Προς το περιεχόμενο

Email Client για iOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Για όλους του λογαριασμού των mail μου gmail, yahoo , icloud κτλπ χρησιμοποιώ στο iphone τον client του ios , ωστόσο στα gmail account μου καθυστερεί πολύ να μου δείξει ότι έχει πάρει καινούργια email από 20 λεπτά ίσως και πάνω από ώρα , δεν κάνει δηλαδή refresh μόνο του εκτός και αν του πατήσω εγώ refresh οπότε και τα βγάζει.

Σκέφτομαι να ξανά βάλω τον gmail client που είχα παλαιότερα σε όλες τις android συσκευές μου και δούλευε ρολόι , εσείς τι mail client χρησιμοποιείτε σε ios ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Καλησπέρα

Για όλους του λογαριασμού των mail μου gmail, yahoo , icloud κτλπ χρησιμοποιώ στο iphone τον client του ios , ωστόσο στα gmail account μου καθυστερεί πολύ να μου δείξει ότι έχει πάρει καινούργια email από 20 λεπτά ίσως και πάνω από ώρα , δεν κάνει δηλαδή refresh μόνο του εκτός και αν του πατήσω εγώ refresh οπότε και τα βγάζει.

Σκέφτομαι να ξανά βάλω τον gmail client που είχα παλαιότερα σε όλες τις android συσκευές μου και δούλευε ρολόι , εσείς τι mail client χρησιμοποιείτε σε ios ?

Airmail και στο iPhone, και στο macbook. Πραγματικα δεν εχει αντιπαλο απ οσα εχω δοκιμασει, εχει ωραιο ui, και ειναι σφαιρα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Εγώ χρησιμοποιώ το Spark. Γρήγορο, ευέλικτο και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ποτέ.

και εγω spark. τρομερο πολυ ωραιο.

Επισης το outlook ειναι πολυ καλο.

και το airmail αλλα ειναι επι πληρωμη

51 λεπτά πριν, SPANK είπε

Καλησπέρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά , σε πρώτη φάση θα δω λίγο πως πάει το gmail στο ios και θα δοκιμάσω και τα παραπάνω που είπατε

Δημοσ.
21 hours ago, SPANK said:

Καλησπέρα

Εκτός των εναλλακτικών, μπορείς να βάλεις το default app να τσεκάρει κάθε 15’. Στατιστικά, θα βλέπεις τα νέα emails σε 7,5’ κατά μέσον όρο. Αν θες πιο άμεσα, τότε ναι, θέλεις άλλον client. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Εκτός των εναλλακτικών, μπορείς να βάλεις το default app να τσεκάρει κάθε 15’. Στατιστικά, θα βλέπεις τα νέα emails σε 7,5’ κατά μέσον όρο. Αν θες πιο άμεσα, τότε ναι, θέλεις άλλον client. 

Τα έχω βάλει να τσεκάρει το default όσο πιο σύντομα έχει αλλά πάντα του gmail καθυστερούν τραγικά , μου το επιβεβαίωσε φίλος με iphone ότι έχει κάποιο θέμα η apple ios με το gmail, με τον client του gmail που έχω από χτες όλα έρχονται πλέον άμεσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, SPANK said:

Τα έχω βάλει να τσεκάρει το default όσο πιο σύντομα έχει αλλά πάντα του gmail καθυστερούν τραγικά , μου το επιβεβαίωσε φίλος με iphone ότι έχει κάποιο θέμα η apple ios με το gmail, με τον client του gmail που έχω από χτες όλα έρχονται πλέον άμεσα

Δεν ξέρω σε ποιο «θέμα» αναφέρεται ο φίλος. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι δεν υποστηρίζει “Push”. Το 15λεπτο πάντως, σε μένα λειτουργεί άψογα εδώ και χρόνια.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Δεν ξέρω σε ποιο «θέμα» αναφέρεται ο φίλος. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι δεν υποστηρίζει “Push”. Το 15λεπτο πάντως, σε μένα λειτουργεί άψογα εδώ και χρόνια.

Λογικά αυτό το push δεν υποστηρίζεται , αν πάω και κάνω refresh μόνος μου έρχονται τα email κανονικά αλλιώς αν το αφήσω από μόνο του και μιλώντας μόνο για τα gmail μπορεί να κάνει refresh μετά από μια και ώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, SPANK said:

Λογικά αυτό το push δεν υποστηρίζεται , αν πάω και κάνω refresh μόνος μου έρχονται τα email κανονικά αλλιώς αν το αφήσω από μόνο του και μιλώντας μόνο για τα gmail μπορεί να κάνει refresh μετά από μια και ώρα

Το έχεις σίγουρα στο “Fetch” και στο “Every 15 Minutes”?

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
8 minutes ago, SPANK said:

Ναι σίγουρα

Έχεις και Outlook Account σεταροσμένο; Ένας στο macroumors, που είχε το ίδιο θέμα, ανακάλυψε ότι την καθυστέρηση την προκαλούσε ο Outlook Account με αποτέλεσμα να κολλάνε και οι άλλοι λογαριασμοί. Το έβγαλε και το πρόβλημα έπαψε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Έχεις και Outlook Account σεταροσμένο; Ένας στο macroumors, που είχε το ίδιο θέμα, ανακάλυψε ότι την καθυστέρηση την προκαλούσε ο Outlook Account με αποτέλεσμα να κολλάνε και οι άλλοι λογαριασμοί. Το έβγαλε και το πρόβλημα έπαψε. 

outlook δεν έχω σεταρισμένο , μονο gmail accounts.

Anyway με τον gmail client ειμαι εντάξει τώρα

Δημοσ.
26 minutes ago, SPANK said:

outlook δεν έχω σεταρισμένο , μονο gmail accounts.

Anyway με τον gmail client ειμαι εντάξει τώρα

Ναι, το Gmail app υποστηρίζει push. Η γυναίκα μου το χρησιμοποιεί για τα notifications και ανοίγει το Mail app, που το έχει συνηθίσει! 😀

Επίσης το ανοίγει αν της έρθει από κανέναν αρχαίο client, mime attachment. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...