Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

😁

Με το νεφρό δεν μου άρεσε τόσο γιατί θα μπορούσε να είναι για οτιδήποτε ακριβό.ενω ο φαλακρός είχε μια γιαλαδα μούρλια. 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Αντε σε λιγο και φωτογραφια στην μια με RTX να φαινεται ο ηλιος και στην αλλη να μην φαινεται.

Οχι ρε! Στο RTX ON θα γινεται ήλιος του ΠΑΣΟΚ!

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Οχι ρε! Στο RTX ON θα γινεται ήλιος του ΠΑΣΟΚ!

Χμ.. Με βαζεις σε ιδέα να το φτιάξω.... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Χμ.. Με βαζεις σε ιδέα να το φτιάξω.... 

Εδω ειμαστε και περιμενουμε!

Λοιπον! Βαλε μιζερο σκηνικο φτωχολογία κι ετσι και στην αλλαγη ηλιο πασοκ λεφτα αμαξαρες κτλ κτλ κτλ...  Σε αφηνω σε open word να δημιουργησεις!😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μην πάρετε ποτέ high end κάρτα γραφικών. Βγαίνει η επόμενη (2080ti) και κοιμασαι και ξυπνάς συνέχεια έχοντας στην το μυαλό.  ώσπου στο τέλος τα χώσεις και την παιρνεις..... 

2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Έλα μη βαράτε,ένα τελευταίο δικό μου :P 

:P MW-FQ708_gatsby_20170720154248_ZH.jpg.0f1dce8fbf24da588faf15ed8d897f1c.jpg

Θα μπορούσε να γίνει ένα topic με τέτοια 

Δεν κάνω πλάκα 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Παιδιά μην πάρετε ποτέ high end κάρτα γραφικών. Βγαίνει η επόμενη (2080ti) και κοιμασαι και ξυπνάς συνέχεια με το μάτην πάρεις ώσπου στο τέλος να τα χώσεις και να την πάρεις..... 

Προσωπικά μόνο εσένα έχω δει τόσο "αγχωμένο" ..

Χαλάρωσε,αν δεν έχεις το καλύτερο δεν χάλασε ο κόσμος. Άλλωστε η υπομονή μόνο όφελος αποφέρει. 

Το θέμα είναι και να ευχαριστιέσαι αυτό για το οποίο προορίζεται και το pc. Εγώ παρόλο που "κηνυγάω" το highend-ιλίκι περισσότερο για την k@bla μου και όχι για τη χρήση,καθε φορά που παίζω ,και γενικά όσο περνώ την ώρα μου στο γραφείο -ευτυχώς- μένω με μια ευχαρίστηση. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Και μου λενε μετα οτι δεν ειναι για γέλια...🙄

Ναι, αλλά με rtx on οι τιμές στρώνουν🤣.

Δημοσ.

Κάθεστε και γκρινιάζετε για το 1.4κ της 2080τι που οποίος ειναι να την παρει θα την παρει επειδη θελει το καλυτερο (οπως θα κανω εγω πχ) το θέμα ειναι μην βγάλει του χρόνου το καλοκαίρι καμια rtx 2090 και κλαίμε τότε με μαύρο δάκρυ εμείς που δώσαμε τα 1400!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Konstantinio είπε

Κάθεστε και γκρινιάζετε για το 1.4κ της 2080τι που οποίος ειναι να την παρει θα την παρει επειδη θελει το καλυτερο (οπως θα κανω εγω πχ) το θέμα ειναι μην βγάλει του χρόνου το καλοκαίρι καμια rtx 2090 και κλαίμε τότε με μαύρο δάκρυ εμείς που δώσαμε τα 1400!

ΕΊμαστε φτωχομπινέδες ρε ..γι αυτό γκρινιάζουμε. 

Εσύ που τα πετάς τα φταλέ στα @@ σου.(ή κλαις με μαυρο δάκρυ αφού τα δώσεις? τι φάση? ) 

Άντε και του χρόνου η xx80ti να κοστίζει κανα ταληράκι ε? καλά θα είναι. Όποιος είναι να την πάρει θα την πάρει πάλι ;) 

Επεξ/σία από mcrae13
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...