Punker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για PC με nVidia gtx 1080 ,στο budget χωράει 144hz monitor αλλά όχι με Gsync γιατί ειναι πανάκριβα. Η Ερώτηση μου είναι απλή:Αξίζει να πάρω FreeSync monitor 144άρι για την 1080 ή θα με πεθάνει το tearing όπου καλύτερα είναι να πάω σε μία 60hz να γλιτώσω και κάνα φράγκο ; Για να προλάβω μερικούς,οθόνη 144hz με Gsync χωράει στο budget όσο χωράει ελέφαντας σε ψυγείο ! Ευχαριστώ προκαταβολικά .
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 😮 Ποιο πολύ το stutering φοβάμαι. Δύσκολη απάντηση. Στην 144hz φαντάζομαι πως αν την κατεβάσεις πχ στα 100hz (σε ενα παιχνίδι που έχει low 100fps) τότε με v-sync θα εισαι Smooth. Απλά θεωρία όμως αυτό.
Punker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε 😮 Ποιο πολύ το stutering φοβάμαι. Δύσκολη απάντηση. Στην 144hz φαντάζομαι πως αν την κατεβάσεις πχ στα 100hz (σε ενα παιχνίδι που έχει low 100fps) τότε με v-sync θα εισαι Smooth. Απλά θεωρία όμως αυτό. Ευχαριστώ για την απάντηση,εσύ τι θα έκανες προσωπικά αν ήσουν στην θέση μου; Λαμβάνοντας αυτά υπό όψην σου,θα έπαιρνες το ρίσκο ή θα πήγαινες σε απλή;
mindtrapper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πάρε και αν σε πεθάνει στο stuttering βάλε από το Nvidia control panel half rate vsync ή πως το λένε και παίζε με 72fps. Αλλά δεν νομίζω να έχεις τόσο έντονο θέμα, το 80% των gamers παίζει με Nvidia κάρτα και freesync monitor. 😛 1
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Πάρε και αν σε πεθάνει στο stuttering βάλε από το Nvidia control panel half rate vsync ή πως το λένε και παίζε με 72fps. Αλλά δεν νομίζω να έχεις τόσο έντονο θέμα, το 80% των gamers παίζει με Nvidia κάρτα και freesync monitor. 😛 Μεγάλη αλήθεια σε όλα.
Punker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στις 14/8/2018 στις 5:38 ΠΜ, mindtrapper είπε Πάρε και αν σε πεθάνει στο stuttering βάλε από το Nvidia control panel half rate vsync ή πως το λένε και παίζε με 72fps. Αλλά δεν νομίζω να έχεις τόσο έντονο θέμα, το 80% των gamers παίζει με Nvidia κάρτα και freesync monitor. 😛 Σε ευχαριστώ πολύ,αυτό θα κάνω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα