Mhlogiatros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα τον είχα σουτάρει πριν έχεις άλλα ... Μου χει τύχει σε https://www.e-shop.gr/samsung-charger-eta-u90e-2000mah-black-bulk-p-TEL.028611 με 6 μήνες εγγύηση ούτε καν τον πήγα πίσω σκουπίδια πήγε . Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Mhlogiatros
TehJoHnX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εγώ θα τον είχα σουτάρει πριν έχεις άλλα ... Μου χει τύχει σε https://www.e-shop.gr/samsung-charger-eta-u90e-2000mah-black-bulk-p-TEL.028611 με 6 μήνες εγγύηση ούτε καν τον πήγα πίσω σκουπίδια πήγε . είναι θέμα φορτιστή ή έτυχε ; εννοώ δουλεύει κανονικά και το κάνει μόνο σε ένα συγκεκριμένο πολυπριζο τόσο έντονα.
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Έτυχε . Άλλος παρόμοιος δουλεύει κανονικά . Το περιμένουνε οι @@ όταν δίνουν μόνο λίγους μήνες εγγύηση .
AntiCambeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Στις 31/1/2019 στις 5:42 ΜΜ, TehJoHnX είπε Ξεθάβω, γιατί σήμερα έβαλα έναν BlitzWolf® BW-PL2 30W σε απλό πολύπριζο και έκανε τσαφ πέταξε μια πιο δυνατή σπίθα από την συνηθισμένη και έριξε την ασφάλεια. Ωστόσο ο φορτιστής δουλεύει κανονικά, αν πάρω ένα πολυπριζο ασφάλειας θα σταματήσει η σπίθα; Ισως φταίει το πολύμπριζο,ειδικά αν είναι απλό και έχει ψιλοκαεί.Αν το αλλάξεις με ασφαλείας και δεν το κάνει τότε φταίει το πολύμπριζο,αν όχι φταίει ο φορτιστής η το καλώδιό του. Εφόσον έριξε ασφάλεια μάλλον υπάρχει διαρροή.
Ghost1978 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Παιδες ο φορτιστης εχει πρόβλημα..ακου εκεί φυσιολογικό να συνδέεις φορτιστή και.να βγαζει σπίθα ..καμια διαρροή θα έχει ή είναι χωρίς εξομάλυνση στην είσοδο. Αν δεν θέλετε να πετάξετε τον φορτιστή βάλτε ή πολυμπριζο ασφαλείας (ασφαλείας βρε , όχι της πλάκας μόνο με on/off) ή πάρτε ένα μονομπριζο ασφαλείας και κάρφωστε το μονιμα πάνω του.
TehJoHnX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ισως φταίει το πολύμπριζο,ειδικά αν είναι απλό και έχει ψιλοκαεί.Αν το αλλάξεις με ασφαλείας και δεν το κάνει τότε φταίει το πολύμπριζο,αν όχι φταίει ο φορτιστής η το καλώδιό του. Εφόσον έριξε ασφάλεια μάλλον υπάρχει διαρροή. Θα το αλλάξω, σε άλλα δεν το κάνει. Ευχαριστώ! 42 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε Παιδες ο φορτιστης εχει πρόβλημα..ακου εκεί φυσιολογικό να συνδέεις φορτιστή και.να βγαζει σπίθα ..καμια διαρροή θα έχει ή είναι χωρίς εξομάλυνση στην είσοδο. Αν δεν θέλετε να πετάξετε τον φορτιστή βάλτε ή πολυμπριζο ασφαλείας (ασφαλείας βρε , όχι της πλάκας μόνο με on/off) ή πάρτε ένα μονομπριζο ασφαλείας και κάρφωστε το μονιμα πάνω του. Δεν νομίζω να έχει ο φορτιστής θέμα γιατί σε άλλες πρίζες που τον έχω βάλει δεν βγάζει τίποτα. Θα πάρω κάνα apc μονοπριζο και θα ησυχάσω.
panos0100 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, ο φορτιστής όταν μπαίνει στο ρεύμα δεν πρέπει να πετάει σπίθα; σε έμενα πχ ότι βάζω στην πρίζα από φορτιστή πετάει κάποιες σπίθες πχ και σε λαπτοπ που είναι ποιο μεγάλος ο φορτιστής εκεί πέρα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Αν το κάνει σε συγκεκριμένη μπριζα η πολυμπριζο και όχι παντού τότε το θέμα είναι από εκεί αν είναι μπορεί από την χρήση ή ακόμα και καλή ποιότητα να έχουν φθαρεί οι επαφές
johnnyman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά κ καλή χρονιά. Εαν το κανει το συγκεκριμένο θέμα σε όλες τις πρίζες είναι φυσιολογικό? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά κ καλή χρονιά. Εαν το κανει το συγκεκριμένο θέμα σε όλες τις πρίζες είναι φυσιολογικό? Ναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις