Προς το περιεχόμενο

[PC Game] Insurgency δωρεάν @ Steam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα ένα παιχνίδι για να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας στο Steam ελπίζοντας ότι θα βρείτε χρόνο κάποια στιγμή για να το παίξετε:

Το  multi-player παιχνίδι Insurgency δωρεάν για 48 ώρες: https://store.steampowered.com/app/222880/Insurgency/

Δε το έχω παίξει το παιχνίδι. Οι κριτικές είναι πολύ καλές.

• Like 15
  • Thanks 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι. Βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό το steam δεν γράφει αγορά ή προσθήκη στην βιβλιοθήκη αλλά εγκατάσταση απευθείας. Έχει αλλάξει πολιτική; Πρέπει σώνει και ντε να το κάνω εγκατάσταση πρώτα για να μείνει στην βιβλιοθήκη;

και επίσης TS το link δεν ανοίγει... 

(αλλά εντάξει, με αναζήτηση το βρίσκεις)

edit: εντάξει, όπως παλιά, μόλις πατήσεις εγκατάσταση το βάζει στην βιβλιοθήκη.

Επεξ/σία από koooleeek
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koooleeek είπε

Να ρωτήσω κάτι. Βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό το steam δεν γράφει αγορά ή προσθήκη στην βιβλιοθήκη αλλά εγκατάσταση απευθείας. Έχει αλλάξει πολιτική; Πρέπει σώνει και ντε να το κάνω εγκατάσταση πρώτα για να μείνει στην βιβλιοθήκη;

και επίσης TS το link δεν ανοίγει... 

(αλλά εντάξει, με αναζήτηση το βρίσκεις)

Αν πατήσεις εγκατάσταση σου βγάζει αυτό

image.png.4a72df35e50fccc14c7aa2dc39e5dde3.png

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και αρκετα ρεαλιστικο σαν fps. Βεβαια σε γενικες γραμμες θεωρω πως ειμαι τεμπέληδες και θα μπορουσαν να ειχαν δωσει παραπάνω πραγματα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Το εχω αγορασει οπως και το day of infamy που ειναι της ιδιας εταιρίας.

Δημοσ.

Το είχα τσιμπήσει σε παλιότερη προσφορά πριν 1-2 χρόνια στα 5€. Είναι αρκετά καλό παιχνίδι. ΟΚ τα γραφικά του δεν μαγεύουν, αλλά σαν gameplay ήταν πολύ καλό. Το είχα λιώσει για μερικές εβδομάδες.

Δεν ξέρω πόσο κόσμο έχει πλέον σε servers, αλλά ίσως με αυτή την προσφορά ανέβει πάλι.

Για τζάμπα αξίζει πάρα πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...