Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, greekgreek είπε Δεν βλέπεις ότι είναι ίδιος καρπός με τη φώτο του φίλου. Και τα φύλλα ίδια είναι. Το "ο καρπός γίνεται μεγάλος και μαύρος", που έγραψε ο φίλος είναι σχετικό ,και στη δεύτερη φώτο από το χέρι που φαίνεται ,καταλαβαίνεις το μέγεθος του καρπού. Το δυο χρόνια τι σχέση έχει; Τώρα ξανά είδα το θέμα . Για μένα το έγραψα το δύο χρόνια. Στη φωτό ο καρπός είναι σχεδόν ήδη σε πλήρες μέγεθος και λέει ότι γίνεται μεγάλος. Επίσης λέει ότι δεν είναι αχλάδι, που αχλάδι σε μέγεθος τζίτζιφου δε νομίζω να υπάρχει και ότι κανείς στο χωριό δεν ήξερε τι είναι. Όσο να 'ναι δημιουργεί κάποια ενδιαφέροντα ερωτήματα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από Miracle Worker
greekgreek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή έβαλα εδώ και μερικά χρόνια τζιτζιφιά ,ξέρω και πως ωριμάζει . Στη φώτο του φίλου βλέπω τζίτζιφα, τα φύλλα ,το πως ωριμάζει ,σε όλα. Το "ο καρπός γίνεται μεγάλος και μαύρος", ίσως δεν το διατύπωσε σωστά. Και αυτό περισσότερο στο μαύρος ,γιατί γίνεται σκούρο καφέ. Σε μέγεθος μοιάζουν με κάτι μικρά μηλαράκια ή μικρά αχλαδάκια. Είχα ανεβάσει τις φώτο στη σελίδα μου στο facebook, για αυτό και τις βρήκα αμέσως. Στην παρακάτω φώτο είναι πριν ωριμάσουν. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από greekgreek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα