Προς το περιεχόμενο

Freesync και nVidia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για PC με nVidia gtx 1080 ,στο budget χωράει 144hz monitor αλλά όχι με Gsync γιατί ειναι πανάκριβα.
Η Ερώτηση μου είναι απλή:Αξίζει να πάρω FreeSync monitor 144άρι για την 1080 ή θα με πεθάνει το tearing όπου καλύτερα είναι να πάω σε μία 60hz να γλιτώσω και κάνα φράγκο ;
Για να προλάβω μερικούς,οθόνη 144hz με Gsync χωράει στο budget όσο χωράει ελέφαντας σε ψυγείο !
Ευχαριστώ προκαταβολικά .

Δημοσ.

😮

Ποιο πολύ το stutering φοβάμαι. Δύσκολη απάντηση. 

Στην 144hz φαντάζομαι πως αν την κατεβάσεις πχ στα 100hz (σε ενα παιχνίδι που έχει low 100fps) τότε με v-sync θα εισαι Smooth. 

Απλά θεωρία όμως αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

😮

Ποιο πολύ το stutering φοβάμαι. Δύσκολη απάντηση. 

Στην 144hz φαντάζομαι πως αν την κατεβάσεις πχ στα 100hz (σε ενα παιχνίδι που έχει low 100fps) τότε με v-sync θα εισαι Smooth. 

Απλά θεωρία όμως αυτό. 

Ευχαριστώ για την απάντηση,εσύ τι θα έκανες προσωπικά αν ήσουν στην θέση μου;
Λαμβάνοντας αυτά υπό όψην σου,θα έπαιρνες το ρίσκο ή θα πήγαινες σε απλή;

Δημοσ.

Πάρε και αν σε πεθάνει στο stuttering βάλε από το Nvidia control panel half rate vsync ή πως το λένε και παίζε με 72fps. Αλλά δεν νομίζω να έχεις τόσο έντονο θέμα, το 80% των gamers παίζει με Nvidia κάρτα και freesync monitor. 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Πάρε και αν σε πεθάνει στο stuttering βάλε από το Nvidia control panel half rate vsync ή πως το λένε και παίζε με 72fps. Αλλά δεν νομίζω να έχεις τόσο έντονο θέμα, το 80% των gamers παίζει με Nvidia κάρτα και freesync monitor. 😛

Μεγάλη αλήθεια σε όλα. 

Δημοσ.
Στις 14/8/2018 στις 5:38 ΠΜ, mindtrapper είπε

Σε ευχαριστώ πολύ,αυτό θα κάνω ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...