Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheAccountant είπε

Στην τιμη που εχει φτασει η OP, δεν μας ενδιαφερει πλεον. Εχει και αλλου πορτοκαλιες.

Για πες καμία. Γιατί τα oppo πάντα δίνανε έμφαση σε κάμερα ας πούμε που χωλαίνουν πολλά άλλα κινέζικα (και xiaomi μαζί).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gthe είπε

Για πες καμία. Γιατί τα oppo πάντα δίνανε έμφαση σε κάμερα ας πούμε που χωλαίνουν πολλά άλλα κινέζικα (και xiaomi μαζί).

Δεν ξερω τι κανει η oppo, αφορά την Ασια μεριά.  Εγω μιλησα για την OP.

Μια πορτοκαλια ειναι η Xiaomi, που εχει και πολυ καλές κάμερες.

Δημοσ.

με τιμή ¥2999 (περίπου €383).

Αυτο που και αγνωστου πατρος κινεζικα παιζουν σε τιμες κορεατικου ανταγωνισμου τι φαση?

Ναι ειναι γνωστα τα oppo κ ξερω γω τι,αλλα οκ δε θελουμε αλλη καινοτομια.χορτασαμε.προσιτες τιμες θελουμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skylined είπε

Μάλλον αναφέρεται στο notch. 

3 ώρες πριν, Votritis είπε

νοτσ σαν σταγόνα που θα περιμένεις να πέσει για να φύγει πάνω από την οθόνη σου και θα σου σπάει τα νεύρα γιατί δεν θα πέφτει ποτέ!

2 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Notch που θυμίζει.. σταγόνα 

Νταξει έλεος.....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skylined είπε

Μάλλον αναφέρεται στο notch. 

3 ώρες πριν, Votritis είπε

νοτσ σαν σταγόνα που θα περιμένεις να πέσει για να φύγει πάνω από την οθόνη σου και θα σου σπάει τα νεύρα γιατί δεν θα πέφτει ποτέ!

2 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Notch που θυμίζει.. σταγόνα 

Ένα δάκρυ κύλησε και με την Τσαμπά να συνεχίζει να αντηχεί μέσα στο κεφάλι μου... :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Ένα δάκρυ κύλησε και με την Τσαμπά να συνεχίζει να αντηχεί μέσα στο κεφάλι μου... :P 

Ευρηματικότατος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Rom23 είπε

Snapdragon 670 SoC και Android 8.1 Oreo ειναι καλο απλα με οθονη 6,4 ιντσες θα ειναι λιγο αβολο

Ε πάρε τότε nokia 3310.

Επεξ/σία από Janoss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, TheAccountant είπε

Δεν ξερω τι κανει η oppo, αφορά την Ασια μεριά.  Εγω μιλησα για την OP.

Μια πορτοκαλια ειναι η Xiaomi, που εχει και πολυ καλές κάμερες.

Επειδή έχω Oneplus 5T και επειδή είχα πριν Xiaomi mid range (mi max), οι κάμερες στα φτηνά της xiaomi δεν είναι συγκρίσιμες με OP για κανένα λόγο. Αν μιλάμε για mi8 ή mi mix 2s ok γίνεται σύγκριση (που το mix 2s πίσω το βγάλανε αλλά anyway). Αλλά εκεί παίζουμε στα ίδια λεφτά ... άντε μέχρι 50 παρακάτω. Τουλάχιστον OP το παίρνεις από το επίσημο site και έχεις 2 χρόνια εγγύηση κανονικά. Το price drop που δεν γίνεται ποτέ στην OP είναι ένα θέμα όντως...

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Εκτός απροόπτου, έτσι ακριβώς θα είναι και το One plus 6t. Δεν περίμενα in screen fingerprint sensor. Θα έχει ενδιαφέρον.

Εμένα μου φαινόταν πολύ πιθανό και να σου πω την αλήθεια, το περίμενα.. 

Γενικά οι κινεζο-εταιρίες προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να ανέβουν.. 

Άλλες προσθέτουν κάμερες σαν αυτή του FIND X, άλλες είναι vfm, άλλες in screen fingerprint sensor.. 

Πώς αλλιώς θα ανέβουν στα μάτια του κόσμου, άλλωστε, και πως θα "χτυπήσουν" τις άλλες εταιρίες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Έλεος τι;

Έλεος ότι τελικά δεν είναι waterdrop η οθόνη αλλά το notch. Φρου φρου όλα τελικά. 

Επεξ/σία από Hatsos
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gthe είπε

Επειδή έχω Oneplus 5T και επειδή είχα πριν Xiaomi mid range (mi max), οι κάμερες στα φτηνά της xiaomi δεν είναι συγκρίσιμες με OP για κανένα λόγο. Αν μιλάμε για mi8 ή mi mix 2s ok γίνεται σύγκριση (που το mix 2s πίσω το βγάλανε αλλά anyway). Αλλά εκεί παίζουμε στα ίδια λεφτά ... άντε μέχρι 50 παρακάτω. Τουλάχιστον OP το παίρνεις από το επίσημο site και έχεις 2 χρόνια εγγύηση κανονικά. Το price drop που δεν γίνεται ποτέ στην OP είναι ένα θέμα όντως...

Ναι προφανως μια ναυαρχιδα θα την συγκρινεις με αλλες και οχι mid-low που η φωτο δεν ειναι και το ζητουμενο.

Τo OP6 στην τιμη που εφτασε ξέφυγε και δεν ειναι δα κανα κελεπουρι. Οπως ορθα ανέφερες, απο την στιγμη που δεν προσγειώνεται και η τιμη του, μπορει κανεις να κοιταξει προς S9 ή αλλες εναλλακτικές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hatsos είπε

Έλεος ότι τελικά δεν είναι waterdrop η οθόνη αλλά το notch. Φρου φρου όλα τελικά. 

Ξαναδιάβασε τι είπα, σε παρακαλώ πολύ και μην μου νεκρώνεις εγκεφαλικά κύτταρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...