Προς το περιεχόμενο

Huawei p20 lite vs Xiaomi mi a2 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάνω κάτω τα ίδια είναι

Προσωπικά θα επιλέξω(είναι στα σχέδια για αγορά εννοώ) λόγω 4000 μπαταρίας και καθαρού android που σημαίνει οτι θα πάρει αναβάθμιση και οτι γενικότερα δεν εχεις το bloat UI της κάθε εταιρίας.

ο 625 ναι μεν ειναι παλιος (2016) αλλα για τα βασικά και λίγο gaming είναι πανω απο αξιοπρεπέστατος ακόμα και σήμερα. Φυσικά και δεν περιμένει κανεις να είναι τέρας απόδοσης εν έτι 2018 (ότι οτι κατασκευάστηκε για αυτον τον σκοπό - για αυτα ειχαν τον 835)

Δημοσ.

Έχω το P20 lite σαν 2η συσκευή και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του, κολλήματα δεν έχει, αξιοπρεπέστατη φωτογραφία την μέρα, το βράδυ έχει τα θεματάκια της, η μπαταρία του κρατάει παραπάνω από του Note 8 μου. Πολύ βολικό στο χέρι, κομψό (ειδικά το μπλε πανέμορφο) πιάνω τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί αυτό περισσότερο από το note, για αυτό τον λόγο. Για παιχνίδια δεν έχω άποψη δεν παίζω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

πάνω κάτω τα ίδια είναι

Προσωπικά θα επιλέξω(είναι στα σχέδια για αγορά εννοώ) λόγω 4000 μπαταρίας και καθαρού android που σημαίνει οτι θα πάρει αναβάθμιση και οτι γενικότερα δεν εχεις το bloat UI της κάθε εταιρίας.

ο 625 ναι μεν ειναι παλιος (2016) αλλα για τα βασικά και λίγο gaming είναι πανω απο αξιοπρεπέστατος ακόμα και σήμερα. Φυσικά και δεν περιμένει κανεις να είναι τέρας απόδοσης εν έτι 2018 (ότι οτι κατασκευάστηκε για αυτον τον σκοπό - για αυτα ειχαν τον 835)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ μεγάλη? Το ρωτάω γιατί το κινητό το κρατάω 3-3,5 χρόνια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsioularisa είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι πολύ μεγάλη? Το ρωτάω γιατί το κινητό το κρατάω 3-3,5 χρόνια.

Πάρε το A2 lite θα έχεις σίγουρα 2 χρόνια αναβαθμίσεις.

Και όπως σου είπα ξεκάθαρα είναι καλύτερο.

Δημοσ.

αναμεσα στα 2 σχεδον μηδενική.

ίσως να κερδίζει καπου ελαφρώς ο kirin λογω υψηλοτερου ρολογιου αλλα ο 625 του Α2 lite έχει και τους 8 πυρήνες στα 2GHZ. (εναντι 4 στα 2.2 και 4 στα 1.7 αν δεν κάνω λάθος)

Συν το καθαρό ανδροιδ, συν τις σίγουρες ανβαθμίσεις, 2 υποδοχες για νουμερο ΚΑΙ καρτα μνήμης(οχι υβριδικό σλοτ δηλαδη)

• Thanks 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/8/2018 στις 8:32 ΜΜ, tsioularisa είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πήρα το xiaomi mi a2 lite. Φαίνεται μια χαρά. Αν προκύψει κάτι θα το γράψω εδώ

Καλησπέρα τελικά ευχαριστημένος από το mi a2 lite? Τον ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dimitrioshat26 είπε

Καλησπέρα τελικά ευχαριστημένος από το mi a2 lite? Τον ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ!

Ναι ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Μονο η καμερα δεν ειναι πολυ καλη. Και τα χρωματα απο το Huawei είναι καλύτερα. Ολα τα ολα ειναι πολυ καλα και το θεωρω vfm κινητο

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsioularisa είπε

Ναι ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Μονο η καμερα δεν ειναι πολυ καλη. Και τα χρωματα απο το Huawei είναι καλύτερα. Ολα τα ολα ειναι πολυ καλα και το θεωρω vfm κινητο

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα και καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...