lambros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καλημέρα σας, Εχω ενα νεο λαπτοπ που εχει δισκο 1τβ , τα αρχεια του δεν περνανε σε χωρο τα 50gb και θελω να το κανω clone σε ssd. Δεν μου το κανει ουτε το Acronis 2018 macrium Ποιο αλλο λετε???
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ποιο σημείο εμφανίζεται το πρόβλημα κατά την κλωνοποίηση; Δεν ξεκινάει, δεν ολοκληρώνει ή μετά την κλωνοποίηση δεν μπουτάρει από τον ssd; Με το easeus todo backup δοκίμασες; EDIT: Ποιος ssd είναι; Αν είναι samsung, δοκίμασες με τα εργαλεία της samsung; Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από micos000
lambros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 καλημερα ειναι kingston. θα δοκιμασω το easeus να δω.
Theos_Gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Macrium Reflect απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει
kostello Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 με οσα εχω δοκιμασει δεν μπορεις κλωνοποιησεις μεγαλυτερο δισκο σε μικροτερο.
sstratos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Με το acronis όταν επιλέξεις τον δίσκο προορισμού θα πατήσεις τα partitions να τα κάνει resize proportional
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα