτα καθαυτα προφανως και μαρεσουν.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Οπως εγραψα και πιο πισω δεν ειμαι υπερ των φωτογραφιων γιατι στην ουσια κοροιδευουν τους developers(και την δουλεια τους) που θα κατσουν να ασχοληθουν με το RT παρα την ιδια την nvidia που απλα βγαζει τις καρτες.

Σαν gif ακια αυτα καθαυτα προφανως και μαρεσουν.

Οπως το βλεπει ο καθεις φιλε μου...

Υπαρχει και η αποψη που λεει οτι καλυτερα να τους κοροιδευουμε μπας και πεισμωσουν και κανουν πολυ καλυτερη δουλεια!😎

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε παιχνιδια που δεν εχουν κυκλοφορησει καν?😂

Ναι ειδα και σε αυτα που βγηκαν ποσο καλη δουλεια κανουν.. Και στα μισα που κοιτανε να διορθωσουν στην πορεια, χειροτερα τα κανουν!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ναι ειδα και σε αυτα που βγηκαν ποσο καλη δουλεια κανουν.. Και στα μισα που κοιτανε να διορθωσουν στην πορεια, χειροτερα τα κανουν!

Σιγουρα παντως δεν προκειται να αλλαξει κατι με αυτες τις φωτο που ανεβαινουν.

Αν παντως η 2080 οντως εχει τοσο μεγαλη διαφορα και η 2080ti εχει και αυτη αντιστοιχα μεγαλη διαφορα απο την 1080ti,βλεπω αρκετους να τα σκανε(απο εξωτερικο)να την αγορασουν.

Ουτως ή αλλως και απο την κοκκινη μερια που του χρονου αναμενεται το navi,μια χαρα αρκετοι αγοραζουν(απο εξωτερικο)vega αν τις βρουν σε καλη τιμη.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι οι ρτ θα βγουν μάπα σαν κάρτες. Με κλειστό το ρτ θα δώσουν αυτο που πρέπει να δώσουν. Και επιτέλους τα παιχνίδια θα πάνε τουλάχιστον στα επόμενα χρόνια σε άλλο επίπεδο Όταν φυσικά βγουν παιχνίδια για ρτ και οι κάρτες φτάσουν εκεί που πρέπει. Τώρα για τις τιμές που θα αγοράσει κάποιος ειναι προσωπική επιλογή. Εγώ επειδη αποφάσισα επιτέλους να κάνω αναβάθμιση στο πσ δεν με παίρνει να βάλω και  ρτ. Σίγουρα όμως αναμένω να δω τις επόμενες γενιές και ελπίζω να εξελιχθεί γρηγορα η νέα γενιά!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MadMax01 είπε

Δεν νομίζω ότι οι ρτ θα βγουν μάπα σαν κάρτες. Με κλειστό το ρτ θα δώσουν αυτο που πρέπει να δώσουν. Και επιτέλους τα παιχνίδια θα πάνε τουλάχιστον στα επόμενα χρόνια σε άλλο επίπεδο Όταν φυσικά βγουν παιχνίδια για ρτ και οι κάρτες φτάσουν εκεί που πρέπει. Τώρα για τις τιμές που θα αγοράσει κάποιος ειναι προσωπική επιλογή. Εγώ επειδη αποφάσισα επιτέλους να κάνω αναβάθμιση στο πσ δεν με παίρνει να βάλω και  ρτ. Σίγουρα όμως αναμένω να δω τις επόμενες γενιές και ελπίζω να εξελιχθεί γρηγορα η νέα γενιά!!

Η 2080 με βαση τα νουμερα που εχουν δειξει ειναι μια χαρα καρταρα(οχι βεβαια καρτα για να παει καποιος που εχει 1080ti).

Για τις 2080ti και ισως και 2070 που εχουν την μεγαλυτερη αυξηση εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

3)Ναι μεν στην αρχη εχεις δικιο,αλλα στο επομενο κομματι σου αυτο ειναι που οδηγει πολλους στο να βγαζουν μισος προς αυτα που αγοραζουν οι αλλοι.

Αυτο το βλεπεις πολυ πιο εντονα στα κινητα ή στις οθονες που ενω ειναι ορισμενοι με κινητα ή οθονες των 150-200ευρω, τι λενε για τα ακριβοτερα πραγματα συνεχεια?''Πεταμενα λεφτα''.

Το ιδιο συμβαινει και στις καρτες γραφικων.Κατανοω απολυτα γιατι να κραξει ενας κατοχος 1080ti ή εν μερη και 1080,γιατι αν ειχε φθηνοτερα θα την αγοραζε πιο ανετα.

Το να μου κραζει ομως για τις τιμες καποιος που και φθηνοτερη να ηταν η 2080ti δεν θα την επαιρνε(γιατι δεν προκειται να αγορασει 1080ti ή 2080)αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω και θεωρω ανουσιο.Το βλεπεις και στις 2 ειδησεις που γραφτηκαν στα απο κατω σχολια.Οι πιο πολλοι σχολιαζουν απλα γιατι ειναι το πιο δημοφιλες θεμα γενικα στο διαδικτυο αυτο τον καιρο(μαζι με το note 9)και οχι γιατι οντως τους ενδιαφερει η τεχνολογια αυτη και πως θα γινει στο μελλον.

Και μην μου πεις οτι ολοι κραζουν τις τιμες γιατι ειναι με 1080ti ή στην καλυτερη με 1080.....Τα βλεπεις και στο θεμα των Vega ποσοι ειναι τελικα αυτοι που αγορασαν.

Το ιδιο εν μερη παει και για τις εικονες με το RT.

Οκ καλη η πλακα στις 1-2εικονες αλλα απο εκει και περα,προσωπικα εξεφρασα το παραπονο που εγραψα πιο πισω γιατι στην ουσια οι εικονες αυτες κοροιδευουν την δουλεια των developer που θα εφαρμοσουν το RT στα παιχνιδια που θα υποστηριζεται,σε περιπτωση που καποιοι δεν το πηραν χαμπαρι.

Γενικώς δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες παραπάνω. 

Έτσι κι αλλιώς το ποστ μου πήγαινε προς τον primen και συγκεκριμένα στο σχόλιο που έκανε το οποίο ήταν μια μπαρούφα και μισή. 

Δεν έχω κάτι μαζί του,άλλωστε οποιοσδηποτε εδω μέσα γράψει κάτι σωστό τον επικροτώ και ας "έχουμε φαει τα μουστακια μας" παλιότερα. Και ο primen έχει γράψει πολλά σωστά και σε αρκετά συμφωνούμε. 

Το συγκεκριμένο ήταν από τις χειρότερες μπαρουφες που έχει γράψει. Και άσε που δεν συμμετέχει και στο συγκεκριμένο θέμα.Ήρθε ,"την πέταξε" και έφυγε..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και χωρίς RTX

(Βάλτε το στο 01:50)

Βάλε ρε "πέτσινε" on vs off με αυτό.

Όχι σύγκριση μαϊμού τύπου RΤX ON vs ΤΙΠΟΤΑ που έκανες

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...