Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, mtifosi said:

Επιλογες υπαρχουν. Εγω πχ θα προτιμουσα χαμηλοτερη αναλυση αλλα ενεργοποιημενο το rtx σε τιτλο ειδικα οπως το metro οπου χρησιμοποει rt global illumination. Αλλος θελει αναλυση και fps χωρις rtx. Παντα καλο ειναι οταν παρουσιαζεται κατι να πας στην δευτερη υλοποιηση.

Ε είπαμε πάντα όταν μπαίνει ένα νέο feature οι GPUs τα παίζουν όπως με το tessellation..Όσο περνάει ο καιρός όμως γίνεται στάνταρ και το τρέχουν με άνεση. Το RTX στις 20 series είναι απλά η αρχή.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mtifosi είπε

Επιλογες υπαρχουν. Εγω πχ θα προτιμουσα χαμηλοτερη αναλυση αλλα ενεργοποιημενο το rtx σε τιτλο ειδικα οπως το metro οπου χρησιμοποει rt global illumination. Αλλος θελει αναλυση και fps χωρις rtx. Παντα καλο ειναι οταν παρουσιαζεται κατι να πας στην δευτερη υλοποιηση.

Πιο κατω απο 1080p? Γιατι σε 1080 η 2080ti βγαζει 35-55 με rtx on. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πιο κατω απο 1080p? Γιατι σε 1080 η 2080ti βγαζει 35-55 με rtx on. 

Το ποσο θα βγαζει θα το κρινουμε οταν κυκλοφορησει και οχι απο alpha revision ενος game σε video...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Το ποσο θα βγαζει θα το κρινουμε οταν κυκλοφορησει και οχι απο alpha revision ενος game σε video...

Ποια alpha. Σε 1 μήνα βγαίνει το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν alpha/beta , για τα μάτια του κόσμου μπαίνει το ταμπελακι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Mtifosi το έχεις αποφασίσει δηλαδή να πας σε 2080Ti ;

Οχι σε ti...σκεφτομουν pascal για αναβαθμιση γιατι ημουν καιρο χωρις καρτα αλλα ειδικα το rtx στο metro ετσι οπως το ειδα μου αρεσε πολυ...

2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ποια alpha. Σε 1 μήνα βγαίνει το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν alpha/beta , για τα μάτια του κόσμου μπαίνει το ταμπελακι. 

Οκ, οπως και να εχει ας το δουμε και επισημα. Ωραιο το feature στο tomb raider αλλα αν εχει αυτο το impact δεν το δικαιολογει τοσο σε σχεση με το metro, bfv...

Δημοσ.

αν και  εγω  πιστευω οτι  η  2070 και  2080  δεν θα κρατησει  2 χροννια  .. πιστευω οτι  η επομενη γεννια  πχ  3070 και 3080 θα βγει πιο συντομα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Οχι σε ti...σκεφτομουν pascal για αναβαθμιση γιατι ημουν καιρο χωρις καρτα αλλα ειδικα το rtx στο metro ετσι οπως το ειδα μου αρεσε πολυ...

Οκ, οπως και να εχει ας το δουμε και επισημα. Ωραιο το feature στο tomb raider αλλα αν εχει αυτο το impact δεν το δικαιολογει τοσο σε σχεση με το metro, bfv...

Δεν αντιλέγω. Είναι νέα τεχνολογία με μεγάλες προοπτικές που θα φάμε μεγάλο δρόμο μέχρι να εξελιχθεί πλήρως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσεις  πιστευετε  οτι  η επομενη  γεννια  3070 και 3080 θα βγει πιο συντομα ??

η  2070 και  2080  εινε κατι σαν beta και alpha εκδοση..

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, powerblade είπε

εσεις  πιστευετε  οτι  η επομενη  γεννια  3070 και 3080 θα βγει πιο συντομα ??

η  2070 και  2080  εινε κατι σαν beta και alpha εκδοση..

beta hardware δεν εχω ξανα ακούσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...