Andy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μεχρι 400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, να βλεπω κανα stream κτλπ. οχι τιποτα το απιστευτο. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν εχω θεμα αλλα να μην ειναι μικρη 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με νοιαζει. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Να εχει μια αξιοπρεπη καμερα, εχω φωτογραφικη επομενως δεν χρειαζεται να ειναι κατι το τρομερο 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; μπα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; μπα 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν εχω ιδεα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; καλο θα ηταν να αντεχει 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και απο εξωτερικο και απο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Επισης επειδη θα φυγω για σκωτια σε ενα μηνα, οποιο κινητο μου προτεινετε πειτε μου αν αξιζει να το παρω εκει
GianniSM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Το S8 είναι η στάνταρ πρόταση σε αυτά τα χρήματα... 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Xiaomi Mi Mix 2s Samsung S8 One plus 5T η 6 ( αν δεν σε πειράζει το notch) P20 / P20 pro ( σε κάνα μηνα πιστεύω να έχει πέσει κοντά στα λεφτά που θες αν δεν σε πειράζει το Notch) Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Zengar Zombolt
Andy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Αν κατεβασουμε το budget καπου στα 300 τι να κοιταξω? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Andy
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Andy είπε ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Αν κατεβασουμε το budget καπου στα 300 τι να κοιταξω? Honor 10 LG G6 Mi Mix 2 Mi A2 Nokia 8 2
margaritagr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Εντυπωση μου κανει που δε προτεινει κανεις το α8! Οσο για τους κινεζους, προσωπικα κοιταζω και το sar
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, margaritagr είπε Εντυπωση μου κανει που δε προτεινει κανεις το α8! Οσο για τους κινεζους, προσωπικα κοιταζω και το sar Γιατί ο CPU του είναι πάνω κάτω σαν τον sd625. Άλλη κατηγορία από τους CPU των παραπάνω, σαφώς κατώτερος. Όταν το mi note 3 , με τον 660 παίζει μήνες τώρα στα 250 δυσκολα καταλήγεις να πάρεις Α8. Τώρα δε με το G6 στην τιμή του Α8, η ύπαρξη του είναι το λιγότερο ανούσια. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Μακιαβέλλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα