Dimi82 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Γεια σας,έχω ένα Ιphone x το οποίο πήρε η ανήψια μου 😪 κάτι πάτησε και μου άλλαξε η αρχική οθόνη ουσιαστικά όταν πατάω το powerbutton δεν φαίνεται καλα η ταπετσαρία γιατί εμφανίζονται δυο σκιές γνωστοποιήσεων οι οποίες δεν έχουν τίποτα,δεν ξέρω πως να το διορθώσω καθώς μετά από αρκετά χρόνια πήρα Iphone και δεν το έχω μάθει και πολύ καλα το λογισμικό του,παρακαλώ πολύ για την βοήθεια σας!!!
zaccki Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δοκιμασε να πατησεις παρατεταμενα (3d touch στην ουσια-γρηγορο και παρατεταμενο πατημα) πανω σε αυτα τα κουτακια (σκιες) να δεις αν σου βγαλει καποια επιλογη για κλεισιμο τους
Dimi82 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου,το δοκίμασα αλλά δεν κάνει κάτι απλά σβήνει εντελώς η οθόνη
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Dimi82 said: Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου,το δοκίμασα αλλά δεν κάνει κάτι απλά σβήνει εντελώς η οθόνη Μπες εδώ και ρώτα Edit: Το έσβησα το λινκ απ το άλλο φορουμ για να μη λένε βλακείες Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από UsualSuspect__
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα