Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Αντιπετωπίζω το ακόλουθο θέμα με το safari:

Όταν βλέπω στο youtube ένα video fullscreen και τελειώνει,το autoplay βάζει το επόμενο.Για κάποιο λόγο όμως με βγάζει απο fullscreen και πρέπει να περιμένω ~5 sec για να το βάλω πάλι. Αν το πατήσω αμέσως απλά μπένει και βγένει. Το ίδιο συμβένει αν διαλέξω εγώ ένα video απο τα προτεινόμενα,αν βιαστώ να το βάλω fullscreen μπένει και βγένει. 

Καμία ιδέα ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος αυτό συμβαίνει μόνο στην έκδοση html5 του youtube και όχι στην flash based έκδοση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexmrc3 είπε

Αν το πατήσω αμέσως απλά μπένει και βγένει.

Αυτό μου το κάνει και εμένα.

Side note: μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να δόσω πάλι μια ευκαιρία στον Safari. Χρησιμοποιώ ακόμα τον Chrome στα Windows (λόγω δουλιάς), αλλά στο Mac έχω φορτώσει όλα τα tabs στον Safari. Χαζομάρες όπως η παραπάνω δεν με βοηθάνε να μείνω πάντως. lol 

Δημοσ.
5 hours ago, billdanos said:

Αν δεν κάνω λάθος αυτό συμβαίνει μόνο στην έκδοση html5 του youtube και όχι στην flash based έκδοση.

Μπορώ κάπως να επιλέξω έκδοση ή εννοείς οτι παλιά δε το έκανε ;

2 hours ago, Mercyful_Fate said:

Αυτό μου το κάνει και εμένα.

Side note: μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να δόσω πάλι μια ευκαιρία στον Safari. Χρησιμοποιώ ακόμα τον Chrome στα Windows (λόγω δουλιάς), αλλά στο Mac έχω φορτώσει όλα τα tabs στον Safari. Χαζομάρες όπως η παραπάνω δεν με βοηθάνε να μείνω πάντως. lol 

Ναι αν και γενικά μου αρέσει ο Safari,είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το πράγμα και πάει για αλλαγή...

Ευχαριστώ για την απάντηση γιατί δεν ήμουν σίγουρος οτι είναι γενικότερο το πρόβλημα

• Δημιουργία νέου...