deesnider Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλαράκια, γεια χαρά και πάλι! Χρειάζομαι προτάσεις για να επιλέξω μια καλή και αξιόπιστη θήκη για ένα σκληρό που θέλω να συνδέσω εξωτερικά στο P.C. Ο δίσκος είναι αυτός. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά έχω κατά καιρούς ακούσει ότι κάποιες εξωτερικές θήκες, καθώς και κάποια docking station (ενδιαφέρομαι μόνο για θήκη και όχι για docking station) , έχουν περιορισμό στη χωρητικότητα τού δίσκου που μπορούν να «δουν», γι' αυτό και διευκρινίζω ότι πρόκειται για δίσκο 4TB. Η χρήση τού δίσκου είναι καθαρά για storage ταινιών και σειρών, θα τρώει πάρα πολύ «γράψε-σβήσε» και θα συνδεθεί πάνω σε αυτό το usb3 hub που έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Θα προτιμούσα και η ίδια η θήκη να έχει εξωτερική τροφοδοσία, αν και αν δεν απατώμαι, η θήκες για 3,5άρη έχουν όλες. Γίνεται χαμός από μάρκες και μοντέλα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να διαλέξω, δεδομένου ότι έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το αντικείμενο (αρκετά πριν εμφανιστεί το usb3 στην αγορά). Η εμπειρία σας θα μού ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από deesnider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) εξαιρετική θήκη και έχει και e-sata. και αρκετά φτηνή. έχει βγει και η πιο καινούρια σε usb 3.1 10gbps χωρίς e-sata. βέβαια το e-sata έχει τελειωσει. http://www.fantec.de/en/products/storage-devices/hard-drive-cases/25-inch-hard-drive-cases/produkt/details/artikel/1693_fantec_db_alu3e_6g/ το μόνο μείον είναι η έλλειψη led λειτουργίας στην προσοψη [για κάποιο περίεργο λόγο έχει στην πίσω μεριά(!!!) ]. Βέβαια η εταιρεία αναφέρει πως είναι μία θήκη που τη συνδέεις , στον υπολογιστή και την ξεχνάς. Δε χρειάζεται άνοιγμα σβήσιμο. Άλλο ένα εξαιρετικό μοντέλο είναι η sharkoon swift case σε usb 3.0 μόνο όμως. Σαν εμφάνιση απλώς τα σπάει. Νομίζεις πως είναι έτοιμο μοντέλο και όχι δίσκος σε θήκη. https://en.sharkoon.com/product/1685/16310#desc Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Ασχετό, αλλα και η δικιά μου εχει πίσω το φωτάκι και με βολεύει πάρα πολύ γιατί δεν με ενοχλεί στα μάτια το λαμπάκι (ιδιως το βράδυ) αλλά αντανακλάει στον τοίχο και βλέπω εαν δουλεύει ή οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, gdriver είπε Άλλο ένα εξαιρετικό μοντέλο είναι η sharkoon swift case σε usb 3.0 μόνο όμως. Σαν εμφάνιση απλώς τα σπάει. Νομίζεις πως είναι έτοιμο μοντέλο και όχι δίσκος σε θήκη. https://en.sharkoon.com/product/1685/16310#desc Αυτή με «ψήνει» περισσότερο, δεν ξέρω γιατί...σίγουρα πάντως με κερδίζει σαν εμφάνιση. Τη χτυπάω άμεσα, αφού την προτείνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, sstratos είπε Ασχετό, αλλα και η δικιά μου εχει πίσω το φωτάκι και με βολεύει πάρα πολύ γιατί δεν με ενοχλεί στα μάτια το λαμπάκι (ιδιως το βράδυ) αλλά αντανακλάει στον τοίχο και βλέπω εαν δουλεύει ή οχι.... πολύ καλή η λογική σου αυτή. δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Όμως δεν έχουν όλες δυνατά πίσω λαμπάκια για να φαίνονται στον τοίχο, όπως η πρώτη που δημοσίευσα, συν και την ημέρα πάλι δε φαίνεται κάτι όσο δυνατό φως και να έχει. η swift case από την άλλη έχει ένα τόσο διακριτικό και άκρως ελκυστικό φωτισμό πίσω από το φιμέ γυαλιστερό και μπροστά. Είναι χωρίς αντίπαλο. 32 λεπτά πριν, deesnider είπε Αυτή με «ψήνει» περισσότερο, δεν ξέρω γιατί...σίγουρα πάντως με κερδίζει σαν εμφάνιση. Τη χτυπάω άμεσα, αφού την προτείνεις! είναι κορυφαία. Να έχεις υπ'όψη σου πως στην πρόσοψη έχει διάκενα πάνω και κάτω για τον αερισμό της. Η φιμέ γυαλιστερή όψη της δεν πιάνει δηλαδή όλο το χώρο μπροστά της. Αφήνει λίγο κενό πάνω και κάτω. Αυτό ίσως σε ξενίσει στην αρχή. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από gdriver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα