thant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τον τελευταίο μήνα μου βγάζει συνέχεια ειδοποίηση (φωτο 1) για να εκτελέσω το SupportAssist που θα μου εξασφαλίσει (όπως λέει) οτι το σύστημά μου δουλεύει καλά. Ξεκινάω την διαδικασία πατώντας το "εκτέλεση ολων" (φωτο 2) και όταν φτάνει στο "σάρωση υλικού" κολλάει για δυο λεπτα περίπου και στη συνέχεια μου πετάει σφάλμα (φωτο 3). Αν επιχειρήσω να κάνω την διαδικασία χωρίς να πατήσω στο "εκτέλεση ολων" αλλα ενα ενα ξεχωριστά τοτε σφάλμα θα μου βγαλει μονο στο "σάρωση υλικού". Εκει βγάζει παντα το σφαλμα. Το πρόγραμμα εχει λήξει αλλα δεν νομίζω να φταίει αυτο. Ετσι δεν είναι; Αν δεν βρεθεί λυση να το απεγκαταστήσω ή θεωρείτε πως είναι απαραιτητο για τον υπολογιστή; 1 2 3 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από thant
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μήπως τα έχει παίξει (ή πρόκειται να τα παίξει) ο δίσκος; Κατέβασε το hd sentinel και δες αν η υγεία του σκληρού είναι 100%,. 1
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Για μένα αν έχει περάσει η περίοδος εγγύησης του συστήματος ξήλωσέ το τελείως. Επίσης, αν μπεις στη dell για drivers κλπ σου έχει να το κατεβάσεις ξανά. Αλλα ναι πρώτα δες για την υγεία του δίσκου. 1
thant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασα την εφαρμογή που μου προτείνατε και το αποτέλεσμα σε επίδοση και υγειά σκληρού δίσκου ηταν άριστο (100%). Επισης και η θερμοκρασία του σκληρου ειναι στους 35 βαθμους. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από thant
ss13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Εαν έχεις Windows 10 , υπάρχει αυτό το πρόβλημα https://www.dell.com/community/Windows-10/Support-Assist-unable-to-complete-task/td-p/6104676 μετά από Updates 1
thant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Ναι windows 10 εχω. Και τι κάνω τώρα; Περιμένω κάποιο διορθωτικό update από τη dell ;
ss13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, thant είπε Ναι windows 10 εχω. Και τι κάνω τώρα; Περιμένω κάποιο διορθωτικό update από τη dell ; Μάλλον είναι γενικό το κακό μετά τα Updates του Απριλίου , γράψε An unexpected error occurred while running this request Supportassist was unable to complete the requested task at this time στο Internet υπάρχουν πάρα πολλοί με παρόμοια προβλήματα , ναι περίμενε τους προγραμματιστές να βάλουν Blanco για να το διορθώσουν 1
thant Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Α τόσο απλά. Ε θα περιμένω το μπλάνκο τότε...😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα