Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ηρθε στα χερια μου το xiaomi redmi note 4 4gb Ram 64gb Rom φιλου με snapdragon 625,εχει ενα θεμα μολις αναβει φορτιζει το MI ανοιγει κανονικα αλλα πεταει μηνυμα gboard has stopped working,του εμφανιζει μαυρη οθονη που βλεπει μονο ωρα,μπαταρια και ενα ορθογώνιο επιλογη για RESET PHONE το οποιο κανει restart τη συσκευη και φαινεται οντως να κανει reset,αφου αργει λιγο παραπανω για να ανοιξει,αλλα εν τελη δεν ανοιγει κανονικα η συσκευη και εμφανιζει παλι οτι περιεγραψα παραπανω.
Με volume up και power μπαινει στο mi-recovery 3.0 και εχω επιλογη για wipe data αλλα και παλι τζίφος,δεν αλλαζει κατι αφου κανω wipe data.
Με volume down και power μπανει σε FASTBOOT MODE,
Εχω κατεβασει το XiaoMiFlash και τωρα κατεβαζω και αυτη τη ROM

Μηπως μπορει να βοηθήσει καποιος  με link της FASTBOOT ROM γιατι εχω χαθει με τα παρομοια μοντελα και τις διαφορετικες ρομ,ωστε να μην BRICKαρω τη συσκευη;
(xiaomi redmi note 4 4gb Ram 64gb Rom φιλου με snapdragon 625,δεν το πηρε απο Ελλαδα,κατα 99% η ιντερνασιοναλ εκδοση με b20)

Σωστα ειμαι μεχρι εδω;Aν οχι.
Τι πρεπει να κανω;

Αν το στειλει στην infoquest Θα το δεχτουν,εφοσον ειναι απο κινα αγορασμενο;
Ευχαριστω προκαταβολικα!

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Η Info Quest δεν αναλαμβάνει.

Μόνο αν το έχεις πάρει από τα σημεία πώλησης.

Χρησιμοποίησε αυτόν τον οδηγό που είναι και εύκολος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31431-Επαναφορά-τηλεφώνου-με-το-xiaomitool/

Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Η Info Quest δεν αναλαμβάνει.

Μόνο αν το έχεις πάρει από τα σημεία πώλησης.

Χρησιμοποίησε αυτόν τον οδηγό που είναι και εύκολος https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31431-Επαναφορά-τηλεφώνου-με-το-xiaomitool/

Επίσης δεν χρειάζεται να έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB.

Καταρχας σε ευχαριστω για τον οδηγο που μου παρεθεσες,τον ακολουθησα αλλα δυστηχως μου βγαζει σφαλαμα "1040" στο τελος κατα την εγκατασταση της china developer,δοκιμασα 2-3 φορες,αλλα τζιφος.

Δοκιμασα και την global μηπως γινει κατι καπακι μετα,αλλα εχω το ιδιο error.

Τωρα ειναι κολλημενο στο MI οταν το ανοιγω,μπαινει κανονικα recovery και fastboot.

,ο ισως κλειδομενος Bootloader φταιει;

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από stathis97

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...