carpenter1900 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν βλέπω βίντεος σε 1080 τα frames πεφτουν και χαλάει και ο ήχος,ειδικά όταν κουνάω το ποντίκι.Ακόμα και στην έναρξη των windows ο ήχος ακούγεται χάλια.Έχω κάνει φορμάτ και δεν διορθώθηκε κάτι.Επίσης μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση του driver της nvidia,στο σημείο που πάει να εγκαταστήσει το visual studio c++. Κάποιες φορές μάλιστα freeζάρει όλο το σύστημα και κάνω hard reset.Η κάρτα είναι η MSI GTX 650 1G με επεξεργαστή quad core 6600. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από carpenter1900
Xristaras12 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 o nvidia driver είναι εγκατεστημένος τελικά η όχι; αν δεν είναι, τότε τα βίντεο παίζουν με αποκωδικοποίηση απο τον επεξεργαστή και ο Q6600 παρότι δυνατός για την εποχή του, δεν αρκεί για 1080 youtube χωρις h/w acceleration απο την κάρτα γραφικών. Αν ο driver της κάρτας δεν παίζει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει χαλάσει η καρτα γραφικών και να χρειάζεσαι αντικατάσταση. έχει δοκιμαστεί σε αλλο σύστημα; 1
boombastik Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Issues and updates: Driver 398.82 may not install correctly on certain Core 2 Duo/Quad systems Αν εχεις αυτον τον driver γυρνα σε παλιοτερο,γιατι εχει προβλημα σε μετρικες με core duo quad. -https://forums.geforce.com/default/topic/1065918/geforce-drivers/official-398-82-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-8-1-18-/
carpenter1900 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Από το site της nvidia δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση.Περνάω τον driver που είχε η ΜSI σε ένα cd στην συσκευασία.Αυτός ο driver έχω προσέξει πως δεν εμπεριέχει vs c++ αν αυτό έχει σημασία. Δεν έχω δοκιμάσει την κάρτα σε άλλο σύστημα,δεν έχω την δυνατότητα. Boombastik έχεις να μου προτείνεις κάποιον; Εκανα clean installation τον 385.25 και δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 δοκίμασε ακόμα παλαιότερο driver πριν τους 38Χ.ΧΧ να δεις. Για τα Visual C δοκίμασε απο εδω που τα κατεβάζει και τα περνάει όλα https://www.majorgeeks.com/files/details/visual_c_runtime_installer.html
carpenter1900 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Τα δοκίμασα όλα δεν άλλαξε κάτι.Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα