ekptotos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλημερα στην ομαδα. Ψαχνω ssd τον θελω για gaming pc ένας 250ρις φτάνει; καθώς το budget μου δεν ειναι για 500ρι, τωρα αν θα τον βαλω να περασω μονο τα windows πανω η και το game που θελω να τρεχει πιο γρήγορα. 2ο στα υπόλοιπα games που θα ειναι πανω στον hdd θα δω διαφορα; 3ον κατα την εγκατάσταση τους κουμπωνω και τους 2 και αρχιζω η πρεπει να γίνει φορματ στον hdd για να φυγουν τα windows απο μεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
meletis_m Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, ekptotos είπε Καλημερα στην ομαδα. Ψαχνω ssd τον θελω για gaming pc ένας 250ρις φτάνει; καθώς το budget μου δεν ειναι για 500ρι, τωρα αν θα τον βαλω να περασω μονο τα windows πανω η και το game που θελω να τρεχει πιο γρήγορα. 2ο στα υπόλοιπα games που θα ειναι πανω στον hdd θα δω διαφορα; 3ον κατα την εγκατάσταση τους κουμπωνω και τους 2 και αρχιζω η πρεπει να γίνει φορματ στον hdd για να φυγουν τα windows απο μεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τι υπολογιστή έχεις φορητό ή σταθερό; Όσο για την εγκατάσταση μπορείς να κάνεις κλωνοποίηση ή εγκατάσταση καθαρή του λειτουργικού. Προσωπικά προτιμώ τον 2ο τρόπο.
ekptotos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Σταθερό εχω.δλδ να τα σβησω ολα απο τον hdd να περασω τα windows στον ssd και μετα εγκατασταση και μετα απλα τους κουμπωνω και τους 2; υπαρχει καμια ρύθμιση στα bios που πρεπει να γινει;
fujitsuA530 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δεν είναι ανάγκη να φορμάρεις τοn hdd. Είναι όμως πολύ καλύτερο να τον αποσυνδέσεις από τη μητρική, να μείνει μόνος του o ssd και να περάσεις τα windows. Μετά ξανασυνδέεις τον hdd και κάνεις ό,τι θέλεις με αυτόν. Μπορείς απλώς να διαγράψεις όλους τους φακέλους με προγράμματα και να διατηρήσεις μόνο τους φακέλους με αρχεία.
ekptotos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε Δεν είναι ανάγκη να φορμάρεις τοn hdd. Είναι όμως πολύ καλύτερο να τον αποσυνδέσεις από τη μητρική, να μείνει μόνος του o ssd και να περάσεις τα windows. Μετά ξανασυνδέεις τον hdd και κάνεις ό,τι θέλεις με αυτόν. Μπορείς απλώς να διαγράψεις όλους τους φακέλους με προγράμματα και να διατηρήσεις μόνο τους φακέλους με αρχεία. Δλδ να διαγραψω ας πουμε τους φακέλους με τα windows και τα προγράμματα και να κρατήσω μονο παιχνιδια αυτο μου λες;
fujitsuA530 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Τα παιχνίδια είναι προγράμματα. Μάλλον θα χρειαστούν να τα εγκαταστήσεις ξανά. Για προσωπικά αρχεία σου έγραψα να κρατήσεις, εάν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα