cp9mush Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, βρήκα να πουλήσω την πλατφόρμα που έχω ως τώρα (6600κ/16gb ram/mobo z-170a και το κουτι μου) . Kαι θέλω να πάω σε Ryzen, γλυκοκοιταω τον 2600χ. Η κάρτα γραφικών προς το παρόν θα μείνει η ιδια (gtx 970 ) μιας και περιμένω να δω την σειρα turing, για να πάω στην αντίστοιχη χχ70 . Ποσό που διαθέτουμε : 550 -600 για cpu/mobo/ram/kουτι. Χρήση υπολογιστή : broswing, triple a games se mix ultra/high settings και pubg . Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: none Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι,προς το παρoν έχω μια 1080p. Αργοτερα ισως παω σε κατι με freesyng/gsync στην ιδια αναλυση. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Aθηνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο εμενα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Exω windows Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Psu coolermaster gx 750, 240ssd και την 970 g1 gaming Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από cp9mush
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, cp9mush είπε Καλησπέρα, βρήκα να πουλήσω την πλατφόρμα που έχω ως τώρα (6600κ/16gb ram/mobo z-170a και το κουτι μου) . Kαι θέλω να πάω σε Ryzen, γλυκοκοιταω τον 2600χ. Η κάρτα γραφικών προς το παρόν θα μείνει η ιδια (gtx 970 ) μιας και περιμένω να δω την σειρα turing, για να πάω στην αντίστοιχη χχ70 . Ποσό που διαθέτουμε : 550 -600 για cpu/mobo/ram/kουτι. Χρήση υπολογιστή : broswing, triple a games se mix ultra/high settings και pubg . Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: none Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι,προς το παρoν έχω μια 1080p. Αργοτερα ισως παω σε κατι με freesyng/gsync στην ιδια αναλυση. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Aθηνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο εμενα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Exω windows Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Psu coolermaster gx 750, 240ssd και την 970 g1 gaming μια χαρα ειναι ο επεξεργαστης για τη χρηση σου. κανε λιγο oc και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα εφοσον δεν κανεις streaming το τροφοδοτικο ειναι μετριο, δηλαδη ανετα μπορεις να παρεις καλυτερο αλλα δεν ειναι και κακο μπορεις να δεις τα tx της corsair, b2 της evga, κλπ. υπαρχουν πολλα να διαλεξεις. σ ενδιαφερουν τα modular? θα σου προτεινα ταβανι τα 650w, μια χαρα φτανουν τα 550 και για oc. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Leleouras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 στα 1080p για gamming pc δεν θα πας σε amd.... Intel θα πάρεις 8400 - 8700 εφόσον θες να αναβαθμίσεις ντε και καλά.
leros2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Leleouras είπε στα 1080p για gamming pc δεν θα πας σε amd.... Intel θα πάρεις 8400 - 8700 εφόσον θες να αναβαθμίσεις ντε και καλά. Μια χαρά πας, ο μόνος λόγος που κοιτάς σε intel είναι το gaming στα 144+ hz Ειδικά για τον 8400 δεν υπάρχει λόγος... με το καλημέρα έχεις ryzen 5 2600 στα 4.1ghz (all cores) με χαμηλό voltage... 10 ώρες πριν, cp9mush είπε Καλησπέρα, βρήκα να πουλήσω την πλατφόρμα που έχω ως τώρα (6600κ/16gb ram/mobo z-170a και το κουτι μου) . Kαι θέλω να πάω σε Ryzen, γλυκοκοιταω τον 2600χ. Η κάρτα γραφικών προς το παρόν θα μείνει η ιδια (gtx 970 ) μιας και περιμένω να δω την σειρα turing, για να πάω στην αντίστοιχη χχ70 . Ποσό που διαθέτουμε : 550 -600 για cpu/mobo/ram/kουτι. Χρήση υπολογιστή : broswing, triple a games se mix ultra/high settings και pubg . Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: none Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι,προς το παρoν έχω μια 1080p. Αργοτερα ισως παω σε κατι με freesyng/gsync στην ιδια αναλυση. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Aθηνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο εμενα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Exω windows Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Psu coolermaster gx 750, 240ssd και την 970 g1 gaming Αν τα δώσεις σε καλή τιμή τότε ναι αξίζει η αναβάθμιση... Αν είναι να τα σκοτώσεις, καλύτερα να μείνεις όπως είσαι... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από leros2004 1
cp9mush Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 350 τα δίνω νομίζω είναι καλά. Ωραία ας πούμε ότι κάνω upgrade σε Intel. Τι combo cpu/mobo/ram να κοιτάξω;
leros2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Intel Core i5-8600K Asrock Z370 Extreme4 G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Thermalright Macho 120 Rev.A ή Thermalright TRUE Spirit 140 Ps: ΜΕ την κάρτα γραφικών που έχεις μη περιμένεις βελτίωση στο gaming..... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από leros2004
cp9mush Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Εννοείται ότι δεν περιμένω να δω διαφορά στα fps. Απλά αφού μου δόθηκε η ευκαιρια, είπα να κάνω την πλατφόρμα μου λίγο πιο future proof(με παραπάνω cores). Αλλαγή στην κάρτα θα κάνω το 19 με την αντίστοιχη χχ70.
cp9mush Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Τελικά πήγα σε 8700 μιας και τον 6600κ τον ετρεχα στοκ. Eυχαριστω για την βοηθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα