Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από SPANK
Ημέρα : Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018
Ώρα :      7:00μ.μ ('Ωρα Ελλάδος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aOUaS88 είπε

O Psycho π πηγε ρε παιδια? :P  Aπογοητευτηκε κ τα παρατησε??

Περιμενει benchmarks οπως και οι περισσοτεροι που ενδιαφερονται για τις καρτες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν προτειναμε 1060 στα 300ευρω για 1080p,ειπαμε οτι σε αυτη την αναλυση η 1060 3gb ειναι value for money καρτα ενω η 1080(που ειπες εσυ)δεν ειναι.

Τα υπολοιπα ειναι κλασσικα οι γνωστες αερολογιες περι Pc master race/ultra settings που γραφονται στα forum και οι περισσοτεροι γελανε που τα διαβαζουν.

Καλα κρατει η παραπληροφορηση μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου μονο κριμα ειναι. Καλα που υπαρχει και το youtube.

1060 3gb στο kindgom. Αντε και κοντευουμε τα 30.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Σε κανα μηνα δλδ θα πιασουν στα χερια τους οι γιου τουμπερς τις καρτες ε? Mεχρι τοτε ειμαι 100% σιγουρος οτι θα υπαρχει v2 θρεντ για τιουρινγκ...αχαχα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Περιμενει benchmarks οπως και οι περισσοτεροι που ενδιαφερονται για τις καρτες.

Τι να τα κάνει;Αφού μας έλεγε για αυτή τη διαστημική τεχνολογία όλη την ώρα, τώρα περιμένει benchmarks για να δει αν θα τα σκάσει;Εγώ του προτείνω για 4κ μια 1070 σε low settings.Η κάρτα μια χαρά παίζει σε 4κ.Τα ultra και τα 60αρια είναι για Εκάλη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Καλα κρατει η παραπληροφορηση μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου μονο κριμα ειναι. Καλα που υπαρχει και το youtube.

Spoiler

Εχω 3 φιλους μου με gtx 1060 3gb και 1 με gtx 1050 απο pascal(οι αλλοι εχουν παλιοτερες καρτες)και δεν θυμαμαι καποιος απο αυτους να εκανε καποιο παραπονο στα παιχνιδια που παιζουν/τους ενδιαφερουν).

Τωρα αν το 2019 ή 2020 τα βρουν σκουρα τοτε θα πανε σε κατι αλλο,αντιστοιχου κοστους.

Περαν τουτου οπως ειπα πηγαινε και στο τμημα των αναβαθμισεων και νεων συστηματων(επειδη εδω δεν ειναι το θεμα των Pascal) και προτεινε παντου καρτες των 500ευρω να δουμε τι απαντησεις θα παρεις επειδη εγω παραπληροφορω τους αλλους...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παω να παιξω λιγο crash γιατι καναμε κεφαλι παλι. Εσεις για το 2018 προτεινετε 1060 στα 300 ευρω για 1080p να χαιρεται με τις γραφικαρες που εχουν τα νεα παιχνιδια αλλα να πρεπε να βαλει medium για να πιασει τα 60 της οθονης του. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε

Τελικα εκατσες εδω να παιξεις crash με τον fulgore?

Καλα εκανες, ειναι πιο real time και δεν εχει και απαιτησεις σε γραφικα!😋😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εχω 3 φιλους μου με gtx 1060 3gb και 1 με gtx 1050 απο pascal(οι αλλοι εχουν παλιοτερες καρτες)και δεν θυμαμαι καποιος απο αυτους να εκανε καποιο παραπονο στα παιχνιδια που παιζουν/τους ενδιαφερουν).

Τωρα αν το 2019 ή 2020 τα βρουν σκουρα τοτε θα πανε σε κατι αλλο,αντιστοιχου κοστους.

Περαν τουτου οπως ειπα πηγαινε και στο τμημα των αναβαθμισεων και νεων συστηματων(επειδη εδω δεν ειναι το θεμα των Pascal) και προτεινε παντου καρτες των 500ευρω να δουμε τι απαντησεις θα παρεις επειδη εγω παραπληροφορω τους αλλους...

Να φανταστω μιλας για fortnite fifa pubg overwatch? Προφανως και δεν θα προτεινω 1080 για τετοια παιχνιδια. Εσυ προτεινε 1060 σε αυτους που θελουν να παιζουν τα νεα games και βλεπουμε αντιδρασεις.

2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Τελικα εκατσες εδω να παιξεις crash με τον fulgore?

Καλα εκανες, ειναι πιο real time και δεν εχει και απαιτησεις σε γραφικα!😋😂

Εχει την πλακα του και αυτο. Αν βαλω crash βλεπω να το κλεινω στις 10 εχω 10 μερες να παιξω λογω δουλειας και θελει ενα καλο session να παρουμε τη δοση μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ εχετε ολοι δικιο,ή ultra settings ή low/κονσολα.

καλη συνεχεια απο μενα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

1060 3gb στο kindgom. Αντε και κοντευουμε τα 30.

Screenshot_1.png

τι ανάλυση είναι; Εγώ έχω 2GB gtx 960 σε 1080p πιανω minimum 40fps με μίξη HIGH και 1-2 medium, νομιζω το Ultra το γκειμ δε το προτείνει καν ("reserved for  future hardware"), προφανώς απενεργοποιημένα AA/vsync κτλ, δε παίζει η 1060 3GB να είναι 37fps, μήπως είναι κανα 1440p ή 4K ΚΑΙ στα Ultra όμως; Γιατι το να βάζεις Ultra σε όλα τα settings τις πιο πολλές φορές δεν έχει νόημα αφού έχεις υπερβολικά χαμηλότερα fps για κάτι που δεν έχει μεγάλη διαφορά 😮

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Οι κάρτες, όπως σχεδόν όλα τα προϊόντα , κρίνονται με το performance/dollars ratio.

Τα αυτονόητα δηλαδή.

Σε αλλα forum ειναι αυτονοητα οπως φαινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

τι ανάλυση είναι; Εγώ έχω 2GB gtx 960 σε 1080p πιανω minimum 40fps με μίξη HIGH και 1-2 medium, νομιζω το Ultra το γκειμ δε το προτείνει καν ("reserved for  future hardware"), προφανώς απενεργοποιημένα AA/vsync κτλ, δε παίζει η 1060 3GB να είναι 37fps, μήπως είναι κανα 1440p ή 4K ΚΑΙ στα Ultra όμως; Γιατι το να βάζεις Ultra σε όλα τα settings τις πιο πολλές φορές δεν έχει νόημα αφού έχεις υπερβολικά χαμηλότερα fps για κάτι που δεν έχει μεγάλη διαφορά 😮

Το παραπανω σε 1080p ηταν δεν προσεξα ρυθμισεις. Εδω συνδιασμος medium high σε 1080 πεφτει μεχρι 48fps και τα γραφικα ειναι λιγο τραγικα νομιζω με αυτες τις ρυθμισεις.

Kαι εδω συγκριση με 1070 1080 να δουμε διαφορες

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το παραπανω σε 1080p ηταν δεν προσεξα ρυθμισεις. Εδω συνδιασμος medium high σε 1080 πεφτει μεχρι 48fps και τα γραφικα ειναι λιγο τραγικα νομιζω με αυτες τις ρυθμισεις.

Υπάρχει όμως και cpu bottleneck 😮

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σε αλλα forum ειναι αυτονοητα οπως φαινεται.

Η 1060 θεωρεις οτι εχει καλο performance/ratio σε μια καλη υλοποιηση στα 320?

https://www.skroutz.gr/s/9526846/MSI-GeForce-GTX1060-6GB-GTX-1060-GAMING-X-6G.html

Δηλαδη η 1070ti ιδια gaming x στα 487 δεν εχει καλυτερο performance/ratio?

https://www.skroutz.gr/s/13263492/MSI-GeForce-GTX-1070-Ti-8GB-Gaming-GTX-1070-Ti-Gaming-8G.html

Μόλις τώρα, dim_mnia είπε

Υπάρχει όμως και cpu bottleneck 😮

Eβαλα και με καλυτερο cpu 7700k στο ιδιο ποστ παλι πεφτει αρκετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...