pigos23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Καλησπερα Σημερα κ ενω οδηγουσα ξεκολησε το μπουκαλακι με το αρωμα αυτοκινητου που ειχα εσκασε κατω κ εχει πιτσιλισει ολα τα πλαστικα Δεν βγαινει με τπτ δυστηχως Μου χει σπασει τα νευρα κ ειμαι κ χωριο κ δεν μπορω να το παω σε καποιον επαγγελματια Προσπαθησα με νερο,με υγρο πιατων,με βενζινη κ με χλωρινη clinex σε υγρη μορφη κ δεν βγαινει με καμια πιστη Καμια ιδεα ?? ( φοβαμαι μηπως αμα το αφησω δεν βγαινει σε δυο βδομαδες ουτε απο επαγγελματια ή να μην ανυσηχω)
isay Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Τα χημικά που εμπεριέχουν τα αρωματικά ειναι διαβρωτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφουν την επιστρωση του dashboard και να δημιουργουν μονιμη βλαβη στην επιφάνεια (κυρίως οπτική). Εφόσον δοκίμασες αυτά που ειπες, άρα δεν ειναι θεμα λεκε που πρεπει να βγεί, αλλά (δυστυχώς) διάβρωση του φινιρίσματος. Μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τιποτα άλλο και πόσο μάλλον στο χωρίο. Οι λύσεις για αποκατάσταση της οπτικής ζημιας ειναι (ενδεικτικά) Βάψιμο, του dashboard (λύσιμο, βάψιμο, κλπ) Κάλυψη με κάποιο διακοσμητικό Αλλαγή του dashboard (εντάξει πανακριβο) Sorry bro.
bromiaris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Το έχω απορία πως τα αντέχεται αυτά τα αρωματικά και ειδικά το καλοκαίρι που λόγο ζέστης εξατμίζονται υπερβολικά μέχρι βαθμού λιποθυμίας…
pigos23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) κ οχι τπτ αλλο ειχα χρονια να βαλω απλα επειδη μεταφερω βενζινες κ.α μεσα επειδη μεταφερω βαρκα συμβατικη ... Τι γκαντεμια εχω ξενερωσει Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από pigos23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα