Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα τον είχα σουτάρει πριν έχεις άλλα ... Μου χει τύχει σε https://www.e-shop.gr/samsung-charger-eta-u90e-2000mah-black-bulk-p-TEL.028611  με 6 μήνες εγγύηση ούτε καν τον πήγα πίσω σκουπίδια πήγε .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Εγώ θα τον είχα σουτάρει πριν έχεις άλλα ... Μου χει τύχει σε https://www.e-shop.gr/samsung-charger-eta-u90e-2000mah-black-bulk-p-TEL.028611  με 6 μήνες εγγύηση ούτε καν τον πήγα πίσω σκουπίδια πήγε .

είναι θέμα φορτιστή ή έτυχε ; εννοώ δουλεύει κανονικά και το κάνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο πολυπριζο τόσο έντονα.

Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 5:42 ΜΜ, TehJoHnX είπε

Ξεθάβω, γιατί σήμερα έβαλα έναν BlitzWolf® BW-PL2 30W σε απλό πολύπριζο και έκανε τσαφ πέταξε μια πιο δυνατή σπίθα από την συνηθισμένη και έριξε την ασφάλεια. Ωστόσο ο φορτιστής δουλεύει κανονικά, αν πάρω ένα πολυπριζο ασφάλειας θα σταματήσει η σπίθα;

Ισως φταίει το πολύμπριζο,ειδικά αν είναι απλό και έχει ψιλοκαεί.Αν το αλλάξεις με ασφαλείας και δεν το κάνει τότε φταίει το πολύμπριζο,αν όχι φταίει ο φορτιστής η το καλώδιό του.

Εφόσον έριξε ασφάλεια μάλλον υπάρχει διαρροή.

Δημοσ.

Παιδες ο φορτιστης εχει πρόβλημα..ακου εκεί φυσιολογικό να συνδέεις φορτιστή και.να βγαζει σπίθα ..καμια διαρροή θα έχει ή είναι χωρίς εξομάλυνση στην είσοδο. 

Αν δεν θέλετε να πετάξετε τον φορτιστή βάλτε ή πολυμπριζο ασφαλείας (ασφαλείας βρε , όχι της πλάκας μόνο με on/off) ή  πάρτε ένα μονομπριζο ασφαλείας  και κάρφωστε το μονιμα πάνω του.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Ισως φταίει το πολύμπριζο,ειδικά αν είναι απλό και έχει ψιλοκαεί.Αν το αλλάξεις με ασφαλείας και δεν το κάνει τότε φταίει το πολύμπριζο,αν όχι φταίει ο φορτιστής η το καλώδιό του.

Εφόσον έριξε ασφάλεια μάλλον υπάρχει διαρροή.

Θα το αλλάξω, σε άλλα δεν το κάνει. Ευχαριστώ!

42 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε

Παιδες ο φορτιστης εχει πρόβλημα..ακου εκεί φυσιολογικό να συνδέεις φορτιστή και.να βγαζει σπίθα ..καμια διαρροή θα έχει ή είναι χωρίς εξομάλυνση στην είσοδο. 

Αν δεν θέλετε να πετάξετε τον φορτιστή βάλτε ή πολυμπριζο ασφαλείας (ασφαλείας βρε , όχι της πλάκας μόνο με on/off) ή  πάρτε ένα μονομπριζο ασφαλείας  και κάρφωστε το μονιμα πάνω του.

Δεν νομίζω να έχει ο φορτιστής θέμα γιατί σε άλλες πρίζες που τον έχω βάλει δεν βγάζει τίποτα. Θα πάρω κάνα apc μονοπριζο και θα ησυχάσω.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, ο φορτιστής όταν μπαίνει στο ρεύμα δεν πρέπει να πετάει σπίθα;  σε έμενα πχ ότι βάζω στην πρίζα από φορτιστή πετάει κάποιες σπίθες πχ και σε λαπτοπ που είναι ποιο μεγάλος ο φορτιστής εκεί πέρα 

• Moderators
Δημοσ.

Αν το κάνει σε συγκεκριμένη μπριζα η πολυμπριζο και όχι παντού τότε το θέμα είναι από εκεί αν είναι μπορεί από την χρήση ή ακόμα και καλή ποιότητα να έχουν φθαρεί οι επαφές

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά κ καλή χρονιά. 

Εαν το κανει το συγκεκριμένο θέμα σε όλες τις πρίζες είναι φυσιολογικό? 

• Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά κ καλή χρονιά. 

Εαν το κανει το συγκεκριμένο θέμα σε όλες τις πρίζες είναι φυσιολογικό? 

Ναι

• Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...