KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Ενταξυ παιδια καλη η πλακα στα πρωτα σχολια αλλα πλεον εχει αρχιζει λιγο να κουραζει αυτο με το rtx on και off σε καθε βλακεια που του ερχεται στο μυαλο του καθενος στο internet. αρχισαμε παλι; 1 ώρα πριν, mcrae13 είπε Με το νεφρό πάντως γ@μησε..ότι και να λέτε the best so far οντως το καλυτερο 😁 --- δεν ξερω αν εχει ξαναμπει. μιλαει για αλλαγη στην ονοματολογια των καρτων. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από KilliK
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Κάθεστε και γκρινιάζετε για το 1.4κ της 2080τι που οποίος ειναι να την παρει θα την παρει επειδη θελει το καλυτερο (οπως θα κανω εγω πχ) το θέμα ειναι μην βγάλει του χρόνου το καλοκαίρι καμια rtx 2090 και κλαίμε τότε με μαύρο δάκρυ εμείς που δώσαμε τα 1400! Μα, κάτι περίεργοι άνθρωποι, ρε παιδάκι μου. Να κλαίμε που η 2080ti έρχεται στην προνομιακή τιμή των 1.400 έουρος. Με τη δική σου λογική, αν τα σκάσεις τώρα για τη 2080ti, θα τα σκάσεις και για την 3(το μακρύτερο)080ti. Τι κι αν κοστίζει 5.000 έουρος; Αφού 16 λεπτά πριν, Konstantinio είπε οποίος ειναι να την παρει θα την παρει επειδη θελει το καλυτερο (οπως θα κανω εγω πχ) 1
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Κάθεστε και γκρινιάζετε για το 1.4κ της 2080τι που οποίος ειναι να την παρει θα την παρει επειδη θελει το καλυτερο (οπως θα κανω εγω πχ) το θέμα ειναι μην βγάλει του χρόνου το καλοκαίρι καμια rtx 2090 και κλαίμε τότε με μαύρο δάκρυ εμείς που δώσαμε τα 1400! Ακομα και να βγει του χρονου νεα σειρα παντως δεν νομιζω με 2080ti να εχεις θεμα στα fps(με το monitor της υπογραφης σου)για να χρειαστει να κοιταξεις κατι αλλο τοσο συντομα.
mcrae13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Μα, κάτι περίεργοι άνθρωποι, ρε παιδάκι μου. Να κλαίμε που η 2080ti έρχεται στην προνομιακή τιμή των 1.400 έουρος. Με τη δική σου λογική, αν τα σκάσεις τώρα για τη 2080ti, θα τα σκάσεις και για την 3(το μακρύτερο)080ti. Τι κι αν κοστίζει 5.000 έουρος; Αφού Ο κάθε πικραμένος και κομπλεξικός μπαίνει σε διάφορα τέτοιου είδους θέματα να πετάξει μια εντελώς άστοχη και προσβλητική παπ@ρια,για να το παίξει κάποιος (στην προκειμένη περίπτωση είναι ο "έχω λεφτά και αγοράζω τις απανταχού XX80ti" κλπ κλπ . Κάτι τέτοιους "περιμένω στη γωνία" και αν έχω όρεξη τους "παίρνω τα σώβρακα" Περιμένω να απαντήσει πιο πολύ για να τον ρωτήσω για τα 5ghz που βλέπω πως μοστραρει στην υπογραφή του με το 6700K . Έχω απορία ,τα πιάνει μόνο το βράδυ ή και αφού ξυπνήσει..?
Konstantinio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Μα, κάτι περίεργοι άνθρωποι, ρε παιδάκι μου. Να κλαίμε που η 2080ti έρχεται στην προνομιακή τιμή των 1.400 έουρος. Με τη δική σου λογική, αν τα σκάσεις τώρα για τη 2080ti, θα τα σκάσεις και για την 3(το μακρύτερο)080ti. Τι κι αν κοστίζει 5.000 έουρος; Αφού Ωρε και εγω κλαίω που θα δουλευω 2 μήνες για να βγει το 1400 αλλα αν εχεις μπει στο τρυπάκι στο να αλλάζεις καρτα κάθε νέα γενιά ( και εχω ήδη πουλήσει την 1080τι) αναγκάστηκα θα παω σε 2080 η 2080τι! 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ακομα και να βγει του χρονου νεα σειρα παντως δεν νομιζω με 2080ti να εχεις θεμα στα fps(με το monitor της υπογραφης σου)για να χρειαστει να κοιταξεις κατι αλλο τοσο συντομα. Καλα το ξερω αυτο οτι δεν θα εχω θέμα ουτε τωρα ειχα θέμα με την 1080τι απλα περίμενα κατι πολυ καλυτερο στην νέα γενιά και βιαστικά να πουλήσω!
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Ωρε και εγω κλαίω που θα δουλευω 2 μήνες για να βγει το 1400 αλλα αν εχεις μπει στο τρυπάκι στο να αλλάζεις καρτα κάθε νέα γενιά ( και εχω ήδη πουλήσει την 1080τι) αναγκάστηκα θα παω σε 2080 η 2080τι! Άλλο αυτό που γράφεις και άλλο αυτό που έγραψες. Και δίσκο θα βγάλω, αν θέλω, με τις τιμές που ανακοινώθηκαν. Το ότι έχουμε ti δεν σημαίνει ότι είμαστε Ρόμπα(ξ). Κανείς δεν κλαίγεται. Σχολιάζουμε τη λογική του "κάνω ό,τι θέλω και χρεώνω όσο θέλω γιατί μπορώ και φοράω ωραία δερμάτινα, να 'ούμε". 3
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Ο κάθε πικραμένος και κομπλεξικός μπαίνει σε διάφορα τέτοιου είδους θέματα να πετάξει μια εντελώς άστοχη και προσβλητική παπ@ρια,για να το παίξει κάποιος (στην προκειμένη περίπτωση είναι ο "έχω λεφτά και αγοράζω τις απανταχού XX80ti" κλπ κλπ . Κάτι τέτοιους "περιμένω στη γωνία" και αν έχω όρεξη τους "παίρνω τα σώβρακα" Περιμένω να απαντήσει πιο πολύ για να τον ρωτήσω για τα 5ghz που βλέπω πως μοστραρει στην υπογραφή του με το 6700K . Έχω απορία ,τα πιάνει μόνο το βράδυ ή και αφού ξυπνήσει..? Αν θες να διαβασεις περισσοτερα κανε μια βολτα απο τις 2 ειδησεις που γραφτηκαν για την παρουσιαση που εχουν συνολικα σχολια 35σελιδων να δεις εκει τι γραφεται απο ατομα που σχολιαζουν γιατι ''ενδιαφερονται''για το RT και τις νεες καρτες... Διολου τυχαιο βεβαια που οι περισσοτεροι σχολιαζουν στις ειδησεις παρα στο κεντρικο για αυτην θεμα. 1
mcrae13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Αν θες να διαβασεις περισσοτερα κανε μια βολτα απο τις 2 ειδησεις που γραφτηκαν για την παρουσιαση που εχουν συνολικα σχολια 35σελιδων να δεις εκει τι γραφεται απο ατομα που σχολιαζουν γιατι ''ενδιαφερονται''για το RT και τις νεες καρτες... Διολου τυχαιο βεβαια που οι περισσοτεροι σχολιαζουν στις ειδησεις παρα στο κεντρικο για αυτην θεμα. Άστο.. Μπήκα προχθες και διάβασα 2-3 σελίδες και αυτό ήταν. Αν εδώ είναι 50% καφενείο,εκεί είναι 99% . Κανένα νόημα
pirmen56 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Μα, κάτι περίεργοι άνθρωποι, ρε παιδάκι μου. Να κλαίμε που η 2080ti έρχεται στην προνομιακή τιμή των 1.400 έουρος. Με τη δική σου λογική, αν τα σκάσεις τώρα για τη 2080ti, θα τα σκάσεις και για την 3(το μακρύτερο)080ti. Τι κι αν κοστίζει 5.000 έουρος; Αφού Μη σκάτε. Υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις την AMD Vega64 για ray tracing(έστω και αυτού του επιπέδου) και DLSS. Ή μήπως όχι; Η nvidia αυτή τη στιγμή είναι τεχνολογικό μονοπώλιο σε αυτή την τεχνολογία και χρεώνει όσο premium κρίνει ότι τη συμφέρει να χρεώσει. Αγοράζοντας κάρτα nvidia πληρώνεις όλο το RnD και το optimize στους drivers τους και όχι μόνο ένα "κούτσουρο" που παίρνεις στο χέρι. Όπως γίνεται με τις και καλά vfm AMD. Το παράξενο είναι ότι αυτοί που σε θεωρούσαν peasant επειδή αναγκάστηκες να αγοράσεις υπερτιμημένη την GTX 1060 στα 350€+(ενώ θα 'πρεπε βάσει κατηγορίας να έχει 200-250€ στην Ελλάδα) και όχι την GTX 1070 και πάνω, τώρα τσαντίζονται όταν βλέπουν άτομα με πιο χοντρό πορτοφόλι ή απλά "τρέλα" να πηγαίνουν στη 2080Ti, ακολουθώντας την άνοδο των τιμών.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Άστο.. Μπήκα προχθες και διάβασα 2-3 σελίδες και αυτό ήταν. Αν εδώ είναι 50% καφενείο,εκεί είναι 99% . Κανένα νόημα Spoiler Γιατι ειδες εχτες κανενα να τον ενδιαφερουν οι ''εξυπναδες''που εγραφαν οι δυο συμφορουμιτες?Και εγω πολυ κακως καθησα και ασχοληθηκα μαζι τους,αφου εβλεπα οτι οι υπολοιποι ουτε καν.. Ειπαμε αν δεν παιζεις στα Ultra πουλα το pc ή παρε κονσολα και η gtx 1080 value for money για 1080p. Αν αυτα γραφονταν σε τιποτα μεγαλα site τεχνολογιας του εξωτερικου θα τους ειχαν παρει με τις ντοματες....
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Μη σκάτε. Υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις την AMD Vega64 για ray tracing(έστω και αυτού του επιπέδου) και DLSS. Ή μήπως όχι; Η nvidia αυτή τη στιγμή είναι τεχνολογικό μονοπώλιο σε αυτή την τεχνολογία και χρεώνει όσο premium κρίνει ότι τη συμφέρει να χρεώσει. Αγοράζοντας κάρτα nvidia πληρώνεις όλο το RnD και το optimize στους drivers τους και όχι μόνο ένα "κούτσουρο" που παίρνεις στο χέρι. Όπως γίνεται με τις και καλά vfm AMD. Το παράξενο είναι ότι αυτοί που σε θεωρούσαν peasant επειδή αναγκάστηκες να αγοράσεις υπερτιμημένη την GTX 1060 στα 350€+(ενώ θα 'πρεπε βάσει κατηγορίας να έχει 200-250€ στην Ελλάδα) και όχι την GTX 1070 και πάνω, τώρα τσαντίζονται όταν βλέπουν άτομα με πιο χοντρό πορτοφόλι ή απλά "τρέλα" να πηγαίνουν στη 2080Ti, ακολουθώντας την άνοδο των τιμών. Επειδή είμαι στη δουλειά και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι που βράζει, εξήγησέ μου το νόημα της ανάρτησής σου. Ποιος μίλησε για vega; Ποιος διαφώνησε για το τεχνολογικό μονοπώλιο της nvidia; Ποιοι είναι αυτοί και ποιους θεώρησαν peasants; Και, κυρίως, ποιοι τσαντίζονται για τα χοντρά πορτοφόλια των άλλων; 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Γιατι ειδες εχτες κανενα να τον ενδιαφερουν οι ''εξυπναδες''που εγραφαν οι δυο συμφορουμιτες?Και εγω πολυ κακως καθησα και ασχοληθηκα μαζι τους,αφου εβλεπα οτι οι υπολοιποι ουτε καν.. Ειπαμε αν δεν παιζεις στα Ultra πουλα το pc ή παρε κονσολα και η gtx 1080 value for money για 1080p. Αν αυτα γραφονταν σε τιποτα μεγαλα site τεχνολογιας του εξωτερικου θα τους ειχαν παρει με τις ντοματες.... Ο Heybro είναι θρησκεία. Ultra θρησκεία θα έλεγα. 3
Konstantinio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Ο κάθε πικραμένος και κομπλεξικός μπαίνει σε διάφορα τέτοιου είδους θέματα να πετάξει μια εντελώς άστοχη και προσβλητική παπ@ρια,για να το παίξει κάποιος (στην προκειμένη περίπτωση είναι ο "έχω λεφτά και αγοράζω τις απανταχού XX80ti" κλπ κλπ . Κάτι τέτοιους "περιμένω στη γωνία" και αν έχω όρεξη τους "παίρνω τα σώβρακα" Περιμένω να απαντήσει πιο πολύ για να τον ρωτήσω για τα 5ghz που βλέπω πως μοστραρει στην υπογραφή του με το 6700K . Έχω απορία ,τα πιάνει μόνο το βράδυ ή και αφού ξυπνήσει..? Εσυ μαλλον εισαι πικραμένος χωρίς λογο βεβαια δεν περίμενα να σε ενοχλεί τόσο πολυ αν παρω εγω 2080 η 2080τι και ουτε παω να το παίξω λεφτάς επειδη δεν ειμαι ετσι και αλλιως! Αν είχες πουλήσει και εσυ την 1080τι σαν εμενα δεν νομιζω να ειχες και τόσες πολλές εναλλακτικές επιλογές περα απο την νέα γενιά των 1000 και 1400 ευρο! Οσο για τα 5gz εδω εισαι εσυ κομπλεξικός και πας να το παίξεις έξυπνος αλλα δεν είμαστε εδω να μιλήσουμε για cpu!
mcrae13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Μη σκάτε. Υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις την AMD Vega64 για ray tracing(έστω και αυτού του επιπέδου) και DLSS. Ή μήπως όχι; Η nvidia αυτή τη στιγμή είναι τεχνολογικό μονοπώλιο σε αυτή την τεχνολογία και χρεώνει όσο premium κρίνει ότι τη συμφέρει να χρεώσει. Αγοράζοντας κάρτα nvidia πληρώνεις όλο το RnD και το optimize στους drivers τους και όχι μόνο ένα "κούτσουρο" που παίρνεις στο χέρι. Όπως γίνεται με τις και καλά vfm AMD. Το παράξενο είναι ότι αυτοί που σε θεωρούσαν peasant επειδή αναγκάστηκες να αγοράσεις υπερτιμημένη την GTX 1060 στα 350€+(ενώ θα 'πρεπε βάσει κατηγορίας να έχει 200-250€ στην Ελλάδα) και όχι την GTX 1070 και πάνω, τώρα τσαντίζονται όταν βλέπουν άτομα με πιο χοντρό πορτοφόλι ή απλά "τρέλα" να πηγαίνουν στη 2080Ti, ακολουθώντας την άνοδο των τιμών. Ο καθένας παίρνει αυτό που κρίνει ,και αυτό που μπορεί ή τελος πάντων αυτό που γουστάρει. Κουμάντο δεν κάνουμε στο τι θα πάρει ο καθένας. Όσο για το δέυτερο,προσωπικά δεν δικαιολογώ με όσα μέχρι στιγμής ξέρω-είδα,την τόσο μεγάλη άνοδο στις τιμές. Θεωρώ πως έπαιξε μεγάλο ρόλο η τελευταία χρονιά και το πως ανταποκρίθηκε η αγορά-ζήτηση εν μέσω mining και όχι το κορυφαίο κατ εσέ Rnd της nvidia. Όσο για το τελευταίο ,δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν πιο μικρά και πιο μεγάλα πορτοφόλια. Δεν είναι κάτι το καινούριο να μην μπορέι κάποιος να πάρει αυτό που μπορεί κάποιος άλλος. Είναι και ένας απο τους πυλώνες της ελεύθερης αγοράς .
DEADLAZARUS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Γιατι ειδες εχτες κανενα να τον ενδιαφερουν οι ''εξυπναδες''που εγραφαν οι δυο συμφορουμιτες?Και εγω πολυ κακως καθησα και ασχοληθηκα μαζι τους,αφου εβλεπα οτι οι υπολοιποι ουτε καν.. Ειπαμε αν δεν παιζεις στα Ultra πουλα το pc ή παρε κονσολα και η gtx 1080 value for money για 1080p. Αν αυτα γραφονταν σε τιποτα μεγαλα site τεχνολογιας του εξωτερικου θα τους ειχαν παρει με τις ντοματες.... Ο Heybro είναι θρησκεία. Ultra θρησκεία θα έλεγα.
Konstantinio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Ο κάθε πικραμένος και κομπλεξικός μπαίνει σε διάφορα τέτοιου είδους θέματα να πετάξει μια εντελώς άστοχη και προσβλητική παπ@ρια,για να το παίξει κάποιος (στην προκειμένη περίπτωση είναι ο "έχω λεφτά και αγοράζω τις απανταχού XX80ti" κλπ κλπ . Κάτι τέτοιους "περιμένω στη γωνία" και αν έχω όρεξη τους "παίρνω τα σώβρακα" Περιμένω να απαντήσει πιο πολύ για να τον ρωτήσω για τα 5ghz που βλέπω πως μοστραρει στην υπογραφή του με το 6700K . Έχω απορία ,τα πιάνει μόνο το βράδυ ή και αφού ξυπνήσει..? Εσυ μαλλον εισαι πικραμένος χωρίς λογο βεβαια δεν περίμενα να σε ενοχλεί τόσο πολυ αν παρω εγω 2080 η 2080τι και ουτε παω να το παίξω λεφτάς επειδη δεν ειμαι ετσι και αλλιως! Αν είχες πουλήσει και εσυ την 1080τι σαν εμενα δεν νομιζω να ειχες και τόσες πολλές εναλλακτικές επιλογές περα απο την νέα γενιά των 1000 και 1400 ευρο! Οσο για τα 5gz εδω εισαι εσυ κομπλεξικός και πας να το παίξεις έξυπνος αλλα δεν είμαστε εδω να μιλήσουμε για cpu!
Προτεινόμενες αναρτήσεις