Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Konstantinio είπε

την νέα γενιά των 1000 και 1400 ευρο!

Βασικα απο 850 ξεκινανε οι 2080 

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080?sPage=1&sSort=3

και απο 1230 οι 2080ti

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080-ti?sPage=1&sSort=3

Οκ και παλι οι τιμες δεν ειναι χαμηλες αλλα 150ευρω κατω απο αυτα που αναφερεις δεν ειναι και λιγα,ειδικα αν καποιος μπορει να γλυτωσει και ΦΠΑ :P

Ελλαδα φυσικα ακομα αγνωστη η κατασταση.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Επειδή είμαι στη δουλειά και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι που βράζει, εξήγησέ μου το νόημα της ανάρτησής σου. Ποιος μίλησε για vega; Ποιος διαφώνησε για το τεχνολογικό μονοπώλιο της nvidia;Ποιοι είναι αυτοί και ποιους θεώρησαν peasants ; Και, κυρίως, ποιοι τσαντίζονται για τα χοντρά πορτοφόλια των άλλων;

Ο Heybro είναι θρησκεία. Ultra θρησκεία θα έλεγα.

Άρα δεν σε ενοχλεί που έχει 1400€ η 2080Ti. Απλά εσύ δεν μπορείς να την αγοράσεις.

End of story λοιπόν.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Konstantinio είπε

Εσυ μαλλον εισαι πικραμένος χωρίς λογο βεβαια δεν περίμενα να σε ενοχλεί τόσο πολυ αν παρω εγω 2080 η 2080τι και ουτε παω να το παίξω λεφτάς επειδη δεν ειμαι ετσι και αλλιως! Αν είχες πουλήσει και εσυ την 1080τι σαν εμενα δεν νομιζω να ειχες και τόσες πολλές εναλλακτικές επιλογές περα απο την νέα γενιά των 1000 και 1400 ευρο!

Οσο για τα 5gz εδω εισαι εσυ κομπλεξικός και πας να το παίξεις έξυπνος αλλα δεν είμαστε εδω να μιλήσουμε για cpu!

Spoiler

Εξηγησέ μας τότε το νόημα της πρώτης ανάρτησης που έκανες. Τί μας είπες? Οτί γκρινιάζουμε άδικα για τις τιμές αφού το προϊόν απαυθύνεται σε άτομα σαν εσένα που θα την αγοράσεις έτσι κι αλλιώς κλπ κλπ . Θα μας επιβάλεις εσύ δηλαδή το αν θα γκρινιάζουμε ή όχι και ποιον ενδιαφέρουν οι κάρτες? ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ αγαπητέ στην αναρτησή σου εκτός από κάποια επιδεικτική ματαιοδοξία και "δήθεν" ανωτερώτητα προς τους υπόλοιπους γράφοντες. 

Από την άλλη είπες πως αν βγεί μετά από ένα χρόνο η επόμενη ΧΧ90 θα κλαις με μαυρο δάκρυ. Αντιφατικό και αυτο,εφοσον έχεις πάρει την απόφαση να αγοράζεις day one το τοπ.

Αν βέβαια ισχύει σημαίνει πως σε χαλάει το άθλημα και πρέπει να το κόψεις.

Όσο για τα 5ghz ,όταν θα μας δείξεις κάποιο έγκυρο link-screenshot από το σύστημά σου που παίζει 24/7 στα 5ghz τότε θα το πάρω πίσω.Μέχρι τότε μπορώ να σχολιάζω την υπογραφή σου,και να την κρίνω ,όπως και του καθένα,αφού την μοιράζεστε με εμάς

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Άρα δεν σε ενοχλεί που έχει 1400€ η 2080Ti. Απλά εσύ δεν μπορείς να την αγοράσεις.

End of story λοιπόν.

Μισό να ψάξω το πορτοφόλι μου, γιατί ακούω τη φωνή σου στην τσεπούλα με τα ψιλά.

Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου (είναι γνωστό και από τις ανοησίες που γράφεις στα cpu θέματα, στα οποία, αν κάποιος σου θίξει την αγαπημένη σου intel, πας σε vs λογική).

Δεν μπορώ, όμως, παρά να πω (ακολουθώντας τα χνάρια σου) ότι, όχι, δεν κλαίγομαι γι' αυτό. Και, ναι, αν ήθελα θα την αγοράζα τη 2080ti. Πήγαινε τώρα να παίξεις στα 720p και άσε τα υπόλοιπα..

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε

Μισό να ψάξω το πορτοφόλι μου, γιατί ακούω τη φωνή σου στην τσεπούλα με τα ψιλά.

Δεν θα πέσω στο επίπεδό σου (είναι γνωστό και από τις ανοησίες που γράφεις στα cpu θέματα, στα οποία, αν κάποιος σου θίξει την αγαπημένη σου intel, πας σε vs λογική).

Δεν μπορώ, όμως, παρά να πω (ακολουθώντας τα χνάρια σου) ότι, όχι, δεν κλαίγομαι γι' αυτό. Και, ναι, αν ήθελα θα την αγοράζα την 2080ti. Πήγαινε τώρα να παίξεις στα 720p και άσε τα υπόλοιπα..

Όλοι βλέπουν τα κουσούρια των άλλων και όχι τα δικά τους. Δεν αποτελείς εξαίρεση. 

Όταν θες να πάρεις κάτι και στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου αυτοί που είναι κάτω από σένα είναι αποτυχημένοι, peasants κτλ. 

Όταν ανεβαίνουν και άλλο οι τιμές και βλέπεις ότι δεν μπορείς να κρατηθείς στην κατηγορία που ήσουν(ενώ άλλοι μπορούν), η κοινωνία είναι άδικη, η nvidia είναι άδικη, "έγκλημα να κοστίζει 1400€ η 2080Ti" κτλ.

Καλά κάνει λοιπόν η nvidia και φουσκώνει συνέχεια τιμές. Για να παίρνουν όλοι μια γεύση από την υπεροψία τους. Άλλωστε οι υπογραφές στα φόρα γιατί υπάρχουν; Απλά για να πουλάς μούρη στους άλλους και να μπαίνουν όλοι στο τρυπάκι "latest and greatest".

• Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

1)Ο καθένας παίρνει αυτό που κρίνει ,και αυτό που μπορεί ή τελος πάντων αυτό που γουστάρει. Κουμάντο δεν κάνουμε στο τι θα πάρει ο καθένας. 

2)Όσο για το δέυτερο,προσωπικά δεν δικαιολογώ με όσα μέχρι στιγμής ξέρω-είδα,την τόσο μεγάλη άνοδο στις τιμές. 

3) Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν πιο μικρά και πιο μεγάλα πορτοφόλια. Δεν είναι κάτι το καινούριο να μην μπορέι κάποιος να πάρει αυτό που μπορεί κάποιος άλλος

1)Συμφωνω.

2)Για την 2080ti συμφωνω προφανως για την ανοδο της τιμης οτι ειναι τεραστια αλλα διαφωνω για την 2080 μιας και πανω κατω τοσο επαιζε και η 1080 day one.Αν δεν κανω λαθος 699ειχε η founders edition,δηλαδη 50 κατω απο την τωρινη τιμη της 2080 FE,και αν ισχυουν τα γραφηματα μια χαρα την δικαιολογει.

Για την 2070 ακομα ειναι νωρις για να βγαλουμε συμπερασματα.

Spoiler

3)Ναι μεν στην αρχη εχεις δικιο,αλλα στο επομενο κομματι σου αυτο ειναι που οδηγει πολλους στο να βγαζουν μισος προς αυτα που αγοραζουν οι αλλοι.

Αυτο το βλεπεις πολυ πιο εντονα στα κινητα ή στις οθονες που ενω ειναι ορισμενοι με κινητα ή οθονες των 150-200ευρω, τι λενε για τα ακριβοτερα πραγματα συνεχεια?''Πεταμενα λεφτα''.

Το ιδιο συμβαινει και στις καρτες γραφικων.Κατανοω απολυτα γιατι να κραξει ενας κατοχος 1080ti ή εν μερη και 1080,γιατι αν ειχε φθηνοτερα θα την αγοραζε πιο ανετα.

Το να μου κραζει ομως για τις τιμες καποιος που και φθηνοτερη να ηταν η 2080ti δεν θα την επαιρνε(γιατι δεν προκειται να αγορασει 1080ti ή 2080)αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω και θεωρω ανουσιο.Το βλεπεις και στις 2 ειδησεις που γραφτηκαν στα απο κατω σχολια.Οι πιο πολλοι σχολιαζουν απλα γιατι ειναι το πιο δημοφιλες θεμα γενικα στο διαδικτυο αυτο τον καιρο(μαζι με το note 9)και οχι γιατι οντως τους ενδιαφερει η τεχνολογια αυτη και πως θα γινει στο μελλον.

Και μην μου πεις οτι ολοι κραζουν τις τιμες γιατι ειναι με 1080ti ή στην καλυτερη με 1080.....Τα βλεπεις και στο θεμα των Vega ποσοι ειναι τελικα αυτοι που αγορασαν.

Το ιδιο εν μερη παει και για τις εικονες με το RT.

Οκ καλη η πλακα στις 1-2εικονες αλλα απο εκει και περα,προσωπικα εξεφρασα το παραπονο που εγραψα πιο πισω γιατι στην ουσια οι εικονες αυτες κοροιδευουν την δουλεια των developer που θα εφαρμοσουν το RT στα παιχνιδια που θα υποστηριζεται,σε περιπτωση που καποιοι δεν το πηραν χαμπαρι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Δεν μπορώ, όμως, παρά να πω (ακολουθώντας τα χνάρια σου) ότι, όχι, δεν κλαίγομαι γι' αυτό. Και, ναι, αν ήθελα θα την αγοράζα την 2080ti. Πήγαινε τώρα να παίξεις στα 720p και άσε τα υπόλοιπα..

Ποοοο  ποοοοο τι του΄πε..... Αμα μου το΄λεγε εμενα αυτο.......😂

12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

End of story λοιπόν.

Οχι δε τον ενοχλει γιατι εχει λεφτα! Πολλά λεφτα! Ουτε εμενα με ενοχλει και ξερεις γιατι? Γιατι εχω περισσοτερα!

Και θελουμε να ειναι ολα πανακριβα γιατι αν ειχε 500 ευρω πχ, η 2080ti,  τοτε θα παιρνανε ολοι οι τυχάρπαστοι! Και εμεις οι λευταδες δεν ανεχομαστε να εχουμε τα ιδια με την φτωχομπινομαζα!  Θελω 2080ti που να ξερω οτι την εχουν αλλοι 100 στον κοσμο!Συλλεκτικη! Με 11.000 ευρω! Χιλιαρικο και gb ram! Οχι ολοι οι πτωχοί να μας κουνιουνται!😋

Ειπσ οτι εχω λεφτα η΄μου διεφυγε?😂

7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Πρέπει να φτιάξω πολλά rtx on vs off να σπάσει ο πάγος εδω μέσα

Εσυ ξεκινα φτιαξε RTX OFF να ψηνουν το Πασχα 20 αρνια στην σειρα και RTX ON  20 ατομα να ψηνουν μια κοτα

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Ποοοο  ποοοοο τι του΄πε..... Αμα μου το΄λεγε εμενα αυτο.......😂

Οχι δε τον ενοχλει γιατι εχει λεφτα! Πολλά λεφτα! Ουτε εμενα με ενοχλει και ξερεις γιατι? Γιατι εχω περισσοτερα!

Και θελουμε να ειναι ολα πανακριβα γιατι αν ειχε 500 ευρω πχ, η 2080ti,  τοτε θα παιρνανε ολοι οι τυχάρπαστοι! Και εμεις οι λευταδες δεν ανεχομαστε να εχουμε τα ιδια με την φτωχομπινομαζα!  Θελω 2080ti που να ξερω οτι την εχουν αλλοι 100 στον κοσμο!Συλλεκτικη! Με 11.000 ευρω! Χιλιαρικο και gb ram! Οχι ολοι οι πτωχοί να μας κουνιουνται!😋

Ειπσ οτι εχω λεφτα η΄μου διεφυγε?😂

Έγραψα, νομίζω🤣.

Του αφήνω πουρμπουάρ μια 2 titan v και με τα ρέστα ας πάρει μια 1080ti. Ο πτωχός (τω πνεύματι..). Σταματώ εδώ, γιατί θυμίζω έντονα Χόρχε δελ Σάλτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε
30 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Και, ναι, αν ήθελα θα την αγοράζα τη 2080ti.

Αν και δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου,δεν νομιζω η πλειοψηφια που κραζει για την τιμη της 2080ti να επεφτε με τα μουτρα να την παρει day one αν κοστιζε 1000ευρω αντι για 1250 ας πουμε. Γιατι πολυ απλα δεν νομιζω η πλειοψηφια να εχει monitor αντιστοιχα με το δικο σου να μπορουν να την αξιοποιησουν.

Και αυτο γιατι οπως εχεις και εσυ δει η 2080 FE εχει μολις 50δολλαρια διαφορα απο την αντιστοιχη 1080 FE στο release αλλα οι περισσοτεροι την 2080ti κοιταζουν :P

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Αν και δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου,δεν νομιζω η πλειοψηφια που κραζει για την τιμη της 2080ti να επεφτε με τα μουτρα να την παρει day one αν κοστιζε 1000ευρω αντι για 1250 ας πουμε γιατι πολυ απλα δεν νομιζω η πλειοψηφια να εχει monitor αντιστοιχα με το δικο σου να μπορουν να την αξιοποιησουν.

Το μόνιτόρ μου είναι ένα απλό (όχι, όμως, κατά τον heybro), 1080p ultrawide. Ψάχνω να το αλλάξω, γιατί προφανώς είναι "λίγο" για 8700k+1080ti. Απλά, τα ultrawide που βλέπω (1440p@100 plus hz) κοστίζουν και έχουν ένα σωρό θέματα. Κάποια στιγμή, όμως, θα την κάνω την αγορά και σύντομα μάλιστα.

Τώρα, αν κόστιζε 1.000 ευρώ η 2080ti, προσωπικά θα την αγόραζα. Γιατί θα έπιανα 600-700 για την τωρινή, βγάλε και κάποια μείωση της αρχικής τιμής μετά από 2 μήνες, ε, να δώσεις 300 ευρώ (και αν γλιτώνεις και το φ.π.α., ακόμη λιγότερα), για να πάρεις μια τέτοια κάρτα, είναι no brainer.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Mέχρι 1000 δίνω για την ti

Στειλε email στον Jensen,καντου κανενα παζαρι οπως εχει ο Κωτσοβολος 😂

Παντως περαν της πλακας εισαι ο μονος που οντως χρειαζεται την 2080ti με βαση το θηριο/monitor που εχεις.

Ο μονος τροπος που ισως να σου εβγαινε σχετικα φθηνα η 2080ti ειναι αν μπορουσες να δωσεις την δικη σου+να γλυτωσεις ΦΠΑ οπως ειχε πει και πιο πισω ο Psycho.

Αλλιως για ΕΛληνικα δεδομενα ακομα και η 2080 θα ειναι απλησιαστη για τους περισσοτερους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Το μόνιτόρ μου είναι ένα απλό (όχι, όμως, κατά τον heybro), 1080p ultrawide. Ψάχνω να το αλλάξω, γιατί προφανώς είναι "λίγο" για 8700k+1080ti. Απλά, τα ultrawide που βλέπω (1440p@100 plus hz) κοστίζουν και έχουν ένα σωρό θέματα. Κάποια στιγμή, όμως, θα την κάνω την αγορά και σύντομα μάλιστα.

Τώρα, αν κόστιζε 1.000 ευρώ η 2080ti, προσωπικά θα την αγόραζα. Γιατί θα έπιανα 600-700 για την τωρινή, βγάλε και κάποια μείωση της αρχικής τιμής μετά από 2 μήνες, ε, να δώσεις 300 ευρώ (και αν γλιτώνεις και το φ.π.α., ακόμη λιγότερα), για να πάρεις μια τέτοια κάρτα, είναι no brainer.

Γιαυτο και το εγραψα πιο πανω αυτο.Γιατι οι περισσοτεροι και 950ας πουμε να ειχε η 2080ti δεν θα την αγοραζαν(οι περισσοτεροι απο αυτους που κραζουν).

Τωρα οι περισσοτεροι που εχουν 1080ti ηδη ή και αρκετοι με απλη 1080 ναι θα την αγοραζαν σε χαμηλοτερη τιμη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...