overpower Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλησπερα, Ενω περυσι το καλοκαιρι ηταν ολα μια χαρα, φετος που εφερε το pc και το ενωσα σε μια tv που εχω στο γραφειο, παρουσιαζει ενα παραξενο θεμα. Ανα διαστηματα, μπορει 2-3 φορες την ημερα αναλογως την χρηση, να αναβοσβησει σαν να εχασε το σημα και να το ξαναβρηκε. Δηλαδη αφου επανελθει, πανω εμφανιζει τα κλασσικα 60 hz / hdmi 1. Δοκιμασα και το 2ο hdmi, αλλα χωρις διαφορα. Να ξεκινησω απο το καλωδιο?
gazp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με οθονη Samsung, μαυριζε εντελως και μετα απο καποια δευτερολεπτα ξαναεπαιρνε μπροστα. Το προβλημα χειροτερευε οσο περναγε ο καιρος. Απ οτι ειδα η συγκεκριμενη σειρα & αρκετες ακομα της Samsung ειχαν τετοια θεματα τα οποια στις περισσοτερες περιπτωσεις οφειλοντουσαν σε σκασμενους πυκνωτες στην πλακετα. Αγορασα 3 πυκνωτες και ενας φιλος ηλεκτρονικος τους κολλησε και η οθονη πηρε τα πανω της. Δεν ξερω αν εχεις ακριβως το ιδιο θεμα γιατι εσενα ειναι σα να κανει restart η οθονη εφ οσον σου εμφανιζει τα 60hz/hdmi κλπ. Αν ειναι δοκιμασε να δεις αν οταν σου σβηνει η οθονη, αμα τη φωτισεις με ενα φακο αν βλεπεις εστω και αμυδρα κατι στην οθονη η πληρη μαυριλα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από gazp
etf13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 κι εγω σε ενα 28αρι που εχω επαθα ακριβως το ιδιο ....στην αρχη ειχε τρεμοπαιγμα και μετα αναβε και εσβηνε αλλα με φακο κατι φαινοταν....μου ειπαν οτι καηκε η πλακετα του inverter αν το λεω σωστα.....την εχω στειλει για φτιαξιμο...
overpower Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 @gazp @etf13 Εγινε ευχαριστω. Αν προλαβω θα το δοκιμασω αυτο με τον φακο. Αν και τωρα μετα τις διακοπες δεν μου το εχει κανει (2 μερες εχει που γυρισα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα