Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό ακριβώς, άντε εγώ με την οθόνη μου να γυρίσω σε 1080p/60fps....

Αν βαλεις 1080p σε 4k οθονη θα φαινεται πολυ χειροτερα απο 1080p σε μια native 1080 οθονη. Πηρες 4K το παντρευτηκες δεν παιζει να παιξεις σε χαμηλοτερη αναλυση απο τη native.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Οκ σε 2Κ τουλάχιστον.  

Χλωμό ακόμα και σε 2Κ το 144 με RTX, εδώ μιλάμε ότι παλεύουν για 60ρι στα 1080p. Θες 2-3 γενιές (αν υποθέσουμε ότι μιλάμε για 40-50% από γενιά σε γενιά) για να φτάσεις εκεί.

Γενικότερα ισχύει αυτό που είπε ο φίλος @MoviemakerGr περί θολότητας τοπίου, δεν είναι μόνο τα νούμερα των fps, αλλά και θέμα αρχιτεκτονικής, ακόμα δεν ξέρουμε σε παραδοσιακά φορτία τι ψάρια πιάνει το Turing Arch. Μπορεί η καθυστέρηση να είναι σκόπιμη μέχρι να βγουν τα κατάλληλα optimizations στους drivers πχ. και να έχουν σημαντικό όφελος από εκεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν έχουμε hype και τσιμπημένες τιμές, σε κανά μήνα θα έχουμε εικόνα.

Δημοσ.

Καπως ετσι.. Γιατι στην ουσια, το πιο πιθανο ειναι στην επομενη γενια να παιζουν ανετα πλεον το 1080p RTX ON και να παλευουν το 2κ στο 60αρι και παει λεγοντας..

Διότι χρειαζονται ακομα πολλα Gigarays και Gigabits και Gigaντες γιαχνι..

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν βαλεις 1080p σε 4k οθονη θα φαινεται πολυ χειροτερα απο 1080p σε μια native 1080 οθονη. Πηρες 4K το παντρευτηκες δεν παιζει να παιξεις σε χαμηλοτερη αναλυση απο τη native.

Επειδή ειναι ακριβώς 4/1 τα Pixels δεν το κάνει να φαίνεται χειρότερο. Τουλάχιστον πολύ

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Natm είπε

https://www.tomshardware.com/news/best-nvidia-gpu-deals,37668.html

1080ti με 526$??? μακάρι να εξαπλωθεί η τάση...

θα ψιλοκλαίω τα 480 που μου πήγε η 1080 MSI gaming X αλλά δεν πειράζει...

526 χωρις φπα γιατι αν πατησεις στο link παει στα κοντα 700δολλαρια.

Κατα τα αλλα το εχω ξαναπει και εγω και αλλα ατομα οτι η 2080ti ειναι στην ουσια η νεα Titan και μονο αν την δει καποιος ετσι μπορει καπως να ψευτο δικαιολογησει την τιμη αυτη.

Ουτε εγω συμφωνω φυσικα με τετοιες τιμες γιαυτο και δεν την κοιταζω την συγκεκριμενη ακομα και 100% πανω να εχει απο την 1080ti(ουτε για αστειο φυσικα).

Τωρα το αν κυκλοφορησουν καρτες του χρονου προφανως και δεν το γνωριζω απλα δεν νομιζω οτι οι καρτες ειναι σε φαση για να κυκλοφορουν καθε χρονο στην παρουσα φαση.

Για το RT τα ειπαμε οτι στην παρουσα φαση απλα ειναι η πρωτη του παρουσιαση στα χερια του κοινου και προφανως σε μελλοντικα σταδια θα ειναι σε ικανοποιητικο σταδιο για να θεωρειται system seller ας το πουμε.

Και εγω παντως επιδοσεις σε 1440p περιμενω απο την 2080.

Παντως αν ημουν κατοχος 1080ti ηδη προφανως και θα περιμενα μια και καλη την επομενη γενια,μια χαρα τουμπανο ειναι η ti.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Ψιλο value for money η πρωτη Asus αν δεν εχει τραγικες διαφορες απο την Strix αλλα κλασσικα η Strix απο τις ακριβοτερες υλοποιησεις

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080?ckSuppliers=39&ckTab=0&sSort=2

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ψιλο value for money η πρωτη Asus αν δεν εχει τραγικες διαφορες απο την Strix αλλα κλασσικα η Strix απο τις ακριβοτερες υλοποιησεις

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080?ckSuppliers=39&ckTab=0&sSort=2

Είναι  ακριβές όντως, αλλά η 1080ti αν δεις reviews είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση από όλες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Είναι  ακριβές όντως, αλλά η 1080ti αν δεις reviews είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση από όλες. 

Δεν αντιλεγω και θελω να παω μια φορα και σε Asus γιατι ως τωρα τις 3 τελευταιες γενιες σε ακριβοτερες καρτες εχω παει σε Gigabyte.

Απλα ψιλο λυπαμαι τα παραπανω χρηματα που ζητανε που στην περιπτωση μου εγω το βλεπω πχ σαν δωρεαν παιχνιδια που μπορω να παρω με καποια αλλη.

Για παραδειγμα η Asus 2080 απο caseking ειναι σχεδον 100ευρω ακριβοτερη απο την evga https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=08G-P4-2182-KR

το οποιο μεταφραζεται σε σχεδον 3καινουργια παιχνιδια(σαν να αγοραζεις δηλαδη την evga με καποιο bundle) αυτο εννοω.

Εμφανησιακα μαρεσει παρα πολυ η Asus και οντως απο οτι εψαξα για τις 1080ti στο gamersnexus την εβγαλαν την καλυτερη.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

526 χωρις φπα γιατι αν πατησεις στο link παει στα κοντα 700δολλαρια.

Κατα τα αλλα το εχω ξαναπει και εγω και αλλα ατομα οτι η 2080ti ειναι στην ουσια η νεα Titan και μονο αν την δει καποιος ετσι μπορει καπως να ψευτο δικαιολογησει την τιμη αυτη.

Ουτε εγω συμφωνω φυσικα με τετοιες τιμες γιαυτο και δεν την κοιταζω την συγκεκριμενη ακομα και 100% πανω να εχει απο την 1080ti(ουτε για αστειο φυσικα).

Τωρα το αν κυκλοφορησουν καρτες του χρονου προφανως και δεν το γνωριζω απλα δεν νομιζω οτι οι καρτες ειναι σε φαση για να κυκλοφορουν καθε χρονο στην παρουσα φαση.

Για το RT τα ειπαμε οτι στην παρουσα φαση απλα ειναι η πρωτη του παρουσιαση στα χερια του κοινου και προφανως σε μελλοντικα σταδια θα ειναι σε ικανοποιητικο σταδιο για να θεωρειται system seller ας το πουμε.

Και εγω παντως επιδοσεις σε 1440p περιμενω απο την 2080.

Παντως αν ημουν κατοχος 1080ti ηδη προφανως και θα περιμενα μια και καλη την επομενη γενια,μια χαρα τουμπανο ειναι η ti.

έχεις δίκιο στην τιμή, πάντως η MSI Duke βγαίνει 650 (560 ευρώ).

εφόσον βρεθεί κάποιος να στη φέρει απο US, το λες και ευκαιρία. έτσι πήρα τη δική μου 1080 την οποία θα παραλάβω σε λίγες μέρες. γενικά ήμουν στο ψάξιμο για gpu και οθόνη. πήρα τη 1080 πριν ενάμιση μήνα περίπου. αντί να σιχτιρίζω για το κακό timing, μάλλον θα μείνω με αυτή και θα σπρώξω το υπόλοιπο budget προς οθόνη μεριά. νομίζω θα με βγάλει η gtx μέχρι τα 7nm. τώρα, αν τα benchmarks της 2080 πχ είναι καταπληκτικά, θα μπει το μικρόβιο του να πουλήσω σφραγισμένη τη gtx... είδωμεν μέχρι τα πρώτα tests

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά για την 2080 έχω βγάλει συμπεράσματα. Οι Δείκτες ήταν σαφής.

Η 2080 είναι περίπου 40% πιο γρήγορη απο την 1080

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Natm είπε

έχεις δίκιο στην τιμή, πάντως η MSI Duke βγαίνει 650 (560 ευρώ).

εφόσον βρεθεί κάποιος να στη φέρει απο US, το λες και ευκαιρία. 

ΠΡοφανως και οχι γιατι η Msi (αν δεν κανω λαθος)δεν εχει παγκοσμια εγγυηση(μιας και η αγορα γινεται απο εξωτερικο) αν η καρτα παθει κατι και τα μεταφορικα για να την στειλεις πισω ειναι τσουχτερα λογω αποστασης.

Επισης αυτο σημαινει οτι την καρτα στην ουσια θα την πουλησεις και αργοτερα σε τριτο χωρις εγγυηση.

Η μονη προσφορα σε 1080ti(τσαμπα διαφημιση τους εχουμε κανεις τις τελευταιες μερες :D)ειναι μονο αν αγορασει καποιος απο evga Ευρωπης μαζι με το τροφοδοτικο που βγαινει πανω κατω σε αυτα τα χρηματα.

Και σε 1080 φυσικα βγαινει κοντα στα 400 κατι ευρω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Προσωπικά για την 2080 έχω βγάλει συμπεράσματα. Οι Δείκτες ήταν σαφής.

Η 2080 είναι περίπου 40% πιο γρήγορη απο την 1080

Σαφείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...