Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 25 minutes ago, liakjim said: Άλλο ένα παιχνίδι που δείχνει ότι το rasterization δεν μπορεί να έχει σωστές σκιές, αντανακλάσεις κλπ..Μόνο με το RT πετυχαίνεις life-like ακρίβεια. 1
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Darthvader είπε Καλά άσε τι λέει o Jay. Και εμένα αν μου την χαρίσουν ή αν βγάζω χρήμα, τα ίδια θα σου λέω... Το προιόν θα το αγοράσουν αυτοί που έχουν 1440p ή 4κ monitors. Εχεις δει τι ωραία θολούρα βγάζει το 1080p σε 1440p monitor; Εχω δει απο πρωτο χερι ναι Κατα τα αλλα δεν συμφωνω με το παραπανω εκτος αν θες να μου πεις οτι εχουν την 1080ti ολοι τους τις χαρησαν ή τα ατομα που τις αγορασαν(κοντα στα 900ευρω) ειναι ολοι διευθυντες ξερω γω Το ξαναλεω οτι δεν συμφωνω με την τιμη της 2080ti γιαυτο και ψηφιζω με το πορτοφολι μου να μην την αγορασω.Αυτο ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε σαν καταναλωτες αν δεν συμφωνουμε με μια τιμη.
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο πλαίσιο θα έχει 2000Ε η 2080Ti.. Μόλις τώρα, SPANK είπε Θα την κοστολογήσει σίγουρα κοντά στα 1800 euro και την 2080 στο 1000 αρικο Εντάξει μωρέ θα κάνει συνεργασία με καμιά τράπεζα για στεγαστικό δάνειο και μια χαρά Η θα σου λέει έλα πάρε πρώτος την νέα RTX στα 2000Ε, εξόφλησε σε 128 δόσεις και οι τόκοι... χάρισμα
Darthvader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχω δει απο πρωτο χερι ναι Κατα τα αλλα δεν συμφωνω με το παραπανω εκτος αν θες να μου πεις οτι εχουν την 1080ti ολοι τους τις χαρησαν ή τα ατομα που τις αγορασαν(κοντα στα 900ευρω) ειναι ολοι διευθυντες ξερω γω Το ξαναλεω οτι δεν συμφωνω με την τιμη της 2080ti γιαυτο και ψηφιζω με το πορτοφολι μου να μην την αγορασω.Αυτο ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε σαν καταναλωτες αν δεν συμφωνουμε με μια τιμη. Κοιτα να δεις, όταν έχεις φάει προπαγάνδα για 144hz και 4κ επί χρόνια δεν ξαναγυρνάς σε 1080 p έστω και με ray tracing. Προφανώς η nvidia καιγόταν να διαφοροποιηθεί. Θα μπορούσε πχ να προσφέρει επιδόσεις Titan V στο χιλιάρικο (ανταγωνισμό δεν είχε), όλοι θα ήταν μέσα στη τρελή χαρά και στην επόμενη γενιά να προσφέρει 1440p/60 με ray tracing. To 1080p έστω και υποσυνείδητα ισοδυναμεί με downgrade. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Darthvader 1
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Darthvader είπε Κοιτα να δεις, όταν έχεις φάει προπαγάνδα για 144hz και 4κ επί χρόνια δεν ξαναγυρνάς σε 1080 p έστω και με ray tracing. Προφανως γιαυτο και μιλαμε περισσοτερο για τις εκτος RT επιδοσεις
Darthvader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Προφανως γιαυτο και μιλαμε περισσοτερο για τις εκτος RT επιδοσεις Ναι αλλά ο πέτσινος μιλάει μόνο για rt. Αυτό πουλάει σε σχέση με την Pascal. Και μόνο αυτό μπορεί να δικαιολογήσει το premium.
Spartan117 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Μην προσπαθείς να βρεις λόγους να μην τα ξανασκάσεις. Θα τα ξανασκάσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι 😋😋 Αν ήταν λογικές οι τιμές θα έκανα μετάβαση day 1, ακόμα και για 25%. Σε αυτές τις τιμές πληρώνεις μόνο το early adopter tax, όσο είμαστε στην τωρινή console γενιά ακόμα καλά κρατεί η 1080 Ti 3
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Darthvader είπε Ναι αλλά ο πέτσινος μιλάει μόνο για rt. Αυτό πουλάει σε σχέση με την Pascal. Και μόνο αυτό μπορεί να δικαιολογήσει το premium. Ο πετσινος μιλησε για το RT γιατι αυτο ειναι το καινουργιο που εχουν να προσφερουν,αρα λογικο ειναι να μας ζαλιζε το κεφαλι με αυτο. Ουτως ή αλλως εχει πληρη επιγνωση του τι γραφεται δεξια και αριστερα και τι γινεται leaked οπως ειπε στην αρχη της παρουσιασης. Τι ηθελες να σου πει,οτι η 2080 παιζει ανετα το Fortnite/pubg στα 4κ 144hz? Και επισημα γραφηματα να εδινε,παλι οι περισσοτεροι θα λεγαμε''περιμενουμε να δουμε τα κανονικα Benchmarks γιατι η Nvidia μπορει να δειχνει οτι θελει''.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Βασικά ο πέτσινος καλά έκανε. Ουσιαστικά μας έκανε την εισαγωγή στο RT και εξήγησε τι επαναστατικό φέρνει αρκετά καλά. Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ τέτοια παρουσίαση γι' αυτή την τεχνολογία και δε θα ξαναγίνει και στο μέλλον από Nvidia νομίζω.
Darthvader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο πετσινος μιλησε για το RT γιατι αυτο ειναι το καινουργιο που εχουν να προσφερουν,αρα λογικο ειναι να μας ζαλιζε το κεφαλι με αυτο. Ουτως ή αλλως εχει πληρη επιγνωση του τι γραφεται δεξια και αριστερα και τι γινεται leaked οπως ειπε στην αρχη της παρουσιασης. Τι ηθελες να σου πει,οτι η 2080 παιζει ανετα το Fortnite/pubg στα 4κ 144hz? Και επισημα γραφηματα να εδινε,παλι οι περισσοτεροι θα λεγαμε''περιμενουμε να δουμε τα κανονικα Benchmarks γιατι η Nvidia μπορει να δειχνει οτι θελει''. Σου ζαλίζει το κεφάλι γιατί μόνο rt μπορεί να σου πουλήσει σε αυτά τα λεφτά. Όλοι στο sales προϊόντων niche αγοράς,τα ίδια κάνουμε....😋 Γραφήματα με πραγματικά νούμερα δεν βάζει γιατί θα έτρωγε το κράξιμο της χρονιάς (βλεπε intel 28 core) 6 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Βασικά ο πέτσινος καλά έκανε. Ουσιαστικά μας έκανε την εισαγωγή στο RT και εξήγησε τι επαναστατικό φέρνει αρκετά καλά. Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ τέτοια παρουσίαση γι' αυτή την τεχνολογία και δε θα ξαναγίνει και στο μέλλον από Nvidia νομίζω. Φυσικά και καλά έκανε. Πωλητής είναι, παρουσίασε το προϊόν του και προσπαθεί να πουλήσει όσο περισσότερο μπορεί με pre-orders. Διότι αν δεις αριθμούς θα ξεκινάς να κάνεις συγκρισεις και αν κάνεις συγκρίσεις έχεις χρόνο να το ξανασκεφτείς, και αν το ξανασκεφτείς παίζει και να μην αγοράσεις. Και αν δεν αγοράσεις ο πέτσινος θα στεναχωρηθεί. Τόσο απλά και νοικοκυρεμένα!!!😉 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Darthvader 1
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Darthvader είπε Γραφήματα με πραγματικά νούμερα δεν βάζει γιατί θα έτρωγε το κράξιμο της χρονιάς (βλεπε intel 28 core) Θες να μου πεις οτι αν εδειχνε αυτα τα γραφηματα που ανεβηκαν εχτες θα ετρωγε το κραξιμο της χρονιας? Δεν νομιζω τουλαχιστον με βαση τα ως τωρα νουμερα της 2080. 4κ 60fps στο Final Fantasy ειναι επιτευγμα για καρτα κατω των 1000ευρω. H 1080ti βγαζει κατω απο 60fps https://www.guru3d.com/articles_pages/final_fantasy_xv_pc_graphics_performance_benchmark_review,5.html https://www.pcgamesn.com/final-fantasy-15-4k-benchmarks https://www.gamersnexus.net/game-bench/3223-ffxv-gpu-benchmark-technical-graphics-analysis Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Fulgore
narta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Αν δεν δούμε ανεξάρτητα benches εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Αν και η Nvidia διαχρονικά δεν λέει πολυ παπάδες με επιδοσεις που δημοσιεύει, πάλι θα είναι cherry picked σε συγκεκριμένα σενάρια και σκηνές. Average και min σε 1440p θέλουμε σε ultra για να κάνουμε συγκρίσεις με την προηγούμενη γενιά.
Darthvader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Θες να μου πεις οτι αν εδειχνε αυτα τα γραφηματα που ανεβηκαν εχτες θα ετρωγε το κραξιμο της χρονιας? Δεν νομιζω τουλαχιστον με βαση τα ως τωρα νουμερα της 2080. θες να μου πεις γιατί δεν τα έδειξε; Εγώ θα σου πω ότι όλοι θα κοίταζαν τις προηγούμενες αποδόσεις από Pascal και πίσω (κάτι σαν τα αμοιβαία κεφάλαια ένα πράγμα😋) και αν δεν έβγαιναν τα ίδια και καλύτερα νούμερα, θα ξεκινούσε η γκρίνια.
Spartan117 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Darthvader είπε Εγώ θα σου πω ότι όλοι θα κοίταζαν τις προηγούμενες αποδόσεις από Pascal και πίσω (κάτι σαν τα αμοιβαία κεφάλαια ένα πράγμα😋) και αν δεν έβγαιναν τα ίδια και καλύτερα νούμερα, θα ξεκινούσε η γκρίνια. Εγώ θα σου πω ένα άλλο, το ότι βγάζει την 2080 Ti μαζί με την 2070 και τη 2080 σημαίνει 2 πράματα: 1. Η 2080 δεν είναι σημαντικό upgrade από την 1080 Ti σε FP32 performance άρα χρειάζεται να βγάλει την 2080 Ti για να θεωρείται καλο perf step 2. Την βγάζει τώρα γιατί αυτό το product cycle στα 12nm θα είναι πολύ σύντομο μιας και mass production σε 7nm έχει ήδη αρχίσει από την TSMC (που συνεργάζεται η Nvidia αποκλειστικά τα τελευταία χρονια) Βάζει και ανάλογες τιμές γιατί σου πουλάει ένα HEDT προϊόν με tensor και RT cores και τερατώδες die size που 99% των gamers δεν θα αξιοποιήσουν πλήρως ποτε και ταυτόχρονα βάζει τις βάσεις για να υπάρχει support σε RT όταν βγούν τα 7nm προϊόντα που πιστεύω θα είναι το πραγματικό leap. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Spartan117 7
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Darthvader είπε θες να μου πεις γιατί δεν τα έδειξε; Εγώ θα σου πω ότι όλοι θα κοίταζαν τις προηγούμενες αποδόσεις από Pascal και πίσω (κάτι σαν τα αμοιβαία κεφάλαια ένα πράγμα😋) και αν δεν έβγαιναν τα ίδια και καλύτερα νούμερα, θα ξεκινούσε η γκρίνια. Μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες εταιρειες παγκοσμιως στο κομματι της τεχνολογιας. Για να μην ηθελαν να τα δειξουν στην παρουσιαση τους σιγουρα κατι παραπανω θα ηξεραν απο μας τους ακυρους που σχολιαζουμε σε ενα forum. Επισης θα ειχαν τους λογους τους που στην Gamescom αποφασισαν να κανουν τοσο μεγαλη παρουσιαση στο RT. Και για τις τιμες μπορει η Gddr6 και το RT σαν τεχνολογιες να ανεβασαν το κοστος αγορας αρκετα,γιαυτο και το αλμα στις τιμες δεν ξερω. Ουτως ή αλλως μικρη σημασια εχει που δεν εδειξαν γραφηματα στην παρουσιαση αλλα τα εδειξαν μια μερα αργοτερα μιας και οι καρτες ακομα δεν ειναι διαθεσιμες στην αγορα. Το ιδιο παει φυσικα και στα leaks που βγηκαν πριν κυκλοφορησουν οι καρτες. Τελος να με συγχωρεις αλλα ακομα και τα νουμερα να βγαινουν,ο κοσμος γενικα μια ζωη παντα θα βρισκει κατι για να κραζει. Θυμαμαι πχ που εκραζαν μερικοι στους Πασχαληδες για την 1080 που δεν εχει παραπανω Vram ας πουμε απο την 1070,μην ψαχνεις να βρεις. 7 λεπτά πριν, Spartan117 είπε 2. Την βγάζει τώρα γιατί αυτό το product cycle στα 12nm θα είναι πολύ σύντομο μιας και mass production σε 7nm έχει ήδη αρχίσει από την TSMC (που συνεργάζεται η Nvidia αποκλειστικά τα τελευταία χρονια) Μπορει οντως να παιζει και αυτο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να δουμε νεες καρτες του χρονου. Το πιο πιθανο να ξαναγυρισουμε σε επομενη παρουσιαση Μαρτιο του 2020(αρα σε 1.5χρονο)και νεες καρτες προς Μαιο/Ιουνιο 2020. Αλλα διαφωνω καθετως με το 1 που αναφερεις. Για ποιο λογο να εχει μεγαλη διαφορα η 2080 απο την 1080ti?Αντικαταστατης της 1080ti ειναι η 2080 ή η 2080ti? H 1080 ειχε τεραστια διαφορα σε σχεση με την 980ti ή σε σχεση με την 980 της οποιας ηταν και αντικαταστατης? Αλλο αν εμεις εδω στο forum συγκρινουμε 2080 με 1080ti καθαρα και μονο απο πλευρας χρηματων. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις