Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Νομίζω η διαφορά θα είναι μικρή DLSS με native, όπως το checkerboard στις κονσόλες με το native.

Προσωπικά αρρωσταίνω όταν κάτι δεν ειναι Native.... 

Δημοσ.
1 minute ago, Acmilangr2 said:

Προσωπικά αρρωσταίνω όταν κάτι δεν ειναι Native.... 

Εγώ όχι, αν πασχίζω να δω τη διαφορά με το native σε στατικές εικόνες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τελικά δεν είναι upscale, είναι εναλλακτική μέθοδος antialiasing. Απενεργοποιεί τελείως το κλασικό AA και χρησιμοποιεί DLSS. Άρα δε μιλάμε για rendering σε χαμηλότερη ανάλυση. Ενδιαφέρον.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

Τελικά δεν είναι upscale, είναι εναλλακτική μέθοδος antialiasing. Απενεργοποιεί τελείως το κλασικό AA και χρησιμοποιεί DLSS. Άρα δε μιλάμε για rendering σε χαμηλότερη ανάλυση. Ενδιαφέρον.

Δεν μπορεί....

Δηλαδή το ένα ειναι chart με AA και το άλλο με DLSS; δηλαδή αν το κλείσουμε τελείως που θα πάει;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γινεται το Titan V των 5120 shaders και λοιπα να ειναι 30% μπροστα απο 1080Τi και η 2080 gtx με 2930 shaders και το μισο bandwidth να ειναι 10% μπροστα απο 1080Ti δηλαδη μονο 20% πισω απο Titan V.

Drivers ? 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σίγουρο ειναι ότι θα γεμίσει το foum σε λίγες μέρες με άλλες τόσες σελίδες

:P

https://www.pcgamer.com/nvidias-benchmarks-claim-the-rtx-2080-will-be-50-faster-than-gtx-1080/

The DLSS performance—that's Deep Learning Super Sampling, Nvidia's new AI-enabled anti-aliasing technology—meanwhile shows even larger improvements. The baseline here is against TAA (temporal anti-aliasing), and the performance improvements shown here seem a bit high. In games that I've benchmarked lately, turning TAA off typically only improves performance by 5-10 percent, but Nvidia is showing up to 50 percent higher performance with DLSS than TAA. 

Λοιπόν , όπως λέει και αρθρογράφος πολύ σωστά. ακόμα και αν κλείσουμε το AA κερδίζουμε συνήθως 5-10%. Η Nvidia ανοίγοντας το DLSS κερδίζει 50%....

Οπότε σίγουρα δεν είναι μόνο antialling. Προφανώς θα κάνει και κάτι άλλο που θα μειώνει την ποιότητα.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, το διάγραμμα δείχνει 40-50% άυξηση επιδόσεων της 2080 έναντι της 1080!!! 

edit : αυτό σημένει ότι τελικά και η 2070 ίσως ειναι ισάξια της 1080ti;

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Eγώ πάντως όταν διαβάζω για rtx 2080 νομίζω ότι έχω να κάνω με καναν διάδοχο της rx 580.Το παθαίνει και κανένας άλλος; ^_^

Θα προτιμούσα το gtx προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ το κρατάω ....αλλά οι τελευταίες εξελίξεις άλλα δείχνουν...

Μην βιάζεσαι δεν υπάρχει περίπτωση με αυτά τα cores που έχει η 2080 να είναι τόσο ανώτερη της 1080ti όταν η titan με 5100 ήταν 30% πάνω. Ούτε σε συχνότητα βλέπω μεγάλα πράγματα τα boost είναι όπως στις Pascal. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ το κρατάω ....αλλά οι τελευταίες εξελίξεις άλλα δείχνουν...

Κρατα και τις τιμες των καλων 1080ti που παιζουν στα 800-850+ευρω,οσο πανω κατω ξεκινανε οι καλες 2080.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μην βιάζεσαι δεν υπάρχει περίπτωση με αυτά τα cores που έχει η 2080 να είναι τόσο ανώτερη της 1080ti όταν η titan με 5100 ήταν 30% πάνω. Ούτε σε συχνότητα βλέπω μεγάλα πράγματα τα boost είναι όπως στις Pascal. 

Δεν χρειάζεται να ειναι πολύ ανώτερη. και 10% ανώτερη να ειναι η ti μπορεί να ειναι 50% ανώτερη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν χρειάζεται να ειναι πολύ ανώτερη. και 10% ανώτερη να ειναι η ti μπορεί να ειναι 50% ανώτερη

H 2080 κοντράρεται με 1080ti. Και σε τιμη και επιδόσεις. Η 2080ti παίζει μόνη της και σε τιμη και επιδόσεις. Αναμένουμε benchmarks απο guru3d. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...