Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά Ελλάδα δε μας ενδιαφέρει. Πέραν από τα μεγάλα καταστήματα που απλά ΔΕΝ αξίζει για ΧΨ λόγους, τα μικρά όλα είναι πλέον τζόγος και  παραεισαγωγη από οπουδήποτε. Μέρκελ μονόδρομος ή αμαζον Ευρώπης :P μόνη λύση

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Καλά Ελλάδα δε μας ενδιαφέρει. Πέραν από τα μεγάλα καταστήματα που απλά ΔΕΝ αξίζει για ΧΨ λόγους, τα μικρά όλα είναι πλέον τζόγος και  παραεισαγωγη από οπουδήποτε. Μέρκελ μονόδρομος ή αμαζον Ευρώπης :P μόνη λύση

Πίστεψέ με αγαπητέ αλλά τους περισσότερους για αγορά από Ελλάδα τους ενδιαφέρει

1)για να μην μπλέκουν με αποστολές εκτός

2)για να μην έχουν παρατράγουδα (έστω ακραία περιστατικά )με μεταπώληση στο μελλον(εκτός από evga που δεν υπάρχει θέμα).

Δεν λέω ότι είναι καλύτερα,λέω τι βολεύει.

Και για το amazon υπόψη αλλά μόνο τα δύο πρώτα χρόνια καλύπτει.Μετα πρέπει να μιλήσεις ο ίδιος με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Βέβαια μένει να δούμε στην πράξη και τις υλοποιήσεις.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πίστεψέ με αγαπητέ αλλά τους περισσότερους για αγορά από Ελλάδα τους ενδιαφέρει

1)για να μην μπλέκουν με αποστολές εκτός

2)για να μην έχουν παρατράγουδα (έστω ακραία περιστατικά )με μεταπώληση στο μελλον(εκτός από evga που δεν υπάρχει θέμα).

Δεν λέω ότι είναι καλύτερα,λέω τι βολεύει.

Έχει αρχίσει να αλλάζει αυτό. 

Παλιότερα και μεχρι πριν μερικά χρόνια ναι. Οι εποχές άλλαξαν

Πλέον και μετά τα CC ,που χρησιμοποιούν κάρτες ακόμα και για αγορές εντός,και με όλο και περισσότερο κόσμο να χρησιμοιποιεί web banking υπηρεσίες, η αγορά από internet-εξωτερικό και ειδικά από γνωστά μαγαζιά όπως amazon κλπ,είναι ποιο "οικεία" και προσιτή σε όλους.

Με αυτούς έστω τους ρυθμους που ανεβαίνει το ποσοστό αυτων που προτιμουν την αγορά από έξω,κάποια στιγμή αναγκαστικά και τα μαγαζιά της χώρας θα πρέπει να γινουν κάπως ανταγωνιστικοι συγκρινόμενα και με την ευρωπαϊκή αγορά,αλλιώς θα βάλουν λουκέτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά μόνο από Εξωτερικό και ας πληρώσω και κάνα εικοσαρικο παραπάνω μεταφορικά.Εμπλεξα με καμένη μητρική από κατάστημα που τους είχα αφήσει 1000 ευρώ και ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει σκρουτζομαγαζο.

21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα έχουμε νέο trailer του Metro Exodus στις 20 Αυγούστου, λογικά με την ανακοίνωση των νέων GeForce με Ray-tracing.

Εκεί θα φανεί τι ρόλο βαράει το ray και τι επιδόσεις θυσιάζουμε με αυτό ανοιχτό.

Επεξ/σία από Spasarxidas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα έχουμε νέο trailer του Metro Exodus στις 20 Αυγούστου, λογικά με την ανακοίνωση των νέων GeForce με Ray-tracing.

Εγώ θέλω να ανακοινωθούν όλες μαζί και η 2080 Ti να τελειώνουμε 15/9 πρέπει να εχω κάρτα 2xxx  🤩

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν παίζει.

To ξέρω,το ιδεατό μου εξομολογούμαι.. θα αναγκαστώ να παίξω το Tomp με μια 960 στα 2μιση Κ

Εκτός και αν χτυπήσω μια vega 64 ως τότε να την βγάλω που θέλω να την δοκιμασω και στο hack,  λογικά θα πάρουν λίγο κάτω οι τιμές τους. .

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.
17 minutes ago, MoviemakerGr said:

To ξέρω,το ιδεατό μου εξομολογούμαι.. θα αναγκαστώ να παίξω το Tomp με μια 960 στα 2μιση Κ

Εκτός και αν χτυπήσω μια vega 64 ως τότε να την βγάλω που θέλω να την δοκιμασω και στο hack,  λογικά θα πάρουν λίγο κάτω οι τιμές τους. .

Vegarbage όταν έρχεται το RTX2080 ; Hell no..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Και όμως ίσως ανακοινωθεί και η ti

Αν βγάλει και την Ti μαζί τι θα κυκλοφορήσει ακόμη όσο περνάει η 2ετια ? GTX/RTX 3080 στα τελη 19 :P ?

Λογικά θα ακολουθήσει το κλασσικό κύκλο όπως κάθε σειρά

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα leak απόδοσης σε bench για να ξέρουμε πάνω - κάτω που θα κυμαίνονται οι καινούργιες.........θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση να δούμε και την 2080ti τώρα.......

https://videocardz.com/77362/nordichardware-nvidia-geforce-rtx-2080-preorders-to-go-live-on-monday

" Rumors also suggest that we might see RTX 2080 Ti graphics card as well. ":shock:

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...