kalaxan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια καλή μεμβράνη προστασίας οθόνης για το s9 (samsung) της κοπέλας μου χωρίς όμως να δώσω 25-30 ευρώ που έχουν στα 2-3 μεγάλα καταστήματα. Μας ενδιαφέρει κυρίως να προστατεύεται το κινητό (όσο είναι εφικτό) από ενδεχόμενη πτώση και να πατιούνται σωστά τα πλήκτρα Είχε αγοράσει η κοπέλα μου από μαγαζί της γειτονιάς στα 10 ευρώ στην οποία αφού τοποθετήθηκε κάποια πλήκτρα χάναν πολύ σε ανταπόκριση-πάτημα. Τι μου προτείνετε? Τι να προσέξω? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από kalaxan
-WISE- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα. Εγώ πρόσφατα έβαλα σε S9+ την Neo Flex της Spigen. Το κουτί έχει μέσα 2 τεμάχια. Σημαντικό το γεγονός ότι μπαίνει σχετικά εύκολα αφού είναι υγρής τοποθέτησης και αν κάνεις λάθος τη βγάζεις και την ξαναβάζεις. Έχει ενεργοποιήσει την ευαισθησία αφής από τις ρυθμίσεις; Ίσως ανταποκρίνεται καλύτερα με την ήδη υπάρχουσα ζελατίνα. Καμιά ζελατίνα δεν θα σε προστατεύσει από πτώση. Οι μεμβράνες προστατεύουν από επαφή της οθόνης με αντικείμενα (κλειδιά, κέρματα κλπ).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Αν εχεις media market κοντά σου πήγαινε ρώτα έχουν μηχάνημα που κόβουν επιτόπου(τα περισσότερα καταστήματα όχι όλα) για τα περισσότερα μοντέλα βγαίνει κοντά στο 15 αλλά δίνουν εγγύηση και αν ξεκολλήσει στην αλλάζουν τζαμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα