fytotech Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Έχω δύο φτηνά και πρόσφατα πήρα σιλντ.Ο λόγος που το πήρα είναι για την διαφορά στην ποιότητα της εικόνας σε σχέση με τα άλλα καθώς και για την υποστήριξη στον ήχο.κάποια 4κ ίσως να μην τα παίξουν τα φτηνά ομαλά Εννοείται πως το Shield είναι η καλύτερη επιλογή (κι αν είναι το Pro ακόμα καλύτερα) αλλά και TV box με 3GB, την παλεύουν σε πολύ βαριά βίντεο με άνεση σύμφωνα με την εμπειρία μου, με ένα Alphawise που έχω. Για τον ήχο, αν έχεις set up, για Dolby Atmos, τότε είναι μονόδρομος το Shield. Πάντως αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά, θα προτιμούσα να πάρω ένα NAS, για να το έχω ως Plex server. Καλά το ιδανικό, θα ήταν NAS ως server και Shield ως player αλλά μετά θα κάνει πιο ακριβά από την τηλεόραση το σύστημα!
vrwmiaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, fytotech είπε Εννοείται πως το Shield είναι η καλύτερη επιλογή (κι αν είναι το Pro ακόμα καλύτερα) αλλά και TV box με 3GB, την παλεύουν σε πολύ βαριά βίντεο με άνεση σύμφωνα με την εμπειρία μου, με ένα Alphawise που έχω. Για τον ήχο, αν έχεις set up, για Dolby Atmos, τότε είναι μονόδρομος το Shield. Πάντως αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά, θα προτιμούσα να πάρω ένα NAS, για να το έχω ως Plex server. Καλά το ιδανικό, θα ήταν NAS ως server και Shield ως player αλλά μετά θα κάνει πιο ακριβά από την τηλεόραση το σύστημα! Καλά αυτά που δεν θα σηκώσουν είναι δύο στα εκατό ,10bit κτλπ. Αποφεύγω να έχω 30 συσκευές να πω την αλήθεια, τώρα κάνω δουλειά μέσω ρούτερ και με την τιβι.μόνο για αγώνα και όσες δεν τις ανοίγει η τηλεόραση θα βάζω το σιλντ.
asemnos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πολυ καλη περιπτωση σε αυτα τα χρηματα ομολογουμενως. Αν δεν ειχα προλαβει να δω τον προηγουμενο μηνα το θεμα εδω στις προσφορες για τo S9+ στα 600€ απο το Πλαισιο, σχεδον σιγουρα θα τη χτυπαγα αλυπητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα